U.D.O. обявиха заглавието на новия си албум

19 фев 2013, 10:49 ч. 288 / 9 10
пред./следв.
След няколко промени в състава на U.D.O. най-сетне дойде време и за новини, свързани с предстоящия им албум. Дискът ще излезе на 24 май чрез "AFM Records" и ще носи заглавието "Steelhammer". Продуценти на творбата са самият Udo Dirkschneider и Fitty Wienhold. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.
Udo in Sofia

още за:

U.d.o.


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 20.02.2013 08:52:27 отговори + 0 0
Леле, тука се е напълнило с философи и психолози...Удо е класически метъл от най-висока величина, така че Steelhammer си е напълно яко заглавие за жанра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 19.02.2013 23:58:55 отговори + 0 0
Не става въпрос за Удо. Любим изпълнител ми е от много години, ходил съм на всичките му концерти в България, + новогодишния в Каварна, когато посрещахме 2009, + Великотърновския концерт от август миналата година... Видях се и в публиката на DVD-то от София.

В интерес на истината смятам, че Удо е един от недооценените класици, защото имам чувството, че на запад особено много се обръща внимание на колорита на опаковката, и по-малко на качеството на съдържанието. Чалгаджийски подход в хора, които се имат за метъли, тъпо, наистина...

Но аз говорех за принципно положение да не се бърка фенската привързаност с обективната действителност.

Говорех и за безотговорната абдикация от личния ангажимент на всеки отделен човек да мисли с главата си. Говорех за това, че идолопоклонничеството не е начин да изразиш дълбоки чувства, а че си е просто една психологическа аномалия. И че едното се бърка с другото, което е срамота за хора с претенции, какъвто изглежда е човекът, на чиито коментар реагирах толкова остро.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 19.02.2013 20:35:01 отговори + 0 0
stohi.rock,
май е прав. Не може да има неуважение към такива класици!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.02.2013 19:03:10 отговори + 0 0
До stohi.rock - 2013-02-19 18:10:15

От думите ти излиза, че да си кьорав идолопоклонник, вместо човек със собствена гледна точка, изградени ценности, критерии и вкус, е по-добре. Какво значи да "боготвориш", я се чуй само ! Да боготворя човек от плът и кръв ли ?

Точно такъв е проблемът на такива като теб - ти си един фетишист, който се съмнява в собствената си стойност и се отъждествява с някаква идея, за да се издигне в собствените си очи. На всичкото колкото по-малко е разбирането, толкова по-силен е фанатизмът, абсолютно както е при религиите.

Дълбокият проблем е, че ти и тези като теб винаги ще говорите за униформата на Удо, жестовете на Ерик Адамс, микрофона на Кинг Даймънд, сцената на Алис Купър, как Ричи Блекмор си строшил китарата, как Франк Запа се плези на сцената и т.н. и т.н.

А музиката, която е основното, за теб и подобните ти ще си остане нещо непознато. Вие не я чувате. Вие искате хляб и зрелища


И никой не плюе Удо, вервай ми.


Просто хора с различни възгледи споделят становищата си, и между другото никой не си е позволил да обижда останалите.

Честно казано, най-вероятно си 14 годишен *********************, който е слушал по 5 песни на Мейдън, Прийст, Металика, и може би 2-3 на Удо, и се прави на най-големия метъл на света. Нагледали сме се на такива като теб, в интерес на истината, изглеждате трагикомично.

Не те знам на колко си години, но се дръж човешки и порасни. Няма да ти навреди...

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stohi.rock 19.02.2013 18:10:15 отговори + 0 0
Жалки нещастници сте писалите по-долу!
И не сте никакви метъли,никаквци!
Един истински меломан НИКОГА,НИКОГА няма да си
разреши лоша дума за някой,пред когото някога се
е прекланял и боготворял!
Но,така е,за жалост-боклука,цялата пасмина,утайката,
кичещи се с незаслуженото"фенове-меломани",винаги
е готова да плюе по всичко и всеки!
Единственото,което предизвиквате,безгръбначни
мекотели,е нашето ПРЕЗРЕНИЕ!!!!.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.02.2013 15:40:57 отговори + 0 0
Абе нали брат му на Удо крека точно като него.От Аксепт дали са го канили преди да вземат щракащият с палци старец? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 19.02.2013 15:26:34 отговори + 0 0
Мен ми е любопитно да чуя какво ще се получи с новите китаристи. В доскорошния състав доста си бяха изчерпили вдъхновението. Свиреха добре, защото все пак са професионалисти, на сцената поддържаха високо ниво, поради същата причина. Но с някои изключения, като че ли с времето бяха загубили способността си да пишат здрави песни.

Караха я някак по инерция.

Много ще се радвам, ако това се промени към по-добро, и честно казано така смятам, че ще стане. Затова и очаквам албума с нетърпение.

А заглавието - то нищо не означава. И Timebomb е скучно, а какъв албум е само...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.02.2013 12:27:41 отговори + 0 0
и аз очаквах нещо оригинално като Antithesis of Light или Fhtagn nagh Yog-Sothoth, ама на - хер Диркшнайдер и мен ме изненада )))))
много интересно какво философско име да сложи Удо на албума, за да не останат някои "изкъртени" :-P
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гергана Петканска 19.02.2013 12:05:07 отговори + 0 0
И да сме още "по-оригинални" феновете- ДА ИДВА ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.02.2013 11:44:29 отговори + 0 0
Кърти от оригиналност! И Manowar не биха се сетили за това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".