U.D.O.: "СОФИЯ, БЛАГОДАРИМ ВИ!", вижте снимки от концерта

18 ное 2011, 07:33 ч. 328 / 9 4
пред./следв.
Ден след паметния концерт на U.D.O. в София, групата, предвождана от бившия вокалист на ACCEPT Udo Dirkschneider, разпространи следното съобщение:

   Приключихме успешно записването на новото си DVD, което ще излезе през 2012 г. "Благодарим ви, София" бе най-често използваното изречение след шоуто (преди това бяха "Къде ми е водката" и "По дяволите, остарявам"). Публиката беше абсолютно фантастична и ни накара да свирим почти два часа и половина. Над 2000 фена ни посрещнаха отново, 7 години по-късно, и накараха всеки от нас да се раздаде докрай. София се представи великолепно и ние никога няма да забравим този концерт.
   За да сме сигурни, че всички фенове ще могат да съпреживеят това чудесно събитие, ще направим всичко възможно да издадем DVD/CD/блурея колкото се може по-скоро. Ще ви държим в течение...

   А във фотогалериите на KATEHIZIS.COM вече може да разгледате над 50 снимки от концерта.
Udo in Sofia

още за:

U.d.o.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


viktorkolev 6.12.2011 14:48:33 отговори + 0 0
Всеки концерт на различен изпълнител има сам по себе си уникални моменти.Но този беше Превъзходен!!!Върна ме на ... ,затворих очи и отново бях малък.Благодаря за дълго незабравимата вечер Удо!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ФЕН 19.11.2011 23:29:26 отговори + 0 0
Беше страхотно изживяване. Който не беше там - загуби много! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Монти 18.11.2011 09:41:19 отговори + 0 0
Чувствата са ни взаимни хер Диркшнайдер! Страхотно изживяване беше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 18.11.2011 09:08:57 отговори + 0 0
Много хубаво! И ние, феновете, благодарим на Удо и компания за невероятния концерт. Не знам защо така се получава - тогава, когато нямам някакви големи очаквания за определен концерт, се получава нещо страхотно. Очаквам с нетърпение и ДВД-то. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".