Udo Dirkschneider споделя във "Фрактура" какво липсва на новите банди, за да станат големи

1 апр 2016, 06:18 ч. 948 / 6 3
пред./следв.

   На 3 април ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на SLAYER, THUNDERSTONE, WALLS OF JERICHO и REDEMPTION.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Udo Dirkschneider и ще бъде представено новото концертно DVD на JUDAS PRIEST. В интервюто бившият вокалист на ACCEPT коментира кой е губещият, когато един албум "изтече" в интернет преди официалната му премиера, има ли кауза, заради която би се отказал от музиката, и защо съвременната рок музика вече не е бунт, а само бизнес. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказaха GODSMACK за феновете си.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с RAMMSTEIN, MILKING THE GOATMACHINE ще правят кавър на MOTORHEAD, класическата песен ще бъде нa EXODUS, a в рубриката "Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на SODOM у нас през 2009 г. Клипове и концертни песни на KREATOR, EPICA, CALIBAN, KILLSWITCH ENGAGE, ANTHRAX, SIMPLE PLAN и ENTOMBED A.D. също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.


   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Силвър 1.04.2016 17:51:28 отговори + 6 0
Удо е властелин ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Monti 1.04.2016 07:58:44 отговори + 7 1
Концерта на Удо беше ... жесток Хеви Метал!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 1.04.2016 08:43:04 + 7 1
А не бе! Обичам го този човек! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".