U.D.O. издават и "руско" DVD с концерт от Москва

28 мар 2014, 11:53 ч. 338 / 6 4
пред./следв.

   Година и половина след като почетоха България с DVD-то "Live in Sofia" U.D.O. ще издадат на видео и концерт от столицата на Русия Москва, с което се покланят и на феновете си в страната на Путин и Медведев. "Steelhammer - Live From Moscow" ще излезе през месец май като двойно DVD и блурей диск, придружени от две аудио CD-та, както и винил с цветовете на руското знаме. Изданието ще включва и редица бонуси. 

   В първите месеци на 2014-а хер Udo Dirkschneider ни гостува последователно с бандата си и с турнето "Metal Alsstars", което, въпреки добрия си замисъл, е изправено пред сериозни проблеми.

още за:

U.d.o.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Agent Orange 30.03.2014 22:46:19 отговори + 0 0
Като сте толкова интелигентни, пуквайте бе, кой ви спира хахахаха Тамън повече кислород за хора като мен, които могат да мислят :> А ти за такива сложни неща като човешкия мозък, не си дорасъл да говориш, защото го нямаш. Само си го чувал някъде като термин :> Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

. 29.03.2014 00:40:52 отговори + 0 0
Agent Orange - 2014-03-28 20:22:55
Много сме интелигентни, да пукнем от мозък чак...Пуууууу, *****!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Agent Orange 28.03.2014 20:22:55 отговори + 0 0
"Година и половина след като почетоха България с DVD-то "Live in Sofia" U.D.O. ще издадат на видео и концерт от столицата на Русия Москва, с което се покланят и на феновете си в страната на Путин и Медведев."

Страната на Путин и Медведев?!?!?!? Тогава DVD-то на Slayer "Still Reigning" примерно, то с каква цел е? Слейър да се поклонят пред феновете си в страната на Джордж Сорос и Майкъл Блумбърг ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йорк Фишер 28.03.2014 20:08:20 отговори + 0 0
Руснаците го обожават. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".