U.D.O. взимат руски китарист на мястото на Stefan Kaufmann

16 яну 2013, 01:30 ч. 1132 / 15 5
пред./следв.
U.D.O. обявиха присъединяването на 29-годишния руснак Андрей Смирнов (Andrey Smirnov) към състава на групата, на мястото на напусналия по здравословни причини Stefan Kaufmann. Младият струнник е лидер на модерната метъл група EVERLOST, участвал е още в MASTER и EPIDEMIA. Той е композитор, вокалист, текстописец и мултиинструменталист, като е бил сесиен музикант на Paul Di'Anno и Blaze Bayley, с което далеч не се изчерпват всичките му успехи и постижения. Смирнов ще се представи за пръв път на живо пред публиката по време на американското турне на U.D.O. през април. Той е бил с групата при записите на последния й албум и сега вече е неин пълноправен член.
andrei smirnov

още за:

U.d.o.Andrey Smirnov


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


monti 17.01.2013 09:04:24 отговори + 0 0
Чакам с нетърпение новия албум Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.01.2013 10:02:01 отговори + 0 0
EVERLOST са машини! Чак ме е яд, че ще изгубят Смирнов... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 16.01.2013 08:41:34 отговори + 0 0
Няма изненада - дядо стъпва още по-здраво на руския пазар Успех на момчето и дано го включат в композирането, че да разнообрази малко песните. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

insider 16.01.2013 05:43:48 отговори + 0 0
Смирнов е страхотен китарист и композитор. Последният му албум е сред най-добрите руски албуми за миналата година. Има много нестандартни и авангардни идеи, които за съжаление при УДО ми се струва малко вероятно да реализира. Въпреки това самото му участие в групата е огромен плюс за нея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.01.2013 01:33:08 отговори + 0 0
Да живее германско-съветската дружба! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".