Udo: "Би било проблем да пиша нови песни за ACCEPT с Wolf Hoffmann"

20 май 2007, 14:18 ч. 106 / 2 6
пред./следв.
В скорошно интервю за уебзина "Lords of Metal", бившият фронтмен на ACCEPT Udo Dirkschneider (U.D.O.), наред с други теми, обсъжда и възможността за пълноценен реюниън на групата, включващ нов студиен материал. По думите на Udo - за него ще е проблем да пише нови песни за ACCEPT с китариста Wolf Hoffmann, тъй като магията, която ги е свързвала в миналото и им е давала творческа енергия, отдавна е изчезнала. Говорейки за реюниън-турнето от 2005-а, последният концерт от което (както и изобщо в кариерата на групата досега) бе в Каварна, хер Dirkschneider споделя, че то е преминало в изключително приятна обстановка, но едно е да се събереш със старите си колеги, за да свириш вече съществуващи класически парчета, а съвсем друго - да пишеш нова музика. Това би било катастрофално и би донесло повече вреда, отколкото полза, според Udo.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 21.05.2007 04:35:12 отговори + 0 0
Въпреки , че харесвам много Удо като продължение на Аксепт не може да се отрече , че самия м-р Удо си е малко тарикат.С групата УДО не им пречи да си чаткат песни скалъпени за по 10-15 минути и приличащи си като братя и сестри в н-на брой вече албуми , докато за нов албум на Аксепт на Удо му е ясно , че това едва ли би станало... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2007 22:08:17 отговори + 0 0
абе хора Удо казва че не е в състояние да работи с Хофман,не че го мрази.и трябва да сте доволни че си го казва и не се събират,вместо да се съберат и да направят някакъв глупав и скапан албум.Радвайте се че човека държи на метъла и не иска да излага него и бившата си група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.05.2007 19:11:29 отговори + 0 0
Ти пък сега, нищо лошо не е казал за Хофман, само че по между им няма "магия", а колкото до приноса на Вълк Хофман в Ассерт си прав Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Волф Хофман 20.05.2007 18:48:56 отговори + 0 0
Да знаете 90 % от китарните рифове на групата сана Волф Хофман,както и половината текстове.Групата също така е негова.Как може тоя така да говори за човека,който го направи известен !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kiosa 20.05.2007 18:20:04 отговори + 0 0
тои и си свири и сам по яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.05.2007 15:32:07 отговори + 0 0
значи "проЛБем" а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".