Udo обещава най-доброто от ACCEPT и всички хитове на U.D.O. в Каварна

24 ное 2008, 13:32 ч. 324 / 7 6
пред./следв.
"Joker Media" разпространиха следното съобщение:

   Емблематичният Udo Dirkschneider, вокалист и основател на легендарните U.D.O. и ACCEPT се закани в типичния си стил, че ще "стъпче" феновете в Каварна. Бандата, която ще посрещне Нова година в родната рок столица, ще забие най–доброто от репертоара на двете групи, както и избрани парчета от последния, четиринадесети албум на U.D.O. – "Mastercutor". Певецът, който открито заяви в не едно интервю възмущението си от предавания като "Биг брадър" и мръсните политици, сподели, че именно Джордж Буш го е вдъхновил за едно от парчетата в последния албум. Непокорният Udo се обяви, чрез песните си и против дрогата и сексуалното насилие, като ги нарече "все неща, които са част от мутацията на света, в който за съжаление живеем". За концерта в Каварна, бандата ще бъде в пълния си състав, като ще пристигне от три различни точки на Европа. Udo Dirkschneider ще пътува от Дюселдорф с по-голямaта част от екипа. Китаристът Igor Gianola и барабанистът Francesko Jovino, ще пътуват от Милано. Дълъг път ще измине и Fitty Wienhold, който идва чак от Ибиза, и със сигурност ще привнесе екзотична нотка в баса, в Новогодишната нощ. Интересното е, че освен като басист, този път той се изявява и в ролята на продуцент на албума "Mastercutor". На 31 декември в Каварна, ще чуем и видим и иконите на българския рок - група СИГНАЛ, които тази година честват 30 години на сцената. Вечните им хитове ще изпратят старата и посрещнат новата година - там, където тя настъпва най-рано, най-шумно и запомнящо се. От Община Каварна и "Joker Media" напомнят, че и този път по традиция достъпът до площада ще бъде свободен.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 26.11.2008 17:31:05 отговори + 0 0
Това хубаво, ама ще има ли нещо винце, волче на площада, да знаем дали да идваме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свободния 24.11.2008 21:06:27 отговори + 0 0
И цяла нощ да свирят никога няма да ми омръзнат..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mitaka 24.11.2008 20:35:12 отговори + 0 0
аз и на 6 съм навит Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 24.11.2008 15:52:56 отговори + 0 0
"Udo обещава най-доброто от ACCEPT и всички хитове на U.D.O. в Каварна"
Най-доброто от ACCEPT и всички хитове на U.D.O. сумарно са над 5 часа!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 24.11.2008 14:11:57 отговори + 0 0
Мдааа, концертът ще бъде ВАЛЯК!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


BlackAdder 24.11.2008 14:05:13 отговори + 0 0
Чудесна новина. Хубава традиция станаха тия новогодишни концерти в Каварна. Особено на пук на мейнстриймския боклук, излъчван по кАНАЛА. Дано съумея да отида до морето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".