U.D.O. ще изпълняват песни на ACCEPT на северноамериканското си турне

9 юли 2020, 08:01 ч. 1302 / 10 4
пред./следв.

   Преди четири години и половина Udo Dirkschneider обяви, че ще "затвори глава" от историята си, изпълнявайки за последно на живо песни на бившата си група ACCEPT.

   Проектът, наречен DIRKSCHNEIDER, осъществи много турнета и гостува и два пъти в България. Поради огромното желание на феновете бяха добавяни още и още дати за концерти. Планирано беше и DIRKSCHNEIDER да бъдат съпорт на втората част на реюниън турнето на HELLOWEEN, което се отложи за 2021-ва заради пандемията от коронавируса.

   За ноември и декември тази година U.D.O. имат насрочено турне в Северна Америка. В скорошно интервю Udo коментира дали все пак с групата му ще свирят песни на ACCEPT. На което вокалистът отговаря утвърдително, отново посочвайки желанието на феновете това да се случи. Хер Dirkschneider уточнява, че парчетата няма да са повече от две-три, както и че самият той не може да си представи концерт зад Океана без "Balls to the Wall". Певецът добавя и че, разбира се, в Европа U.D.O. няма да изпълняват песни на ACCEPT.

 

udo



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 9.07.2020 19:37:38 отговори + 3 0
Уффф, дано тази истерия с ковид незнам си кой номер мине, че преди да отменят концерта на Хелоуин, заявих на жена ми, че ще отида квото ще да става, и стана як семеен скандал. Донякъде си отдъхнах, че все пак беше отложен. Дано изчезне тая гад, че побърка народа. Не се издържа без концерти. За пореден път си казвам: добре, че видяхме Дейв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

да бе 9.07.2020 08:49:59 отговори + 8 13
Винаги съм бил атеист. Но вече съм вярващ. Вярвам, че Господ изпрати коронавируса, за да накаже музикантите, които все казват последно и прощално, а после се оказва, че изобщо не е последно или прощално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 9.07.2020 17:45:21 + 3 1
хахахахаха тази връзка между корона вируса и прощалните турнета е наистина интереса ! )) Може да има и обратен ефект- за по-кратък период да правят повече прощални турнета, че не се знае след това КОВИД 20, КОВИД 21 и тн..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тц, тц, мрън мрън 9.07.2020 08:05:52 отговори + 10 2
Много бързо забравят какво казват някои наши любимци... Farewell tour, бла, бла... Неприятно впечатление прави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".