U.D.O. ще издадат нов албум през август 2018 г.

3 дек 2017, 11:44 ч. 1582 / 9 6
пред./следв.

   Многобройните турнета на проекта DIRKSCHNEIDER, с които Udo слага край на изпълнението на песни на бившата си група ACCEPT по своите концерти, ще приключат до няколко месеца. Обявените към момента дати са до април догодина.

   Още през август 2018 г. се планира да излезе нов албум на U.D.O., групата която хер Dirkschneider предвожда още от края на 80-те години на миналия век. Предстои да научим повече подробности за бъдещата творба, първа от 2015-а насам, когато излезе "Decadent".

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Monti 4.12.2017 18:51:59 отговори + 0 0
Чакам с интерес Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ф.Н.С 3.12.2017 17:46:39 отговори + 5 18
Искам да споделя, че през 2017 има достатъчно много по-интересни неща за слушане, отколкото Аксепт и Удо. Светът на музиката е огромен и има невероятно количество групи, които са прекрасни музиканти трудещи се неуморно и произвеждащи прекрасна музика! Личното ми мнение е, че да живееш в 2017 и да слушаш неща то 1985 е меко казано смешно. Удо да е жив и здрав, но това което прави в соло кариерата си ми е абсолютно безинтересно. А, да тупа "брашняния чувал"- трупайки пари от старите си неща!- не е почтено! Същата работа като турнето на Хелоуин Юнайтед...абсолютна фабрика за пари използваща известно име на група в комбинация с бивши членове на същата. И всичко това, се предлага на огромно количество хора, които някога, са обичали истински тези групи, изпълнители, песни и т.н. Не е честно, най-малкото. Хората идват, не заради Удо или Киске- идват заради старата любов и спомените. Ако тези двамцата спрат да изпълняват песните, които хората обичат, то на концертите на новите им неща ще присъстват не-повече от 5-600 човека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 3.12.2017 19:20:59 + 15 0
Защо да не се слушат неща от 1985, след като се слушат и неща от няколко века преди това? Хубавата музика не остарява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Marv 4.12.2017 10:28:42 + 5 0
Чак пък "нечестно" и "непочтено". Според твоята логика, тези, които слушат Моцарт са си баааассииииии първичните бактерии. Музиката се слуша според предпочитанията. И като на човек му харесва heavy metal от 85-а, ще си слуша такива групи. Аз през 2017 ненамирам такива интересни неща, които да слушам и да ми харесат повече от Dio, Ozzy или Nightwish. И предпочитам UDO с песни от 85-та от колкото сегашно звучащите банди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 3.12.2017 17:00:20 отговори + 12 1
Това вече е добра новина. Наигра се човека, направи голямо турне с як сет лист, продължава с още по- як, издаде едно двд, ще видим дали ще има второ, а аз вече чакам с нетърпение да си продължи напред със своя състав. Соловата му кариера е едно от любимите ми неща за слушане, има страшно много здрави песни да пее на живо тепърва, само да е жив и здрав човека. Някои негови албуми са по - добри от други, някои са по- успешни комерсиално от други, но не се сещам за нито един слаб, който да заобикалям. Поддържа едно постоянно високо ниво, като понякога избива рибата. При Accept, колкото и да са ми любими, е редно да признаем, че не е точно така - там има поне няколко слаби албума. Интересно ми е какво мислите вие за това, споделяте ли мнението ми, ако не, какво смятате вие ? ( питам тези, които са по - запознати ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 3.12.2017 19:26:00 + 8 3
Като питаш, баба ти Яга да ти каже. Самостоятелните албуми на Удо не можаха да ме грабнат. Пробвала съм от различни периоди - не става.
Обаче албумите на Аксепт с Торнило ми харесват. Верно, Аксепт издадоха някои слаби албуми между 1989 и 2010, но сега са в добра форма и ме кефят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".