Украинската метълкор банда SPACE OF VARIATIONS гостува в София на 17 март

4 яну 2024, 11:29 ч. 895 / 1 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Space Of Variations е украинска метъл група, която два пъти е печелила титлата най-добра метъл група на Украйна. Те са сред малкото представители на тежката сцена в Украйна, които редовно имат опит с турнета в Европа, САЩ и Азия и получават отлични отзиви и извън Украйна. Групата е споделяла сцената със световноизвестни групи, сред които P.O.D, Architects, Jinjer, Devildriver, Electric Callboy, Emmure, Bad Omens, Three Days Grace, Malevolence, Vended и много други. Досега имат издадени 17 официални видеоклипа, два EP и два LP албума. През 2019 г. Space Of Variations подписват договор с австрийския мейджър лейбъл Napalm Records.

За групата пишат в медии като Revolver, Metal Injection, Knotfest.

В момента, след европейско/британско турне с Within Destruction и турне в САЩ с POD, Jinjer, Malevolence, Vended, групата работи по ново европейско турне в подкрепа на последния албум “Imago”.

Концертът ще се състои на 17-ти март в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8). Билети се продават вече в офис мрежата на EasyPay и от epaygo.bg: https://epaygo.bg/1601015603

В деня на събитието билети ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

видео: https://www.youtube.com/watch?v=O6Wl0QxbG1c
https://www.youtube.com/watch?v=33br2T0ZA4A
Instagram: https://www.instagram.com/spaceofvariations_band/
Fb: https://www.facebook.com/SpaceOfVariations
https://linktr.ee/spaceofvariations

Очаквайте още информация и следете подробностите във Фейсбук събитието на страницата на клуб Live & Loud тук: https://www.facebook.com/events/959353052222328

 

space of variations



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Украински викинг 5.01.2024 19:16:44 отговори + 4 2
Хора крайно време е да се покани истинска брутална дет машина от Украйна. 1914 визирам, присъстват на всички големи европейски и не само фестове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".