Украинскатa IRON MAIDEN трибют група BLOOD BROTHERS с концерт в София на 15 април

3 апр 2016, 06:18 ч. 1015 / 5 12
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BLOOD BROTHERS са официална IRON MAIDEN трибют група от Киев - Украйна. Статутът на групата е легитимиран, чрез договора им с "Universal Music". BLOOD BROTHERS не е обикновено свирене на хеви метъл хитовете на "Девиците", a зашеметяващо изпълнение на петима музиканти, които напълно са се посветили на творчеството на IRON MAIDEN. Това създава атмосфера за публиката и усещане, че са част от шоу на Британските легенди.

BLOOD BROTHERS са:
Sergey Nifatov - китара
Leonid Matata - барабани
Egor Panchenko - вокали
Dmitry Yermolenko - китара
Vladimir Alymov - бас

Концертът на BLOOD BROTHERS в София е по покана на Live & Loud и Fan club Iron Maiden Bulgaria, а датата e 15 април. Мястото е клуб "Live & Loud", входът ще струва 7 лева. Вратите ще отворят в 20:00 часа, а в 21:00 – бандата ще се качи на сцената.

Преди изпълнението на BLOOD BROTHERS ще можете да чуете подбран плейлист от парчета от страничните проекти и групи на бивши и настоящи музиканти от IRON MAIDEN. Ще чуете групи като PSYCHO MOTEL, A.S.A.P, Bruce Dickinson, PRAYNG MANTIS, BLAZE, KILLERS, BATTLEZONE, DIANNO, SAMSON, TRUST, LIONHEART, PRIMAL ROCK REBELLION, BRITISH LION и др.

BLOOD BROTHERS ще свирят над 2 часа, като в репертоара им влизат и песни от последния албум на MAIDEN – "The Book оf Souls".

Бъдете там! Up The Irons!

 

още за:

Blood Brothers
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кра 6.04.2016 09:20:33 отговори + 1 0
Най-яката трибют група на Мейдън са The Iron Maidens. Хем изпълняват парчета страхотно, хем и музикантките са приятни за гледане Иначе трибют групите не ги разбирам по принцип. Безсмислени са ми, ама щом имат фенове... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Някой 3.04.2016 20:48:52 отговори + 2 0
Каквото са си поискали, това са си заслужили, масовата публика е с никаква музикална култура, стигаща само до Уайтснейк и Мейдън, трагедия..., по-яко е да куфееш на Смока и Трупъра от колкото да се престрашиш да чуеш нещо ново, без значение, дали пак е копие или не, все пак собствена музика...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 4.04.2016 11:23:54 + 1 2
А на теб, драги, кой ти каза, че двете неща са несъвместими? Или така, караш си по инерция - щом ще е тролене, поне да е масово?
Еднакво лесно ми е да си потроша шийните прешлени както на Savatage, така и на White Wizzard, макар да имам афинитет към първите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Някой 4.04.2016 11:55:58 + 1 0
Ест., че не, качествен трибют на Мейдън като този наистина се чува рядко и си заслужаа, имах предвид, че голяма част от хората предпочитат трибют вечер от колкото авторска музика, в което няма лошо стига да има и за едните и другите достатъчно публика. А специално за този трибют, абслютно подкрепям, наистина свирят, все едно е да правим AC/DC или Motorhead трибют, също толкова трудно, но трибют вечери тип поп-рок групичката на Ковърдейл, които станаха много вървежни последно време, ми се повдига, предполагам на повечето тук... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sixx 3.04.2016 15:34:53 отговори + 6 0
То и ние сме една трибют на държава! Нямам нищо против бандите, които изпълняват и кавъри, нооооо това не ме кефи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 3.04.2016 11:25:12 отговори + 10 3
Отврат. Готов съм да платя на всякакви неизвестни групи правещи нещо собствено но на глупав трибют никога. Не мога да разбера кой налага тая гадост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 3.04.2016 12:38:21 + 3 0
Наистина отдавана са в повече тия безидейности, но явно има достатъчно публика, която предпочита бледи копия на изтъркани парчета пред това да се пробва да чуе нещо, което не знае наизуст. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 3.04.2016 22:38:05 + 3 2
Когато искам да чуя нещо ново - пускам си или отивам на нещо ново. Когато ми се слушат песни на Мейдън и не мога да си позволя да ходя до Румъния да ги слушам, отивам в петък вечер на тяхна трибют група и си се кефя заедно с останалите като мен, като ей тъй между другото загрявам за Civil War, които са на следващия ден. Творческите решения на трибют групата не ме засягат. Та в този ред на мисли - на вас в какво точно ви се изразява проблемът? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 4.04.2016 16:42:05 + 1 0
Проблемът ми е празноглавата трибют вълна, мислех си, че достатъчно ясно съм се изразил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 5.04.2016 02:45:48 + 0 1
Много групи съдържат в съставите си само един композитор. Останалите са само изпълнители на музиката на този един. Има групи, в които няма нито един добър композитор, а това не е нещо, което се научава. Дори и да пробват - нещата не се получават. С други думи - скучни са, банални са, недоходоносни са. А хората са технически добри и им се свири пред публика. Ами какво да направят? Правят си трибют група, изпълняват песните, с които са отраснали пред други хора, които също ги обожават. Кефят се, пътуват из други страни, може и да взимат някой лев. Като нямат свестен композитор - така е. Постави се на тяхно място. Групите, в които на някого му е дадено отгоре да му идват свежи идеи правят авторска музика и си търсят своите начини. И те си имат публика, и трибютите си имат. И пак да питам, защото продължавам да не разбирам - какво ти пречи лично на теб празноглавата трибют вълна? Който иска, прави нова музика. Който иска - слуша нова музика. Въпрос на избор и от двете страни. Не е ли така? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Това е 3.04.2016 09:59:01 отговори + 9 2
Държавата на трибютите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


стохи 3.04.2016 07:50:32 отговори + 6 4
Ха ,ха,ха,хи,хииииииии.............. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".