УИКЕДА и "Big Big Summer Reggae" в "Маймунарника" тази седмица

12 юли 2016, 10:30 ч. 978 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Най-голямото реге събитие в страната Big Big Summer Reggae ще експлодира на 17 юли (неделя) на същото място, откъдето започна преди цели тринадесет години – клуб Маймунарника.
Ежегодният летен празник на ямайската музика отново ще събере на една сцена любими балкански реге изпълнители: ветераните Soul Fire от Гърция, родните „Мерудия“, NRG D & the Majestics, One Soul, реге пионерите от ZionLionz Soundsystem, вокалът на Rebelites - Irie Bear, както и гостите селектори Troda и Jungle Alien.

Реге неделята започва още в 15 часа, а входът е свободен!
Подготовката за Big Big Summer Reggae започва още в петък вечер с безплатен концерт на ска-пънк веселяците от Уикеда и най-харесваните им песни, сред които „Мариана“, „Нарекох се бунтовник“, „Балада за Уикеда“ и „Боби“.

За първи път пред публика, Ерол, Росен, Владо и Ясен ще изпънят някои по-нови парчета с електронно звучене! Концертът им в Маймунарника започва в 19.30 часа.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Маймунщини 12.07.2016 14:50:53 отговори + 3 0
Що за новина?!
Уж неделно реге, а то петъчно с Уикеда
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 12.07.2016 13:01:05 отговори + 4 1
Не, че имам намерение да ходя да ги гледам, но мисля, че това да информират, че ще има безплатен концерт на Wickeda си е съвсем обосновано и с нищо не ни пречи да си слушаме тежка музика и да си четем новините за Cannibal Corpse и Cattle Decapitation. Виж D2 ако спрат да ги отразяват, няма да им се разсърдим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 12.07.2016 12:01:35 отговори + 1 5
Днес реге, утре R&B, и накрая сайтът ще обхване целия необятен свят на забавната музика. Амбициозно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".