U.D.O. започват работа по нов албум

20 мар 2017, 21:43 ч. 1731 / 5 10
пред./следв.

   От лагера на U.D.O. съобщават, че групата е започнала работа по следващия си дългосвирещ албум, който може да с очаква да излезе към края на тази година. Музикантите композират материал вече около една седмица и ще продължат, докато дойде време за поредните тур-дати, на които лидерът им Udo Dirkschneider ще изпълнява за последно песни на бившата си група ACCEPT.

   Само след по-малко от три месеца - на 9 - 11 юни в село Могилово ще се състои първото издание на фестивала "Midalidare - Rock In The Wine Valley" с участието именно на DIRKSCHNEIDER, плюс W.A.S.P., DORO и GOTTHARD. Билетите за събитието са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).  

 

midalidare



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 21.03.2017 20:51:47 отговори + 4 1
Абе големи бизнес разбирачи и предприемачи имало тука. От един повей на вятъра всичко им е ясно и всичко е пари, човек ще каже че сте милионери а не блъскатори в гипскартонеия терариум, Айде някой разбирач да ми каже ТОЧНО УДО кога е бил продажен бизнесмен!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 21.03.2017 21:05:51 + 2 1
Е това турне с ДИРКШНЕЙДЕР какво е, ако не успешен бизнес проект? Какво му пречеше да си свири песни на АССЕРТ с групата си У.Д.О?. Ама парите там не са толкова много. И всъщност никой не казва, че Удо е продажен бизнесмен. Просто Удо и мениджърите му се възползват максимално от миналото му на певец на АССЕРТ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

monti 21.03.2017 14:08:24 отговори + 3 1
А заместник на Kassperi...? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 21.03.2017 09:37:55 отговори + 5 3
По едно време си помислих, че с групата U.D.O. е свършено. Това сбогуване с песните на Ассерт продължи цяла вечност. И е разбира се отлична бизнес инвестиция. 100% БИЗНЕС!!! Защото нищо не му пречи на Удо, както досега да си пее по 5-6 песни на Ассерт на концертите на У.Д.О., но факт е, че те не са така добре посетени, като тези на АССЕРТ или Диркшнайдер (групата). И както казва един човек по долу, все ще се измисли име и форма, под която Удо да прави турнета само с песните на Ассерт и да печели пари от това. И то при положение, че не е написал и една песен за Ассерт. Не е много коректно, но парите са си пари. По-нормално е да си пее песни на Ассерт с У.Д.О. + песни и на самата му група. Например 65% песни на У.Д.О и 35% на Ассерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 20.03.2017 22:10:49 отговори + 7 2
Ще го кажа, ако ще да прозвучи като ерес... Може би не е лошо, че Удо вече няма да изпълнява песни на Accept със собствената си група, защото всъщност страшно яки песни от соловата му кариера не могат да се вредят до лайв-сет, заради хитовете на старата банда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 20.03.2017 23:13:24 + 5 2
Прав си, въпреки, че не съм особен фен на самостоятелното творчество на Удо. Обаче той продължава под една или друга форма да си пее песните на Аксепт, защото носят гарантирани участия и приходи. Като U.D.O. няма да ги пее, ама като Dirkschneider какво мислиш, че ще пее - пак Аксепт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 20.03.2017 23:41:36 + 3 5
"Прост българин" нещо хич не си в час, да ти помогна, след турнето Dirkschneider НЯМА да пее Аксепт. А тия глупости с бизнеса и парите ги остави на "специалистите" дето са били едно лято на бригада в САЩ и всиииичко им е ясно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 21.03.2017 00:54:46 + 6 3
Абе ясен е Удо. Нямало да пее песни на Accept с U.D.O. - и си направи нова група, за да ги пее. Сега каво, да не е казал и че с Dirkschneider вече няма да пее песни на Акцепт? Спокойно, ще се мине някоя друга година, и ще си направи нова група за целта... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 21.03.2017 00:59:48 + 7 1
Залагам на Udo Dirkschneider - a brand new band, нито е Udo, нито е Dirkschneider Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 21.03.2017 08:11:43 + 2 3
Cronos, колкото и на някои хора да не им е приятно, всичко в метъла вече е бизнес и пари. Дедо Удо не прави изключение.
Напапвих си труд да погледна под какво име се е "сбогувал" с песните на Аксепт у нас - DIRKSCHNEIDER е бандата. Но тъй като все още сбогуването не е приключило, в Мидалидаре пак ще се сбогува, т.е. пак ще си пее Аксепт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".