Udo Dirkschneider тръгва на турне със здравословен проблем и въпреки съветите на лекарите

20 яну 2019, 05:48 ч. 2112 / 5 11
пред./следв.

   Европейското турне на U.D.O. започва днес, 20 януари, в Испания. Предпоследната дата от обиколката (29 март) е за София, България, макар за нея все още да няма официално потвърждение от наш промоутър.

   Групата разпространи съобщение, в което се казва, че турнето ще бъде проведено въпреки че Udo Dirkschneider е бил посъветван от лекарите да не изнася концерти. Фронтменът има сериозни болки в лявото коляно и няма да може да се движи много по сцената. Той е на път да се възстанови, но това изисква време. Дотогава 66-годишният хер Dirkschneider ще се представя пред публиката според възможностите си.

   Обиколката ще бъде осъществена по личното настояване на певеца, тъй като той не иска да разочарова феновете. 

 

udo



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 21.01.2019 07:56:29 отговори + 18 1
Малък на ръст, но Голям човек! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Monti 21.01.2019 15:09:01 + 8 0
Много точно казано! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 20.01.2019 20:19:56 отговори + 11 6
Апелирам към организаторите, които и да са те, да подсигурят подходяща зала за УДО. Не ми се навира в някой клаустрофобичен клуб, да ме подбутват отзад потни господа, в подпийнало настроение и с тениски на Manowar. Нека да е по-спокойно, по-интелектуално! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.01.2019 15:47:48 отговори + 23 10
- Ролинг Стоунс са вече по над 70 и все още не показват признаци, че някога ще спрат.
- Удо ще изнася концерти с болен крак.
- Аксел Роуз изнасяше концерти от инвалидна количка.
- Дейв Грол си счупи крака по време на концерт... и след като лекарите се погрижиха за него, се върна на сцената същата нощ да продължи концерта.
- Леми беше тежко болен и остана на сцената до последно, въпреки проблемите си.
- Дейвид Боуи в последните дни от живота си е искал да запише още няколко песни.
- Фреди Меркюри успя да запише едни от най-великите песни на всички времена, когато вече е бил в критично състояние и едвам е говорил.
- Джъстин Бийбър, освен че не може да пее, отменя своите концерти поради "лека настинка", отказва да се снима със свои фенове (които са джудежта), плюе в лицата на хората, докато се крие зад бодигардовете си, пикае на обществени места... и ходи напикан по улиците.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 20.01.2019 17:12:22 + 14 6
Сега какво искаш да кажеш с тези неща, че рокаджиите са печени, а Джъстин Бийбър - пикльо. Какво отношение има това към Удо, дреме ли му за Бийбър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.01.2019 17:37:53 + 15 8
Опитвам се да кажа, че музикалната индустрия отива по дяволите и използвам Джъстин Бийбър като представител на всичко, което не е наред с музикалната сцена (понеже мисля, че добре обобщава положението)

Хора като Удо за жалост са изчезващ вид, а лигавета като Бийбър (които дори нямат музикален талант) - бъдещето.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 20.01.2019 18:21:15 + 11 3
Изобщо не си прав. Има яки нови метъл банди. Такива като Бийбър е имало и преди, ще има и в бъдеще, но те са адресирани към друга публика, кой те кара да ги слушаш. Всичко си е ок с музикалната сцена, избор голям. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 20.01.2019 18:49:42 + 9 7
Нямах предвид проблемите в метъл сцената, а проблемите в "мейнстрийм" (MTV, Top 40, Billboard, iTunes и т.н.) сцената, където днес се гледа само комерсиалното и парите. Снощи с приятели гледахме Велиън - музиканти от световна класа. Може би не са най-добрия пример, понеже свирят метъл, но в Ютуб е пълно с талантливи и оригинални хора от цял свят, които могат да пъхнат повечето популярни изпълнители (Бийбъри, Майлита, Бритнита) в малките си джобчета по качество, талант и страст. Уви, няма кой да ги забележи, но посредствени изпълнители по път и над път.

За справка, Бийбър е бил открит благодарение на Ютуб. Лана Дел Рей също е била открита благодарение на Ютуб. Разликата между двамата е от земята до небето - Лана Дел Рей е само една, а Джъстин Бийбър е един от многото.

(могат да направя подобни сравнения между Дони и Гери-Никол примерно - има само един Дони в целия свят и хиляди Герита-Николчета под дърво и камък)

Май се унесох... извинявам се
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 20.01.2019 18:58:53 + 9 3
В мейнстрийм сцената винаги се е гледало комерсиалното и парите. Да не мислиш, че е от днес. Винаги е имало и талантливи изпълнители и бездарни такива. Не всички талантливи пробиват - въпрос на много фактори, вкл. късмет. Не знам на колко години си, но май не са толкова малко, да не си проследил поне част от историята на мейнстрийм сцената и да си наясно с нещата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............ 21.01.2019 13:12:48 + 5 2
Мани го, едно си знае, едно си бае. Няма смисъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Monti 20.01.2019 08:45:53 отговори + 17 3
УДО е ВЕЛИК!
Чакам го в София
BALLS TO THE WALL...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".