Udo Dirkschneider: "Любимият ми изпълнител е Lady Gaga"

16 ное 2011, 15:04 ч. 344 / 9 8
пред./следв.
На приключила преди около час пресконференция Udo Dirkschneider и Fitty Wienhold от немската група U.D.O. отговориха на въпросите на български медии. Попитан кой е любимият му изпълнител или група Dirkschneider без колебание каза: "Lady Gaga!", а веднага след това добави пред стъписаните журналисти, че това разбира се е шега и едни от многото групи, на които наистина се възхищава са RAMMSTEIN и JUDAS PRIEST. Тази вечер в столичната зала "Христо Ботев" U.D.O. ще изнесат концерт, който ще бъде записан за бъдещото им DVD, а кога то ще излезе на пазара, защо са избрали за място на заснемането му именно София, слушал ли е Udo новия албум на ACCEPT и какво мисли за него и събирането на старата си група с нов вокалист, както и още интересни неща, ще научите скоро на страниците на нашия сайт.
udo - pressconference


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GlamFan 17.11.2011 14:37:33 отговори + 0 0
Пресконференцията беше много забавна)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.11.2011 13:40:23 отговори + 0 0
Възможно е да са записали ДВД тук защото е по- евтино. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 17.11.2011 12:25:53 отговори + 0 0
Ебаси, това каква новина е? Едно време се е*вахме, че пускаме новини как и кога някой пръднал, ама сега реалност стана... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тито 16.11.2011 23:48:41 отговори + 0 0
Еми по Български език съм учил, че заглавието на статия трябва да грабва окото и на всяка цена да накара читателя да я прочете. Хората просто си вършат работата Иначе много искам да разбера наистина защо са решили да е в София Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

anonimen 16.11.2011 20:07:00 отговори + 0 0
Е като е шега, как може да я сложите като заглавие на новината, все пак, наистина е стъписващо и ако човек прочете само заглавието, което трябва да синтезира цялата новина, какво ще си помисли?
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Варна 16.11.2011 17:36:07 отговори + 0 0
Размажете се и заради нас - пропусналите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

balls to the wall 16.11.2011 15:29:26 отговори + 0 0
Тръгвам эа концерта на един метал "ВЕЛИКАН" ! Ще се размажеме!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.11.2011 15:27:38 отговори + 0 0
Е като е шега, как може да я сложите като заглавие на новината, все пак, наистина е стъписващо и ако човек прочете само заглавието, което трябва да синтезира цялата новина, какво ще си помисли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".