UGLY KID JOE разкриха и списъка с песни на новия си албум

9 авг 2022, 07:47 ч. 516 / 7 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, американската хард рок/алтърнатив/фънк рок банда UGLY KID JOE ще издаде новия си студиен албум, озаглавен "Rad Wings of Destiny", на 21 октомври.

   Дискът е първи за групата от седем години насам и ще се разпространява чрез "Metalville Records". Продуцент е Mark Dodson, работил с квинтета по култовия му мултиплатинен дебют "America's Least Wanted". По-долу ще намерите списъка с песни.

   UGLY KID JOE гостуваха за втори път в България в последния ден на фестивала "Midalidare Rock 2022" (17 юли). Траклистът на предстоящата творба е както следва:

01. That Ain't Livin'
02. Not Like The Other
03. Everything’s Changing
04. Kill The Pain
05. Lola
06. Dead Friends Play
07. Up in the City
08. Drinkin' And Drivin'
09. Failur
10. Long Road

 

ugly kid joe

още за:

Ugly Kid Joe


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 9.08.2022 20:43:45 отговори + 0 0
Любима група. Художникът от Americas least... вече не е жив ако се не бъркам. И последните обложки вкл. и на новия албум не са много добри. Но пък музиката е върха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".