УИКЕДА на мястото на Everlast на основната сцена на "Spirit Of Burgas"

14 авг 2010, 18:35 ч. 395 / 6 6
пред./следв.
Поради заболяване, everlast няма да успее тази вечер да присъства на "Spirit Of Burgas". Съобщението от артиста дойде на 12 август, ден преди старта на най-големия летен музикален форум у нас и два дни преди участието му на фестивала. Организаторите на събитието бяха в непрекъснати, 24-часови преговори с друго голямо име от международната сцена, но поради краткия срок за организация и логистика около пристигането на артистите и най-вече поради липса на подходящи полети за придвижване до България, името, което бе възможно да замени Everlast не бе потвърдено. Тъй като вече остават броени часове до началото на втората фестивална вечер, организатгорите на "Spirit Of Burgas" взеха възможно най-доброто решение при спешен и непредвиден случай като този. Те поставиха в програмата на основната сцена за 14 август една от най-обичаните и харесвани български банди, която от години жъне успехи не само у нас, а и на редица международни фестивали. УИКЕДА е името, което ще подгрява UNKLE - хедлайнърите на основната сцена във втората фестивална вечер. УИКЕДА бяха предвидени като финализираща банда в програмата на "Jack Daniel's Stage" тази вечер. При настоящите обстоятелства, техният гиг на основна сцена ще е между 21 и 23 ч. А вечерта на рок сцената ще завърши с шоуто на SVETLYO & THE LEGENDS. Феновете На Everlast, закупили еднодневни билети за фестивала – конкретно за 14 август, специално за неговото участие, могат да върнат билетите си и да получат парите си обратно от мястото на закупуване.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metal-core 16.08.2010 16:27:29 отговори + 0 0
Групата,с която уж се преговаряло беше Down,ама...само дотам.Втория ден беше скука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.08.2010 04:48:37 отговори + 0 0
Wickeda! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

puncho 15.08.2010 17:39:19 отговори + 0 0

крайно време е да започнат да обръщат повече внимание на нашите банди,катго изключим дежурните,и да не ги третират като краен вариант,както във случая
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Метал 73 15.08.2010 16:31:37 отговори + 0 0
Кат няма риба,яжте раци !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.08.2010 23:30:13 отговори + 0 0
Както и Everlast Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Spote 14.08.2010 18:39:05 отговори + 0 0
Моля авторът да си поправаи грешката. България се пише с главна буква. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".