УИКЕДА и CROWFISH с общо национално турне

19 мар 2009, 10:12 ч. 247 / 8 2
пред./следв.
УИКЕДА и CROWFISH ще направят съвместна десетдневна обиколка в страната. Турнето на двете банди стартира на 19 март от Враца и ще приключи на 29-и в Бургас. Останалите градове са в последователност Асеновград, Пловдив, София, Стара Загора, Севлиево, Велико Търново, Каварна (само УИКЕДА) и Варна. Концертната колаборация между двете трайно наложили са на родната сцена групи е продължение на миналогидишната им серия, когато решението им да експериментират с подобно обединение се оказа повече от успешно. УИКЕДА са с нов сингъл - "Сузи", реализиран на CD, който ще бъде предлаган на символична цена по време на самото турне. Той съдържа акапелна и инструментална версия на заглавното парче. В същото време CROWFISH завършиха работата по новото си официално видео от албума "IV". Клипът е към "Neon Nights" и е режисиран от Боян Карамфилов. Това е втори клип от албума, който групата прави в сътрудничество с фронтмена на КЪЛН - първият е на песента "Can't Stop".
   При последните две дати в "La Playa" (Варна) и "Roxy Club Deluxe" (Бургас) ще се присъединят и A-MORAL. По инициатива на "Строежа" и със съдействието на "Jack Daniels", краят на турнето ще бъде ознаменуван с мини-фест, като на собствена територия в Бургас Нокаут ще добавят познатия си тежък хип-хоп саунд. Наскоро рап-дуото, изявяващо се и в състава на DRS+, сътвори истински прецедент в така наречените "ъндърграунд среди", като успя да разпродаде концерта си в клуб "Строежа" седмица преди той да се случи. Билетите за събитието в бургаския "Club Roxy" вече са в продажба в системата на Ticketstream.bg, а техният брой е ограничен до 150. Билети за останалите 9 лайва ще се предлагат единствено и само на място в клубовете в съответните дни.

   Ето и всички места, дати и начални часове от турнето на УИКЕДА и CROWFISH:
19.03 - Враца - "Alkatraz" - 19:00 ч.
20.03 - Асеновград - "Библиотеката" - 18:00 ч.
21.03 - Пловдив - "Puzzle" - 21:00 ч.
22.03 - София - "Toucan" - 22:00 ч.
24.03 - Стара Загора - "Jam" - 21:00 ч.
25.03 - Севлиево - "Кафе Театър" - 20:00 ч.
26.03 - Велико Търново - "Melon" - 21:00 ч.
27.03 - Каварна - "Арт Клуб Ретро" - 20:00 ч.
28.03 - Варна - "La Playa" + A-MORAL - 20:00 ч.
29.03 - Бургас - "Roxy Club Deluxe" + A-MORAL и Нокаут - 20:00 ч.

още за:

WikedaCrowfish
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MadAxeman 20.03.2009 00:58:26 отговори + 0 0
Ами Русе пак го няма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.03.2009 17:58:52 отговори + 0 0
А Русе? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".