"Untouched" - ново българско онлайн радио за независима музика

21 фев 2011, 08:44 ч. 281 / 2 4
пред./следв.
Отскоро е онлайн (макар и засега l бета-версия) новата платформа за независима българска музика "Untouched" - www.untouched.bg. Инициативата представлява некомерсиален проект, чиято цел е да свърже независимите български музиканти със слушателите. Изпълнителите сами качват своята музика на сайта, след което тя се включва в плейлиста на радиото, излъчвана в реално време – така тя ще бъде чута от всички, които дойдат на страницата, а не само от тези, които вече са запознати с групата и знаят къде могат да я намерят в Интернет. "Предлагаме на слушателите едно ново изживяване вкъщи или на работа - стилен и опростен сайт, в който да се потопят в атмосферата на най-новаторските авторски проекти в България", съобщават авторите. Въпреки че не се прилага жанрово разпределение, радиото е насочено предимно към ъндърграунд, рок и алтърнатив звученето.

още за:

Untouched
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


oxo 21.02.2011 17:17:42 отговори + 0 0
@Тигър
@metalistvr123
100% съгласен отнсостно разделението на стиловете по часове. Иначе идеята не е лоша, никак даже.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 21.02.2011 16:57:06 отговори + 0 0
Цъкнах го да чуя за какво става дума и веднага налетях на някаква гнусотия, изпята сякаш от Мариус Куркински...

Нищо против инициативата като такава, но ми се ще наистина да има някакво предупреждение кога какъв жанр ще се свири.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

olala 21.02.2011 16:15:53 отговори + 0 0
В България има доста талантливи и недооценени групи, но и много повече абсолютни некадърници.. малко недообмислена идея аз не бих слушал аматьорски изпълнения на произволни непресяти хора и току виж едно от хиляда да ми хареса.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metalistvr123 21.02.2011 15:14:12 отговори + 0 0
Според мен все пак трябва да има някакво стилово разделение в определени часове да се пуска едно в други друго.Все пак ако един рок фен да си пусне това радио и изведнъж да му гръмне главата с някоя грайндкор бичкия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".