Udo Dirkschneider обяснявя отказа си да участва в събирането на ACCEPT

9 юни 2009, 20:06 ч. 508 / 11 5
пред./следв.
В интервю за Metalzone.gr бившият вокалист на ACCEPT Udo Dirkschneider обяснява защо не взима участие в обявеното наскоро събиране на групата. Емблематичният певец адресира приключилия в България реюниън от 2005 г., както и че извън него китаристът Wolf Hoffmann и басистът Peter Baltes не са били в музикалния бизнес от 15 години. За Udo е твърде рисковано да се опитва да пише отново песни с тях, при положение, че има успешна собствена група. При това, на този етап вокалистът вече е издал повече албуми с U.D.O., отколкото навремето с ACCEPT. Хер Dirkschneider желае успех на бившите си колеги, но също смята, че новият им проект не бива да се счита за реюниън на ACCEPT, а да се приема просто като група, която записва и свири под това име. Udo, заедно със сегашния си китарист и бивш барабанист на ACCEPT Stefan Kaufmann, е получил покана за реюниъна, но предвид гореизложените обстоятелства, е счел за по-разумно да откаже.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hellraze 30.06.2009 16:23:50 отговори + 0 0
Напълно подкрепям Иван!
Доста спорих по темата с разни невежи фенове на ACCEPT във форума Метал Хангар 18!
Албумът без Удо е доста як. Новия певец не ми харесва особено, но дано издадът як албум!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 10.06.2009 16:38:56 отговори + 0 0
Жалко че е на това мнение,но явно има неща по-дълбоки от тия любезности за пред феновете.Неотдавна четох интервю с Волф Хофман , от което си личеше , че има някакво дразнене по посока УДО , а ако се съди по казаното там от Хофман твърдението на Удо че не му се пише с тези музиканти и тн е малко смешно , тъй като той никога не е писал нищо за бандата-просто е изпълнявал измислените вече неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Glam Fan 10.06.2009 10:34:32 отговори + 0 0
Жалко... Но пък никога не се знае, може да се съберат по-нататък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

chyllz 9.06.2009 22:07:43 отговори + 0 0
велика група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2009 20:29:25 отговори + 0 0
не се ли пише събирАнето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".