ULVER свириха на живо за пръв път от 15 години, вижте видео

1 юни 2009, 09:32 ч. 273 / 6 8
пред./следв.
При така модните надоследък реюниъни много групи се събират дори и след 2-3 и малко повече години раздяла. ULVER, които никога не се са разпадали, отчитат 15-годишна пауза при изпълненията си на живо. Групата е изнесла първия си концерт през това хилядолетие на 30 май на Норвежкия литературен фестивал в Лилехамер. Ето и видео от него:







още за:

Ulver


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stanislav 1.06.2009 21:25:33 отговори + 0 0
ако не знаете-щастливи фенове сме ние!идват сабат-в оригинален състав.някой ревна че е фен на Дио-сабат идват с него.идват слейър-на барабаните Дейв(още в пресата не беше отразено че се е завърнал,хмм май...).идват ъбичуъри-на китарата Алън Уест...идва Себастиан-на баса Стив!!!Примери десетки...Не знам дали сте обърнали внимание.Нима мислите че няма да отидем на лайф на ълвър?!?!?!?!хахаха все едно да мечтая за автограф на Азис от хагард и да не получа 8 афтографа...хе хе-щастливци сме,вярвайте Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 1.06.2009 18:59:14 отговори + 0 0
deville, точно за това става въпрос! "Традиционни рок концерти" сме гледали до втръсване, мисля даже да ги отказвам... ;-) А ULVER сами по себе си са стандарт! :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deville 1.06.2009 16:22:13 отговори + 0 0
Не става въпрос къде, а какви шоута биха правили...
Те отдавна се ориентираха към т.нар. "елитно" изкуство - изложби, саундтраци, пърформанси, литературни фестивали - да. "Обикновени" шоута - в традиционния "рок" смисъл - едва ли.
Иначе само си викам дано............
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2009 14:22:12 отговори + 0 0
Едва ли ще започнат да правят турнета из целия свят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 1.06.2009 11:42:30 отговори + 0 0
Малиии, щом и Ulver взеха да правят концерти, значи кризата сериозно е ударила цЯлия музикален бизнес... ;-)

Наживо, в съчетание със светлините и видео-проекциите, музиката им звучи още по-диаболично от колкото в студийните хави!!! Дано имаме шанса да ги видим. :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Йонас 1.06.2009 11:25:08 отговори + 0 0
"Предварително благодаря", хахаха. Все едно молиш някой да ти налее чаша вода, а не да плати хонорара на една група и да се труди над организацията на концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.06.2009 10:31:49 отговори + 0 0
Доста трудно ще стане Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 1.06.2009 09:48:50 отговори + 0 0
@ MOE/Gorgon/който-и-да-е: Бихте ли били така добри да ги докарате в София, please? Предварително благодаря. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".