Udo Dirkschneider разказва във "Фрактура" как с U.D.O. са свирили на частно парти на руската мафия

16 окт 2020, 10:18 ч. 1171 / 8 5
пред./следв.

   На 18 октомври ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на Marilyn Manson, MR. BUNGLE, BENEDICTION и STATIC X.

   В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено интервю с Udo Dirkschneider и ще бъде припомнено какви истории разказaха GLORYHAMMER за родните фенове. В интервюто вокалистът на U.D.O. споделя, че съжалява за доброволния си отказ от правата върху името ACCEPT, защо продуцентите днес печелят повече пари от авторите на самата музика и как влияят наградите върху егото на музикантите. Ще бъде излъчен концерт на DESTRUCTION и репортаж от белгийския фестивал "Alcatraz".

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c NIRVANA, REDHOOK ще правят кавър на RAGE AGAINST THE MACHINE, класическата песен ще бъде нa KANSAS, в "Exotic" ще бъдат представени WINDRUNNER, a в рубриката "Live Archive" ще си припомнят архивни кадри от гостуването на NAPALM DEATH в България през 2011 г. Клипове, концертни и акустични изпълнения на ALTER BRIDGE, INTELLIGENT MUSIC PROJECT, ARMORED SAINT, ORDEN OGAN и WHOCARES също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

 Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 16.10.2020 19:13:37 отговори + 1 1
Mr.bungle правят откачено жесток траш. Ама ако се види екипажа . А Патън е най-ненормалният вокалист на земята. И в двата смисъла на думата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fantomas 18.10.2020 12:44:27 + 0 0
Майк е БОГ ! Несравним , необятен , необхватно луд ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 16.10.2020 15:09:24 отговори + 12 1
Уникален концерт беше на Античния.... с удоволствие ще гледам интервюто му от Пловдив !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Коклюш 17.10.2020 08:17:49 + 2 11
Стига сте глупости! Беше триумф на безвкусицата с парите на пловдивчани! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 17.10.2020 08:26:34 + 10 0
Аз съм от Пловдив и се радвам , че парите ми (ха-ха-ха) отидоха за този концерт !!! "Магарешка кашлица"....ти нямаш вкус !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".