UNLEASHED показаха обложката на новия си албум, чуйте откъси

29 апр 2008, 01:29 ч. 276 / 6 5
пред./следв.
Новият албум на UNLEASHED "Hammer Battalion" ще излезе в Европа на 9 юни чрез "SPV Records", като на този адрес могът да се чуят и аудио семпъли от предстоящия диск. Ето и неговата обложка, а предварителния списък от песните ви съобщихме тук.

още за:

Unleashed


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Izrod 29.04.2008 18:21:53 отговори + 0 0
Е,то Grave изтече вече,освен това е доста скучен...Остава Bloodbath. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 29.04.2008 13:38:44 отговори + 0 0
Най-вече чакам Bloodbath и Grave , In Flames ме разочароваха с последния си албум... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 29.04.2008 10:37:45 отговори + 0 0
само да не е трашария като предния,което не е зле,ама ми се иска от добрият стар(oldschool)шведски детец,но иначе за изброените от анонимния групи GRAVE,DISMEMBER и BLOODBATH наистина много яки албуми,HYPOCRISY албум нов няма да издават тази година,а ще презаписват стар,а за IN FLAMES,OPETH и MESHUGGAH понятието дет,поне в чистата му форма не е най-подходящо,може би някакви алтернативни форми на стила-да,а и албумите на първите две банди са много яки,пък за MESHUGGAH няма какво да кажа,не съм фен,даже по-скоро съм анти,но това си е мое мнение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 29.04.2008 10:29:01 отговори + 0 0
Имаме ли Hypocrisy?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.04.2008 08:19:39 отговори + 0 0
тая година имаме UNLEASHED, GRAVE, DISMEMBER, HYPOCRISY, IN FLAMES, BLOODBATH, OPETH и MESHUGGAH. само шведски дет метал!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".