UNBREAKABLE и Тома на подгряващото парти за концерта на SABATON

12 ное 2014, 11:14 ч. 550 / 6 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 19 ноември, следващата сряда, в столичния клуб Rock It ще се състои първото от серията подгряващи събития за концерта на шведската машина SABATON и специалните им гости от DELAIN и Battle Beast на 28 Януари 2015 година. Вечерта ще премине под звуци от творчеството на трите банди, а около 21.00 часа на сцената ще се качат момчетата от UNBREAKABLE заедно с Тома, който ще е специалният им гост зад микрофона през тази вечер.

UNBREAKABLE нашумяха с това, че се превърнаха в първата подкрепена от своите идоли родната трибют банда. Всички още помним как миналата година много младата тогава трупа се озова на една сцена в Rock It заедно със SABATON вечерта преди размазващия концерт в зала “Универсиада”. Тогава те свириха пред своите идоли, а те ги аплодираха и отвърнаха подобаващо. Продължението на историята през тази година беше още по вълнуващо! Вечерта преди провеждането на собственият фестивал на SABATON в родния им град Фалун, Швеция, подгряващото парти в местния бар беше поверено на нашите момчета. Страхотно представяне и овациите бяха обрани! Кулминацията обаче дойде преди края и по време на фестивала когато Йоаким покани единият от китаристите на UNBREAKABLE Янис, за да се присъедини към SABATON и да изсвирят парчето “Resist and Bite”, а след това му подари китарата с която той свири!!!

Очакваме Ви, започваме в 20.00 часа!

 

още за:

UnbreakableToma


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Леприкон 12.11.2014 21:31:17 отговори + 3 1
Благодарение на Тома входа е толкова евтин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTF? 12.11.2014 18:44:33 отговори + 5 3
Здрава банда, готини момчета, ама WTF търси Тома там?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Random 12.11.2014 14:29:13 отговори + 12 0
А ако не останем да гледаме Тома входа по-евтин ли ще е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".