Унгарската рокендрол банда MYSTERY GANG с концерт в София на 21.09

3 сеп 2012, 15:57 ч. 151 / 3 1
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Унгарското Rock ‘n’ Roll трио MYSTERY GANG пристига за концерт в София на 21 септември 2012г, по покана на българския рокендрол портал Rockabilly.bg (www.rockabilly.bg). С това събитие медията ще отпразнува първия си Рожден ден!

   Mystery Gang са истинска сензация на световната рокендрол сцена. Започват от родния си град Будапеща с концерти по клубове и мото събори, а към момента са с над 1500 международни участия в Европа и Америка, няколко рекламни и филмови саундтрака и наскоро издаден концертен албум.

   Повлияни от музиката на Buddy Holly, Elvis Presley, Eddie Cochran, Johnny Brunette, техният уникален garage-jungle-rockabilly стил носи славния Rock ‘n’ Roll дух на 50-те.

   Диджеите от Go Citizen!, Longevilo & Tiki Monk, с невероятната си музикална селекция ще нажежат парти- атмосферата преди и след шоуто на Mystery Gang.

   Гостите ще могат да разгледат стоки от онлайн магазините на Rockabilly.bg и Vintage Sofia. Специално за дамите ще бъде подготвен Beauty Corner, където професионални фризьори и гримьори ще се погрижат за тяхното винтидж превъплащение.

   Билети за събитието вече могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream: магазините Office 1 Superstore, Техномаркет, Мултирама, Orange, На Тъмно, офисите на M-Tel и TBI Credit, както и онлайн на http://web.ticketstream.cz/bgts/.

   В предварителна продажба билетите ще са на цена от 12 лв., на място ще се продават по 15 лв.

   21септември (петък), 20.30 ч. гр. София, club Mixtape 5 (бул. България, подлез "Галерия)

   Официална web страница на Rockabilly.bg – http://rockabilly.bg/

   Facebook профил на Rockabilly.bg – https://www.facebook.com/rockabilly.bg
MYSTERY GANG


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


МакГрегър 4.09.2012 10:27:04 отговори + 0 0
Magyar rock örökké Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".