"United" - готик и индъстриъл парти на 12 януари в София

8 яну 2013, 15:40 ч. 733 / 13 3
пред./следв.
На 12 януари в клуб "Четири стаи", София ще се състои готик и индъстриъл парти под надслов "United". На него ще участват много и различни в стилово отношение диджеи, (DJ Fanatic, DJ Malkavian, DJ WILL, VJ Gorgon, DJ Magistus, DJ Gothprince, DJ Queen of Decadence), които ще се редуват на пулта и ще осигурят "хубавата музика и настроението", което подхожда на такова парти. Ще има музика от всеки стил и за всеки фен - от класически готик рок и постпънк, през дарк уейв до тежък индъстриъл. Ще звучи музика от THE CURE, DEPECHE MODE, DIARY OF DREAMS, ПРЕЗ NITZER EBB, FRONT 242, THE NEON JUDGEMENT, CABARET VOLTAIRE, MINISTRY , SKINNY PUPPY ,THE SISTERS OF MERCY, CLAN OF XYMOX, ALIEN SEX FIEND, KIRLIAN CAMERA, DIE FORM, LAIBACH, RAMMSTEIN, BORGHESIA и се стигне до S.K.E.T., COMBICHRIST, HOCICO, S.A.M., NOISUF-X. Момичетата на "After Shock" ще почерпят с напитки и ще изненадат с провокативна визия. Началото е от 20:00 ч., входът ще струва 5 лв.
United
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Evil 11.01.2013 11:42:28 отговори + 0 0
Ще има и Power Noise Black Metal Industrial! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К.Р. 9.01.2013 12:08:40 отговори + 0 0
Плейлистът се очертава мнооого, много забавен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Z.M. 8.01.2013 16:08:30 отговори + 0 0
Поздрав:

http://www.youtube.com/watch?v=5ILpBKetj7E
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".