Уникални бутилки вино за бандите на "Kavarna Rock 2014"

17 юни 2014, 12:53 ч. 370 / 7 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Вино, отличило се със златен медал на The Balkans International Wine Competition 2014 ще получат всички групи в тазгодишното издание на Kavarna Rock 2014. Селекцията е специално подбрана от организаторите. „Решихме, че тази година групите ще си тръгнат от България не само с положителните спомени и емоции, но и с нещо родно. Подготвихме специална селекция вина, които за сега ще са само за групите, но водим разговори с производителя да ги пуснем като лимитирана серия и в мрежата“, споделят от Bulgarian Live Misic.

Виното е от ВИ ТОХУН, в Поморие, един от най – интересните винени тероари в България. То е произведено от ръчно брано, добре узряло грозде от собствени лозя.

Билетите за Kavarna Rock 2014 могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и Ticketportal в цялата страната: Piccadilly, Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Technomarket, Technopolis, магазини На Тъмно, Usit Colors и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg.
До 22 юни регулярните билети за целия фестивал са 80лв., от 23 юни (в седмицата на фестивла) цената става 90 лева.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mayor fan 18.06.2014 14:42:23 отговори + 0 0
Поклон пред Кметъла! Това е поредното доказателство за това, колко старание и страст влага Цонко в популяризирането на метъл музиката и България. Бих си купил от виното, но определено имам съмнения, че ще е толкова натурално колкото се рекламира. Подозирам, че ще преобладава химията, както се процедира и при всички останали български винарни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пор4о 17.06.2014 15:06:42 отговори + 0 0
Ама девици с руси коси и големи цици дали са го тъпкали с боси нозе? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не!! 17.06.2014 14:06:40 отговори + 0 0
Тия вече се чудят каква глупост да измислят само, за да се говори за този фестивал!
Ръчно брано и с ръчно лепени етикети ....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".