Украинците JINJER отново във Варна на 28 май

22 мар 2016, 23:14 ч. 1223 / 6 3
пред./следв.

   След три успешни концерта JINJER отново ще излязат пред феновете си във Варна. От 2013 г. бандата, която изпълнява "експлозивна метъл смес от груув и хардкор с прогресив влияния", неизменно печели приза за най-добра екстремна група на Украйна. Съвсем скоро трябва да излезе и новият албум на Татьяна Шмайлюк, Роман Ибрамхалилов, Дмитрий Ким и Евгений Абдюханов, който ще бъде издаден от "Napalm Records", с които JINJER подписаха в началото на годината.

   JINJER ще свирят във Варна на 28 май (събота), мястото е "Varna Live Club". Съвсем скоро ще бъдат обявени началният час, цената на билета, както и групите, които ще излязат на сцената преди украинците.

 

още за:

Jinjer


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 23.03.2016 07:55:33 отговори + 6 0
Не знам кой е тъпия, но концертите не се организират по желание на организаторите за най-удобен ден и час. Пък и едва ли всички ще се втурнат да ходят на този фест в София, еле от Варна и региона. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trol 23.03.2016 07:31:38 отговори + 0 9
******** са тези от Varna live! Никога няма да спечелят уважение от никого с тези си действия.
На същата дата има екстремен фестивал в София.
Да се клонирам ли? ***********!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 23.03.2016 10:24:59 + 3 0
Само не се клонирай или размножавай. Елиминирай се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".