Ураганът METALLICA отвя близо 50 000 души в София!

26 юли 2008, 00:39 ч. 2533 / 33 229
пред./следв.
Ако сте фен на рок и метъл музиката и не сте имали непреодолими ангажименти, то по всяка вероятност вечерта на 25 юли 2008 година сте били на Националния стадион "Васил Левски" в столицата и сте станали свидетел на един изключителен концерт. Ако пък случайно по една или друга причина сте пропуснали събитието, трябва горчиво да съжалявате. Защото тази вечер, по покана на "Balkan Entertainment Company", титаните METALLICA направиха представление от световна величина, пред почти пълен стадион, а събитието се превърна в празник за метъл музиката и нейните фенове не само от България, но и от съседните ни държави.
   Обичани или мразени, METALLICA са били и винаги ще бъдат едни от стожерите на хард рока и метъла, едни от кръстниците на тази музика. И въпреки не добре приетите от най-верните им фенове последни три студийни албума, те продължават да пълнят всеки един стадион, на който стъпят. А и точно тази вечер почитателите им нямаха поводи за оплаквания, защото любимците им ги зарадваха единствено и само с класики. Но за това след малко...
   Всичко започна около 16:00 ч., когато вратите бяха отворени и зрителите, придошли от всички краища на България, започнаха постепенно да пълнят стадиона. В 18:30, на сцената излязоха THE SWORD в опит да подгреят публиката. С 35-минутния си сет те се представиха сравнително добре пред прииждащото множество, но и не направиха кой знае какво впечатление на болшинството феновете. Причината може би е, че THE SWORD са общо взето непозната банда за по-широката публика.
   Не така стояха нещата с вторите подгряващи за вечерта - DOWN. Групата стъпи на сцената около 19:30 ч. и още с първите минути на своето представяне членовете й дадоха да се разбере, че целта им тази вечер е не само формално участие като съпорт на METALLICA, а едно добро представяне при дебюта им на българска земя. Съвсем заслужено те бяха приети изключително добре от публиката и най-вече от хората, застанали пред самата сцена. Една от причините за това съвсем естествено беше вокалиста Phil Anselmo. Познатият на всички бивш фронтмен на PANTERA не разочарова, а напротив - показа се в светлината, която всички очакваха. За огромно съжаление многобройните му почитатели не чуха нито една песен от периода му в легендарната група от Тексас. За сметка на това DOWN представиха изключително авторски песни, като се концентрираха върху първия си албум. Групата не пропусна да изсвири и по-нов материал - чухме няколко композиции от последната им за сега творба от 2007-а "Over the Under". Нахъсано изпълнение, твърд саунд и един невероятен Anselmo!
   За жалост DOWN разполагаха също с доста недостатъчно време - около 50 минути. Прекалено малко, за да можем истински да усетим тази група, а и самия Phil Anselmo. Да се надяваме, че в бъдеще време ще имаме възможност да ги видим на родна земя със собствен концерт, когато няма да бъдат притиснати от времето, а като компенсация за краткия сет на групата, няколко часа преди да стъпи на сцената, емблематичният китарист на DOWN Kirk Windstein даде интервю специално за читателите на KATEHIZIS.COM, което ще можете да прочетете скоро на нашия сайт. Ние пък му връчихме подарък от феновете на CROWBAR в България (прочети).

   21:00 ч. Познато интро - "The Ecstasy of Gold". През главата ми минават последни спомени от 1999-а и първото гостуване на METALLICA у нас. Ето, че дойде моментът отново да ги видим в България - на огромната сцена вече са James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett и новото попълнение Robert Trujillo! С "Creeping Death" началото съвсем естествено е ударно, а след първите звуци става ясно, че тази вечер компромиси няма да има. За да може всеки да се наслади на концерта максимално добре, всичко, което се случва, се предава на гигантски екран, разположен в дъното на сцената. Точно по средата на първата песен обаче се случва нещо съвсем непредвидено. Цялото осветление на сцената спира да работи, включително и високотехнологичният екран. Само четири прожектора осветяват групата. Това като че ли не смущава музикантите и те продължават без особени притеснения с "Fuel". Аварията продължава да не може да бъде отстранена, а ние яхваме светкавицата ("Ride the Lightning") и се пренасяме в 1984-а. Следва добилата култов статус "For Whom The Bell Tolls", а щом прозвучават думите
   Take a look to the sky just before you die,
   It is the last time you will!

   Публиката прави всичко, което е по силите й, да заглуши групата. Тук Господ като че ли се смилява над нас и осветлението и екранът отново се включват. Прави впечатление, че групата е в чудесна форма, а гласът на Hetfield е на нивото, което всички ние очакваме. Причината за това е, че турнето, от което е част и концертът в София, не е изтощително - разделено е на три части, всяка състояща се от само 6-7 концерта. Паузите между отделните етапи също не са малки - между половин и един месец. Всичко това беше само в наша полза във вечерта на 25 юли. Групата не е отегчена и изтощена от продължили с месеци концерти и гледа да даде всичко от себе си, когато е на сцена. Няма съкратени сетлистове, няма "отбиване на номера". Тук е и моментът да кажем, че "Metal Katehizis" беше сред само няколкото избрани медии, които имаха възможността да участват в общ, близо 30-минутен разговор с James Hetfield, а какво сподели той ще можете да прочетете също скоро на нашия сайт.
   Ако някой случайно попаднал на стадиона си е помислил или се е надявал, че след подобно гръмотевично начало ще последва някакво успокоение, затишие, балада или нещо подобно, то в този момент той е разбрал, че се намира на неподходящото място. METALLICA са тук, за да ни покажат най-доброто от себе си и ни пренасят в 1986-а, като звуковата атака продължава с "Welcome Home (Sanitarium)" и "Leper Messiah". Trujillo не спира своя "маймунски" поход, бидейки най-атрактивният човек на сцената. Ако трябва да изразя лично мнение - чудесен басит, но някак си не пасва на тази група. Не като свирене. А като поведение. Да, атрактивен е, но "маймунджилъците" му не са за METALLICA. Или поне не за ОНАЗИ METALLICA. Липсва ми Newsted и неговата "вятърната мелница". Но както вече казах, това си остава лично мнение...
   За разлика от Trujillo, Ulrich е с напълно предвидимо поведение. Очаквано за повечето присъстващи, той "кове" барабаните така, както го правеше през 80-те. Тази вечер няма и помен от "тенджерите", които чувахме в St. Anger. Точната дума, която определя свиренето на Lars, е МОЩ, а общото звучене на групата дава усещането, че каменните реки от Витоша са се сгромолясали и се търкалят към центъра на София, за да го изравнят. Това е и моментът, който лично аз (а, предполагам, и много други) чаках в продължение на точно 20 години - "…And Justice For All"! Класика, пред която вероятно няма метъл фен, който да не се преклони:
   Nothing Can Save You...
   Justice Is Lost
   Justice Is Raped
   Justice Is Gone
   Pulling Your Strings
   Justice Is Done!

    Следва изненадата на вечерта - "Wherever I May Roam", която е изпята от всички на стадиона и е последвана от три довършващи удара, които имат за цел тоталното унищожаване на всичко живо наоколо - "Fade to Black", "Master of Puppets" и "Motorbreath". Целият стадион е на крака и крещи заедно с Hetfield, който не дава вид, че има намерение скоро да приключва със "сечта". Ред е на "Черния" албум, а фантастичната балада "Nothing Else Matters", превърнала се във виновник за раждането на не едно и две метъл отрочета, идва само за да донесе едно привидно успокоение. "Sad But True" е предвестник на онова, което наричаме апокалипсис в музиката, а именно "One"! Тя започва с продължителен залп от пироефекти, следват и фойерверки и почти успяваме да се пренесем в клипа на песента с неговата черна, песимистична окраска, която не дава надежда за спасение, и сме "посечени" от поредната безсмъртна класика - "Enter Sandman". И в този момент всичко приключи... Но дали? Е, не сме за пръв път на концерт и ни е ясно, че групата ще се върне на сцената за задължителния бис. Дори крещим като обезумели, въпреки че знаем, че това не е нужно - METALLICA отново са пред нас в последен опит да ни унищожат! Ние обаче си чакаме "нашето" си парче. Да, онова същото, което не чухме през 1999-а. Този път групата няма да ни разочарова и след още две песни ("Last Caress" и кавъра на QUEEN "Stone Cold Crazy") българската публика най-накрая чу и химна "Seek And Destroy"! Тук вече четиримата от групата спокойно можеха да спрат всякакво свирене и пеене. Публиката свърши цялата работа. Или поне до онзи момент, в който парчето се забързва, и всеки на стадиона започна да изразява по свой собствен начин разбирането си за метъл вакханалия!
   И тук някъде дядо и внуче би трябвало да проведат следния диалог:
   - Well, that's it. Did you like the story?
   - Yeah, it was great!
   - Oh good, I'm glad. Now off to bed with you.
   - Grandfather?
   - Yes?
   - Who were those four men?

   Но това май беше друга приказка... А и вие знаете отговора. ;)


   Ето и пълен сетлист от паметното събитие, както и фотогалерия с над 30 снимки:
01. Intro - The Ecstasy Of Gold
02. Creeping Death
03. Fuel
04. Ride The Lightning
05. For Whom The Bell Tolls
06. Welcome Home (Sanitarium)
07. Leper Messiah
08. ...And Justice For All
09. Wherever I May Roam
10. Fade To Black
11. Master Of Puppets
12. Motorbreath
13. Kirk solo
14. Nothing Else Matters
15. Sad But True
16. One
17. Enter Sandman
Бис:
18. Last Caress
19. Stone Cold Crazy
20. Seek And Destroy
Ози



   За отразяването на концерта на METALLICA, DOWN и THE SWORD в България на 25 юли "Metal Katehizis" благодари на:
Balkan Entertainment Company и г-н Петър Петров
Virginia Records
Stroeja.com
Pizza Hut

metallica

още за:

Metallica


Коментари   (229)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dani 5.08.2008 11:05:14 отговори + 0 0
m/ METALLICA m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 4.08.2008 14:14:27 отговори + 1 0
реших първо да прочета коментарите по-долу да видя кой какво е писал и се отказах посредата,все някой е недоловен,все трябва да има сравнения(е трябва,все пак и аз не обичам manowar u maiden ама няма да тръгна да сравнявам),все на някой пречи нещо(че като съм подвел тази тема да я довърша и да почна концерта),бг фена е малко като ощипаната мома,все нещо му е криво и е недоволен.
А за концерта думите не стигат,невероятен и трите групи бяха много добри(абе металика си бяха най-добрите),видях фил анселмо(естествено пак беше чуден,явно пак все да посяга към туй-онуй),разбих се на металика,а колкото до звука е не беше идеален,а най ме беше яд,че баса заглуши солото на fade to black,но го преживях(малко трудно,ама успях хахахха),страхотен сетлист,просто беше идеален за концертно разбиване(идеален сет е е възможен,то тогава трябва да изсвирят първите 5 и голяма част от следващите,а според мен хората не искат поредния 5 часов концерт),а 4 песни от ride това направо ме разби тотално,даже на няколко места ми се насълзиха очите(много добре си подбрали точно тези думи от for whom...),еми то е така като чакаш най-любимата си група близо 10 години и ти изсвирят само класики,с които си навлязъл в тази музика и все още слушаш със същия кеф,абе какво да си говорим с думи не може да се изрази чуства от този концерт,най-добрия името заради несъвършенствата си и спомените които остават(в момента отново го слушам и пак ми се насълзавят очите от това невероятен концерт)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 2.08.2008 22:05:56 отговори + 0 0
m/ METALLICA m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Odin 30.07.2008 20:17:40 отговори + 0 0
Както съм викал Seek And Destroy, така съм викал и Hail And Kill. За какво ги водим тия тъпи спорове? И двете групи имат достатъчно голям принос в метъла и са коренно различни, за да бъдат сравнявани. Нито казвам METALLICA RULZ, нито казвам, че ИСТЕНСКИТЕ ВОЙНИ НА ПАЛАР МЕТАЛА СА МЕНОЛАР. Има хора, които харесват еднакво и двете групи и са били и на двата концерта. И аз бях така. И не мога да ги сравнявам. Все едно да сравняваме Джудас или Мейдън са по-добри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 30.07.2008 18:13:42 отговори + 0 0
Ако не смяташ така си има анкета на сайта, гласувай си и така! Концертът беше изключителен, групата също, както и новият им албум! METALLICA!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.07.2008 17:57:47 отговори + 0 1
@dani: Ами ако някои не смятаме, че е най-добрият метъл концерт, какво правим, а? А ако предстоящото ново творение отново се окаже бозица, какво правим, а? Айде леко с фанатизма, че вече дразни. Концертът не беше нищо особено, ако беше на някоя друга нямаше да пожъне такива овации при никакви положения. Ама нали Металика, те уж са над другите... Няма други с такъв кредит на доверие, а не е редно това! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демон 30.07.2008 17:08:06 отговори + 0 0
Абсолютно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 30.07.2008 16:38:50 отговори + 0 0
Не може последният коментар за такъв концерт да е напоен с негативизъм! Да заключим, че това е най-добрият метъл концерт в България и толкова? METALLICA, чакаме ви отново скоро! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EnergY 30.07.2008 10:58:19 отговори + 0 0
Не ми е ясно само какв мястото на разговора между дядо и внуче. Едно време никога нямаше да ида на онази група, и щяф да изрина земята за Металика. Сега даже не съм се замислял, не съм се колебал, не съм си и помислял да отида на Металика, съответно и не отидох. И не съжелявам. И няма да плюя. Само да кажа, че този последния абзац просто кърти, но кърти с пошла неуместност и заяждане, което разбира се е позволено, защото го е написал авторът, а не е коментар нап юзър. Тъпо, много тъпо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 30.07.2008 09:35:18 отговори + 0 0
machine head,lamb of god,arch enemy - искам ги на Kaliakra "09 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Odin 29.07.2008 22:26:56 отговори + 0 0
Трухильо, Мрухильо. И на мене не ми харесва, че не е Джейсън, ама кво от това. Щом е басист на Металика значи е достатъчно добър за тая работа. Е, Годжи щеше да ми е по-симпатичен, ама това е положението, Минке. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Methead 29.07.2008 18:41:23 отговори + 0 0
Някой свали ли го вече?????

http://www.livemetallica.com/live-music/0,183/Metallica-mp3-flac-download-7-25-2008-Levski-Stadium-Sofia-BUL.html
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 29.07.2008 17:07:05 отговори + 0 0
Satyr, знам. Говорех за тогава.

dani, тази новина ми е интересна. Групата ми е интересна, най-малкото, а и мислех да ходя и на техния концерт. Това, че се е получил както трябва, ме радва. Не ме радват сравненията. Проблем?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 29.07.2008 16:38:34 отговори + 0 0
Тигър, чети си новините, които са ти интересни и коментирай тези, които има смисъл. Каквото и да кажете този концерт ще се запомни за мноооооого дълго време. Аз се надявам през остатъка от живота си да изпитам още веднъж на живо чувството METALLICA! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.07.2008 15:41:23 отговори + 0 0
КонцертЪТ беше... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


охо 29.07.2008 15:32:01 отговори + 0 0
Концерта беше супер як.Който е бил- бил, който не е- няма какво толкова да коментира.Пък и какво им пречи на някой Трухильо- Металика винаги са имали яки басисти и този не е изключение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 29.07.2008 15:03:42 отговори + 0 0
не виждам какво толкова се спори - концерта беше супер - на хейтърите които мразят металика все ще им щукне за какво да ги обявинят - че трухильо не бил като джейсън (не се замислят, че джесйън не е като клиф), че на джеймс лявата му обувка е мръсна, кърк е леко оплешивал...

дет се вика - на кривата ракета...

тези на които им е било кеф да си се кядят...

и последно в този пост: един приятел, който хич не е фен на тежката музика каза: това не беше концерт а празник, толкова хора, да се радват по този начин заедно е невероятно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 29.07.2008 14:06:46 отговори + 0 0
Беше, но около първия им концерт миналата година. Сега е друго, а и "най-коментирана" група на този сайт не е пожизнена титла ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 29.07.2008 13:56:20 отговори + 0 0
dani, това за най-коментираната група беше публикувано като новина на този сайт. Така де... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vancheto_flower 29.07.2008 13:37:30 отговори + 0 0
Бяха невероятни!!! Момчетата се раздаваха и се кефеха на публиката! Направиха феноменален концерт, който ще остане завинаги в сърцата на всички фенове. METALLICA FOREVER!!! )))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dani 29.07.2008 09:30:04 отговори + 0 0
Тигър, аз лично не виждам Ози да се е заяждал с която и да е група в този репортаж. А сравнение между METALLICA и Manowar просто не може да има! А и въобще не съм сигурен, че Manowar са най-коментираната група в сайта. Те наистина направиха много за публиката в България и заслужават огромно уважение. Но в крайна сметка METALLICA са от друга класа, от друга планета! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Odin 29.07.2008 01:59:53 отговори + 0 0
dani - 2008-07-28 17:36:25
METALLICA си е METALLICA и толкоз
Кво плюете като не сте компетентни? ТОВА Е МЕТАЛИКА! Добрата или шибаната няма значение, просто МЕТАЛИКА! Слушам ги от пети клас. Заради тях в девети клас си купих китара и почнах да им уча песните. И не съм само аз така. Просто това е Металика - явление
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 29.07.2008 01:17:26 отговори + 0 0
Felly - 2008-07-28 20:44:20:
И какво точно ви бърка това с приказката накрая. Много е на място и не виждам никакъв бъзик или подигравка. Ясно е кои са тези четиримата.
-----------------------------------

Мен ме бърка. Поради няколко причини. Не знам защо един милион човека са решили точно сега да сравняват Manowar с любимите си групи. Тук - авторът на статията и някои от коментиращите. В коментарите за "The Spirit of Burgas" някой също се е изцепил. Виж анкетата в линка на redordead: "Не ми хареса, свириха само 2, а не 5 часа" - това според не е ли сравняване с една група, която се опита да постави рекорд? Спомни си десетките коментари от рода на "Ще видите истинска сеч на седми, хевинца жалки", които се нароиха след обявяването на фестивала в Каварна. Къде ви бръкна тая група бе, какво ви направи? Още миналата година, когато техният концерт стана концерт на годината, се започна. "Ама на Iron Maiden бяхме повече", "Behemoth е концертА", "Вие да не искате да кажете, че са по-добри от Motorhead"... И т.н. Даже покрай това Manowar взе, че стана най-коментираната група на този сайт. Лично според мен отговарящите за сайта трябва да пресичат подобни изпълнения в зародиш - водят до заяждания и обиди - а не да ги провокират - както са постъпили волно или неволно в случая.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 28.07.2008 20:44:20 отговори + 0 0
И какво точно ви бърка това с приказката накрая. Много е на място и не виждам никакъв бъзик или подигравка. Ясно е кои са тези четиримата. Неуважаеми хеви и паЛар металисти, вашата работа е "гузен, негонен бяга".
А този пък тигре, тигре хаха-нямало Unforgiven! Ами те и химна не изсвиреха. По-добре да не ги гледаш никога, че може и саунда да не ти допадне нещо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 28.07.2008 20:35:58 отговори + 0 0
Shupiluliluma - 2008-07-28 17:32:17
Абе тоя надпис на знамето - Harvester Of Sofia... Това тия дето са го писали дали са си го превели?
"Комбайната на София"...
WTF?
Аз разбирам игра на думи, ама чак пък толкоз

--------

абе ти що не ходиш да се гръмнеш? поне да беше про1чел малко какво е локъл чаптър, пък тогава да обясняваш...

Тигър, металика да не е чалга банда, че да ти свирят по поръчка която песен искаш? аман от хора дето говорят за концерта без да са били...

Колкото до Трухильо - Джейсън може само да мечтае да може да свири като него...баста!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 28.07.2008 18:05:38 отговори + 0 0
dani, сравнение не може да се направи, но авторът на статията го е направил. И то по твърде неприятен начин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 28.07.2008 17:36:25 отговори + 0 0
Тигър, много дразниш с тези твои задълбочени коментари. Почваш малко като maiden да досаждаш. Като не си видял концерта не ми обяснявай да ставнявам или да не сравнявам METALLICA с други групи. Да, сравнение не може да има, защото ТЕ просто са несравними. METALLICA си е METALLICA и толкоз. С кой да ги сравнявам? А като има 8 тоалетни за 10 000 души естествено, че това ще бъде отразено в репортажа за съответния концерт. Много ясно. Стига си го нятяквал това нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shupiluliluma 28.07.2008 17:32:17 отговори + 0 0
Абе тоя надпис на знамето - Harvester Of Sofia... Това тия дето са го писали дали са си го превели?
"Комбайната на София"...
WTF?
Аз разбирам игра на думи, ама чак пък толкоз
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 28.07.2008 17:22:09 отговори + 0 0
Ъъъъъъ, това с приказката от какъв зор изобщо сте го сложили? Не, сериозно. Радвам се, че е станал хубав концерт и т.н., но пък сравненията с която и да е група са леко, ама съвсем леко излишни. В смисъл, че пречат и по-скоро е доведат до спор, отколкото до нещо хубаво. И други са го казали. Наистина не ви прави чест. Иначе репортажът си е хубав, де. Няма коментари за тоалетните или за опашките за бира, или там за каквото беше... Тъй е по-добре, дааа...

Гледам, че не съм единственият, който се дразни на маймунджилъците на Трухильо. Радвам се за което. Гледам и че в сетлиста липсва любимата ми тяхна песен, а именно "The Unforgiven" - леееекинко щях да се поразочаровам, ако бях там... Както и да е. Догодина или когато дойдат отново, рябва да я изпълнят. Особено ако аз съм там.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 28.07.2008 16:35:57 отговори + 0 0
сега плейлистът беше в пъти по-як от онзи преди 9 години...беше абсолютно перфектен, такива резачки + класики...екстра беше...

ако някой случайно е снимал накрая знамето, да ми прати ликкове, благодаря... ети кои снимки имам аз:

http://harvesterofsofia.com/bg/2008/07/26/metallica-home-great/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mogul 28.07.2008 16:04:13 отговори + 0 0
Концерта беше много як,но по мое мнение преди 9 години еуфорията беше по голяма и публиката повече куфееше!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 28.07.2008 15:09:17 отговори + 0 0
Ха верно! Мамка му, аз съвсем съм откачил. Тез момчета в лудницата ще ме вкарат! Мерси много redordead. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 28.07.2008 15:02:42 отговори + 0 0
Dani, 18 бяха и тук

Location:
Sofia, Bulgaria
Date:
Jul 25, 2008
Venue:
Levski Stadium
Other Artists:
Setlist:
Creeping Death
Fuel
Ride The Lightning
For Whom The Bell Tolls
Welcome Home (Sanitarium)
Leper Messiah
...And Justice For All
Wherever I May Roam
Fade To Black
Master Of Puppets
Motorbreath
Nothing Else Matters
Sad But True
One
Enter Sandman
- - - - -
Last Caress
Stone Cold Crazy
Seek And Destroy
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 28.07.2008 14:51:56 отговори + 0 0
Супер, много благодаря за инфото. И там са свирили 18 песни. Само при нас бяха 17, не знам каква е причината. А че турците са фанатици това ние много добре си го знаем Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 28.07.2008 14:47:13 отговори + 0 0
да, имаше концерт, върнах се оттам преди 2 часа, турците са фанатична публика, то аз и за първи път гледам концерт на металика от трибуните, но направо онемях...

Location:
Istanbul, Turkey
Date:
Jul 27, 2008
Venue:
Ali Sami Yen Stadium
Other Artists:
Setlist:
Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Ride The Lightning
Harvester Of Sorrow
Welcome Home "Sanitarium"
Leper Messiah
...And Justice For All
No Remorse
Fade To Black
Master Of Puppets
Whiplash
Nothing Else Matters
Sad But True
One
Enter Sandman
- - - - -
Last Caress
Motorbreath
Seek And Destroy
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Neon Knight 28.07.2008 14:43:24 отговори + 0 0
METALLICA СА ЧУДОВИЩА!!! ПОКЛОН ПРЕД ТЯХ!!! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 28.07.2008 14:29:24 отговори + 0 0
Абе хора, има ли някаква информация за снощния концерт на METALLICA в Истанбул. След тези взривове и атентати имало ли е концерт, как е минал? Много благодаря! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cthulu 28.07.2008 14:11:41 отговори + 0 0
на www.livemetallica.com запис на концерта в софия ще може да се поръча срещу няколко долара Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Алекс 28.07.2008 13:25:40 отговори + 0 0
Това за мен беше СБЪДНАТА МЕЧТА. Концерта беше повече от невероятен и страхотен. Остава само да си пожелая да ги видя отново. Ако обещанието на Ларс да дойдат пак се осъществи, аз ще бъда най-щастливия човек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 28.07.2008 13:00:44 отговори + 0 0
Kalandor - 2008-07-28 11:01:41
Продължавам да не мога да разбера защо има хора които се опитват да развалят удоволствието които други хора са получили от дадено мероприятие, като се опитват да ги убедят, че не е правилно да са доволни. Т'ва, метълистите са ужасен народ в туй отношение

Комплексари бе братле.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


lapii 28.07.2008 12:38:06 отговори + 0 0
Концерта неповторим,сетлиста размазващ,звук на места гаден...барабаните бяха прекалено усилени и на места заглушаваха цялата мелодия,ниските бяха зле..но на някои хора това не им пречи разбирасе концерта си беше невероятен!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

oxo 28.07.2008 12:19:10 отговори + 0 0
@dani
Прав си разбира се, просто се шегувах)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 28.07.2008 11:18:48 отговори + 0 0
Трябва не просто да си дръпнеш новия албум - трябва да си го ЗАКУПИШ! След това, което METALLICA ни дадоха заслужават да си купим албума, а не да го теглим от някъде си! Мое мнение, никой не искам да натоварвам с него. Но просто добрата стара METALLICA е по-жива отвсякога и се надявам Death Magnetic да бъде толкова магнетичен, колкото беше изпълнението им в петък 25.07.2008. Дата, на която ще празнувам всяка следваща година! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демон 28.07.2008 11:05:00 отговори + 0 0
Страхотно си беше!Единствената забележка,която имам е че в началото на концерта видео стената отказа,но всичко останало си беше изпипано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 28.07.2008 11:01:41 отговори + 0 0
Продължавам да не мога да разбера защо има хора които се опитват да развалят удоволствието които други хора са получили от дадено мероприятие, като се опитват да ги убедят, че не е правилно да са доволни. Т'ва, метълистите са ужасен народ в туй отношение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


oxo 28.07.2008 10:39:43 отговори + 0 0
От много,много дълго време не слушам Металика, но концерта им в София беше ЖЕСТОК!Пичовете предизвикаха масова, заразна еуфория баси, ще взема да си дръпна новия им албум ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.07.2008 10:39:19 отговори + 0 0
Концертът беше велик, направо се смазах. Btw, кога ще бъде качено интервюто с Джеймс,че вече нямам търпение? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 28.07.2008 10:22:39 отговори + 0 0
METALLICA просто дойдоха и ни смазаха! Няма такъв концерт. Като очакване, емоция, раздаване, озвучаване - всичко! Те са просто магнетични. На моменти просто не знаех какво да правя на стадиона. Просто гледах тази огромна група и се наслаждавах. Мислех, че като видя METALLICA ще имам една мечта по-малко. Но се оказа, че се роди още една моя мечта. Искам да видя титаничната група METALLICA отново!
Много благодаря на Balkan Entertainment Company и г-н Петър Петров, че ни направиха съпричастни към този магнетизъм. METALLICA!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.07.2008 09:26:42 отговори + 0 0
ей,много интересни хора им в милата рОдина.Стадионът е с определен брой места.Махаме сектор Г (без тъпи футболни коментари,моля) и част от Б,който се падаха зад двете "кули" и пълним терена с хора.Както и да го смятаме все са повече от 45 000 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 28.07.2008 09:24:41 отговори + 0 0
Концерта беше размазващ, а тези който не дойдоха по каквато и да е причина може само да съжеляват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


666 28.07.2008 08:17:49 отговори + 0 0
ANNIHILATOR - кога? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

о!о 28.07.2008 01:49:29 отговори + 0 0
30-40-50-60 000 честно казано пука ми за ВАШАТА пародия, аз бях там, аз пяй, скачах, крещях, пък кой каквото иска да си казва, такова изживяване не се случва всеки ден, а Вие, Вие си говорете не ни пречите ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ахаха 28.07.2008 01:43:14 отговори + 0 0
По БНТ казали, че имало 70 000 души. пародията няма край Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

о!о 28.07.2008 01:00:09 отговори + 0 0
Пожелавам Ви същото преживяване в Каварна като това на Металика, и няма нужда да злобеете , може да сте фенове на Overkill и Exodus , може за Вас да са много добри, богове, но това си е ваше мнение ! Милиони мислят съвсем друго ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

disco партизан 28.07.2008 00:38:41 отговори + 0 0
Load и Reload са си много яки албуми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.07.2008 00:34:07 отговори + 0 0
"Знаем (но нека в този подходящ за ретроспекция ден упоменем), че всеки от първите четири албума на Metallica е едно фундаментално стъпало в развитието на метъла след Iron Maiden. И нещо повече - Kill 'em All, Ride the Lighting, Master of Puppets и And Justice for All изчерпаха траша. И, да, всички следваха Metallica! А ние вече спокойно можем да речем, че - в съответствие - трашът исторически се разпределя в четири периода: а именно Периодите (т. е. първите четири албума) на Metallica!... Вероятно и много други са го правили, но, както се казва, "с риск да стана банален" ще си позволя да сравня величието на Metallica с това на Led Zeppelin."
По-голям майтап отдавна не бях чел.Хронологии ,епоси, периоди, величие и падение
Ела на траш-феста в Каварна и след него ще си говорим къде се изчерпва траша.Защото там ще е се търкалят глави!!!А не на концерт на някакви самозабравени лустросани имагинерни траш герои!
Забравихте Лоуд и Рилоуд много бързо май!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

о!о 28.07.2008 00:14:16 отговори + 0 0
Цецо - 2008-07-27 23:39:01
Slayer > Metallica

Ха.. Каварна < Национален стадион..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.07.2008 00:13:04 отговори + 0 0
digimor†al - 2008-07-27 22:28:49
"А съвсем скоро от тук >> http://www.livemetallica.com/live-music/0,183/Metallica-mp3-flac-download-7-25-2008-Levski-Stadium-Sofia-BUL.html << можете да изтеглите целия лайф...срещу заплащане!!! ))"
-----------
Ооо дааа, аз съм си го заплатил поне от 3 месеца предварително Чакам с нетърпение да го пуснат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 27.07.2008 23:39:01 отговори + 0 0
Slayer > Metallica Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

digimor†al 27.07.2008 22:28:49 отговори + 0 0
Концерта в София си беше супер як, с по-малко децибели и пиротехника от преди 9 години, но за сметка на това с повече публика и отлично балансиран звук. А съвсем скоро от тук >> http://www.livemetallica.com/live-music/0,183/Metallica-mp3-flac-download-7-25-2008-Levski-Stadium-Sofia-BUL.html << можете да изтеглите целия лайф...срещу заплащане!!! )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


shadowking 27.07.2008 22:25:21 отговори + 0 0
Като Металика слязат от сцената света ще свърши!Вече няма да има метъл-музика и стадионите ще бъдат празни!То бива фенщина, но...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.07.2008 22:25:09 отговори + 0 0
...Момчиле, абе ти шегуваш ли се??? ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.07.2008 22:19:42 отговори + 0 0
Еееее, не се излагай с такъв въпрос, брато! МаноЛар бе, как кой! И Гънса, ако дотогава издадат Chinese Democracy. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.07.2008 22:16:53 отговори + 0 0
Хм, чета тук мнения разни и се чудя... колкото и спорове да има около Metallica, когато някой ден те слязат от сцената, ми е много интересно коя група ще ги замести... тоест коя ще е тая банда, която така спонтанно ще напълни стадион В.Левски... пък и не само него, комай всеки стадион по цивилизования свят. Та, коя ще е тази група? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shadowking 27.07.2008 21:54:08 отговори + 0 0
Felly
За хипарлък и кир място няма!
Съгласен съм!
А .... Пърпъл, Бийтълс, Стоунс, Юрая Хийп и Цонко Цонев са написани от теб, а не от мен!Бъди здрав!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Maniac 27.07.2008 21:31:29 отговори + 0 0
ВЕЛИКОО! ВЕЛИК КОНЦЕРТ БЕШЕ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йордан Йорданов от Ш 27.07.2008 21:16:01 отговори + 0 0
Е, да. Канадците Anvil хронологически са преди Metallica, но все пак тези, последните, а именно Metallica, налагат стила. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 27.07.2008 21:11:21 отговори + 0 0
Сори, имам в предвид ШАДОУКИНГ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 27.07.2008 21:09:57 отговори + 0 0
Този последният е адски зле бе! Ухахаха!
Сабат, Цепелин и Джудас...пропусна Пърпъл, Бийтълс, Стоунс, Юрая Хийп и Цонко Цонев.
Аре не ни занимавай с глупости бе, и ние сме стари кучета и сме слушали и едните и другите! Само констатацията ти, че трашът е упадъка на метъла ми е достатъчен. Сори брато, ама тук за хипарлък и кир място няма!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йордан Йорданов от Ш 27.07.2008 21:08:18 отговори + 0 0
Трашът е равитие!

Megadeth, Testament, Annihilator, Pantera, Exodus, Overkill, Metal Church, Flotsam and Jetsam, Iced Earth, Athrax, Coroner, Destruction (комай последните две бяха единствените качествени европейци в траша), късните Death и др. (Anvil, Exciter) - великите траш-групи: те всички са производни на Metallica... Виртуозна, гениална и (за времето си) авангардна музика!

Забележки:
1. Sodom и Kreator и под. европейци, както и екзотичните (бразилци) Sepultura: са по-скоро пънк групи.
2. Хардкорът (страхотните Machine Head, Pro-pain, от части Pantera и отчасти Anthrax и мн. др.), въпреки неоспоримата си виртуозност, пренебрегва електрокитарното солиране и дотолкова не се числи към траша, ако и очевидно да има допирни точки с него (както също и с пънка).
3. Великите Slayer са особено явление: за мен те са най-вече барабанна шред група и би следвало да ги отделяме от общия тип траш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


shadowking 27.07.2008 20:45:54 отговори + 0 0
Джеймс
Тежките рифове ги има още в края на 60-те г.Сабат,Цепелин и Джудас са и хард и метъл! Безспорно са бащите.Думата ми е друга и не я разбраха май някои. Не харесвам американски групи, продукт на комерсиалността и далеч от добрата музика.Металика за мен е такава група. Не пропускам концерти, ходил съм на много, но за Металика и през ум не ми е минавало да отида. Започвал съм гледането поне на двадесет техни ДВД-та.Бога ми не съм изгледал и едно докрай.Трашът реже яко, но само в 4- 5 парчета има музика!Не съм обидил никой! Всеки с избора си!
Чакам AC DC!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 27.07.2008 20:03:43 отговори + 0 0
"...Добре е, че има дъртаци като мен дето познават началото на метъла от 70-те и нач. на 80-те години."Shsdowking-какъв метъл те гони през седемдесетте,бре?Единствената група която можеш да кажеш че са си откровенни бащи на истинския метъл звук и то чак с албума Sin after sin са Judas!Всичко останало си е чист хард рок,приятелю!А,Сабат са друга бира-тях не ги слагаме в сметката.Та,аз съм на 36,я кажи некоя и друга група от тогава,та да си я драснем веднага...от седемдесетте обаче!Трашът френди,съвсем не е упадък-малко бая комунистически ми звучиш,да знайш!Трашът си е музика отСекъде и е в пъти по-готин стил от индъстриъли и тям подобни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shadowking 27.07.2008 19:51:22 отговори + 0 0
mm
Много се връзваш!Историята на метъла отдавна е написана, ама ти май не можеш да четеш, защото вместо мозък имаш метален прът!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 27.07.2008 19:13:56 отговори + 0 0
Е, ама не спряхте с глупостите, бре. Какви велики авторитети се навъждат да изкажат "авторитетното си мнение" винаги щом стане дума за Металика - и все с едни гениални мисли - как ги слушали само заради името им ?!?! хахахахах
Траш, мраш, трънки и глогинки. много важно как ще го наречеш и какво мислиш за него.
И половината свят мислел, че само Металика било "метъл музика"?!? А на мен толкова ми дреме за мнението на "половината свят", колкото ми дреме дали според ТЕБ е метъл или не.
Ако щеш хип-хоп си го наречи.

Т'ва с нищо не променя факта, че Металика са УНИКАЛНА група, че направиха УНИКАЛЕН за Бг концерт, и че през 80-те промениха не само метъла или рока, а музиката и професионализма в музиката въобще. Пък нека за теб не е метъл, ами "упадъка на метъла". ) Дреме ми на металния прът.

И, я, моля, Големия Мъдър Метъл Авторитет - разкажи ми повече за "началото на метъла", дето си го познавал тъй добре - щото по една случайност и ние сме живели през 70-те, та много ми е интересно???
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 27.07.2008 19:02:35 отговори + 0 0
Точно от траша започва "истЕнския метъл"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sodom 27.07.2008 17:53:55 отговори + 0 0
Концертът беше наистина великолепен. Страхотен сет - особено Motorbreath. Моля да спрете да говорите абсолютни глупости за траша - "бил елементарен, не било метъл". Ай със здраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.07.2008 15:56:32 отговори + 0 0
shadowking,горе долу съм съгласен с теб,само дето Металика не са траш метъл,а просто метъл.Траша е най-елементарната и еднообразна музика на света. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shadowking 27.07.2008 15:49:23 отговори + 0 0
Металика са доста успешен американски продукт! Най-вече с името си! Удар направо в десятката! И половината свят си мисли, че само това е метъл музиката и всичко друго е ерес!Така е и у нас!
Добре е, че има дъртаци като мен дето познават началото на метъла от 70-те и нач. на 80-те години.Металиката дойде много късно и е част от упадъка на метъла - именно течението "траш", което бе на път съвсем да затрие метъла! Но меркантилните американски момчета добре избират името на групата, а е по-редно да се наричат ТРАШАРИКА!
Приветствам феновете на траша и се радвам, че са се кефили. Все пак това не е чалга! Но да не ми казват , че това е истинският метъл!Поне докато такива като мен са живи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

64 27.07.2008 14:52:56 отговори + 0 0
"pc69 - 2008-07-26 20:34:53
На стадиона имаше 65000 души. Всички други цифри са лъжа и спекулации. "

О Боже !!! no comment !!!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.07.2008 14:22:22 отговори + 0 0
Ок обаче тези най-отпред се оказахме най-ощетени в случая Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


о!о 27.07.2008 14:17:46 отговори + 0 0
И ако ще още 220 години да свирят едно и също по концертите аз ще съм там , възможно най-отпред !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

о!о 27.07.2008 14:13:53 отговори + 0 0
Ха никъде не съм казвал че съм любител на мачкането и погото, но повярвайте такова ИМАШЕ и то в началото на почти всички песни, докато каталясат говедата ))) По едно време ме хвана яд че вместо да гледам сцената се озъртам кога ще връхлети някой върху мен ! А колко е била заспала емоцията пред сцената си знаем ние най-добре, които сме били там, на 20 метра от нея, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

trunka 27.07.2008 14:09:30 отговори + 0 0
ДруДо о!о - 2008-07-27 13:44:30 Другото което е, че тази група остава най-големия длъжник на феновете си. 20 години чакаме читав албум, 20 години разочерования и издънки, 20 години свирят едно и също по концертите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

trunka 27.07.2008 14:04:15 отговори + 0 0
Ало ******(джеймс)!Не ми е това 1-ви концерт!И мога да кажа с ръка на сърце че си беше умряла работа.Точно тия пред сцената ги гледах каква заспала емоция бяха и пого определено нямаше!Даже съжалих че не съм там,защото нямаше да ме разфасоват и насинят както при предишни концерти!Очаквах повече,но все тая,мина горе-долу добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.07.2008 13:49:10 отговори + 0 0
"Безспорно това, че имаше мачкане отпред не е критерий за добър концерт. Тогава концерта на Marduk би бил най-якия за всички времена."

А-а-а не - тогава най-яките концерти ол тайм са на Агностик Фронт
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


До о!о 27.07.2008 13:44:30 отговори + 0 0
Безспорно това, че имаше мачкане отпред не е критерий за добър концерт. Тогава концерта на Marduk би бил най-якия за всички времена. Но пък това, че пред сцената се чуваше само гъгнене е абсолютно непростимо. Хората се чудеха с какво да си запушат ушите. Другото което е, че тази група остава най-големия длъжник на феновете си. 20 години чакаме читав албум, 20 години разочерования и издънки, 20 години свирят едно и също по концертите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЖЕЙМС 27.07.2008 13:13:58 отговори + 0 0
TRUNKA ,ти от коя трънка дойде на стадиона?Май си очаквал вместо металика,да обявят началото на турнето на Пайнер,а?Май,там щеше да ти е по-интересно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 27.07.2008 13:12:07 отговори + 0 0
о!о - 2008-07-27 13:04:17
TRUNKA Не знам в кой сектор си била, явно в пенсионерски някой Защо не си взе билет за пред сцената да видиш ти кой как "спа" там ! Боли ме всяка част от тялото, мускулна треска на крака ръце, кръста ме боли от връхлитащите от погото върху нас до него ...

Именно!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

о!о 27.07.2008 13:07:09 отговори + 0 0
....забравих да спомена ....не помня някога през целия си живот да съм пял толкова време , даже бих казъл крещейки съм пял.....и глас нямам !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

о!о 27.07.2008 13:04:17 отговори + 0 0
TRUNKA Не знам в кой сектор си била, явно в пенсионерски някой Защо не си взе билет за пред сцената да видиш ти кой как "спа" там ! Боли ме всяка част от тялото, мускулна треска на крака ръце, кръста ме боли от връхлитащите от погото върху нас до него ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metal-core 27.07.2008 12:47:33 отговори + 0 0
Ти къде си била,на седалките ли?При нас най-отпред вреше и кипеше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TRUNKA 27.07.2008 12:25:15 отговори + 0 0
Не ми хареса...Публиката застреляна,групите и те!!!METALIЦА защо изобщо издават нови албуми,като не свирят и песен от тях?!ВСИЧКИ ``фенове`` спахаИ така ми писна по едно време,че ми идваше да ги изпозастрелям,безспорно най-тьпия концерт на който сьм била. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.07.2008 11:33:24 отговори + 0 0
айде сега всички в каварна на EXODUS и OVERKILL Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Odin 27.07.2008 11:14:53 отговори + 0 0
Аз мисля че коментари не трябват. Нямам думи. Само Seek And Destroy и нищо друго Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Black Corsair 27.07.2008 02:17:31 отговори + 0 0
...а във "Фотогалерията" едни шедьоври ...
))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


damageplan 26.07.2008 22:49:48 отговори + 0 0
damageplan ************* Ако не бяха Цепелин и Сабат, пичовете от металика и ся да бъркат вар по некой строеж или да прават бургери в макдоналдс. Евала им за концерта, емблематична група са в траша, но правите супер глупави сравнения.

ти па си бил много отворен бе куре бесни
хипар н........н
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

elikreator 26.07.2008 22:35:59 отговори + 0 0
Ебаси колко хора са си оставили неграмотното и никому ненужно мнение.. едно е ясно - мрънкачи винаги ще има, но имам чувството че част от коментарите са писани от хора, които или не са били на концерта или просто мястото им не е било там.. концерта бил смешен, групата жалка.. ?? What the fuck?? Metallica са Велики и направиха Велик концерт. Най-лошото от всичко обаче е че подобни неадекватни зомбита пишат и статии по въпроса.. пак става въпрос за нетинфо-то - "С хитове и нови песни..." или пък ""Металика" влудиха феновете с някои от най-големите си хитове - Nothing else matters, No remorse и мн. други." ... за първото само можем да се радваме - че не свириха нови песни, пък за втората глупост - само да съжаляваме че не свириха No remorse..
Какво друго да кажа освен: Боже колко неграмотна сган има по света Боже..

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 26.07.2008 21:31:14 отговори + 0 0
Пак ги видях! Отблизо!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 20:39:17 отговори + 0 0
Всичко беше на ниво, единствено не ми стана ясно защо аз и жена ми с билети от 70 лв. не си намерихме места в сектора си, а хора с билети от 40 - 50 лв. бяха заели въпросните места. Секторите бяха разделени единствено при влизане. Това е според мен минус за организаторите. .... И водата на всякъде беще свърщила. Все пак не е само въпрос да приберещ едни пари .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 20:38:11 отговори + 0 0
damageplan ************ Ако не бяха Цепелин и Сабат, пичовете от металика и ся да бъркат вар по некой строеж или да прават бургери в макдоналдс. Евала им за концерта, емблематична група са в траша, но правите супер глупави сравнения. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


pc69 26.07.2008 20:34:53 отговори + 0 0
На стадиона имаше 65000 души. Всички други цифри са лъжа и спекулации. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 26.07.2008 20:08:02 отговори + 0 0
абе баче кико кжо толко са измислили Цепелин
аиде спираите с тиа наркотици че ставате смешни ,верно спор нема че Цепелин са добринесли много за развитето на такъф род музика ама па чак толко , ти кво ще кажеш по въпроса а баче кике ?
незнам дали знаеш ама хипрарите отдавна умряха от LSD ))))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kiko 26.07.2008 19:42:50 отговори + 0 0
Фен съм на Iron Maiden повече от всички групи на света,но това не значи че трябва да мразя Металика.Евала,че са дошли и че са направили и това шоу.Мейдън и Металика в две проедни гопдини-трябва само да се радваме ,а не да спорим.Винаги за едните Мейдън ще са по-добри,а за други Металика.Безспорно тези две групи заедно със Сабат са сърцето и душата на метъла.
Но все пак смятам,че е крайно неуместно който и да е освен Куин да бъде сравняван с Цепелин.Металика са си велики,но в рамките на метъла и на твърдото ,тоест доста твърдото.
Онези четиримата от Бирмингам са измислили музиката.Съжелявам,ама ако с Мейдън и Сабат могат да се сравняват-не и с Цепелин.Не и с Цепелин.Говорим за космически разлики.
Нищо против Металика нямам.Не ме разбирайте погрешно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 26.07.2008 19:31:11 отговори + 0 0
Хубав концерт беше, добър сетлист, имаше свежест в групата. Лекия дъждец дойде точно навреме, поне за тези които бяхме фронт ъф стейдж. Гафа с прожекторите беше неприятен, но никой не е застрахован. Гадно беше да се изнасяме супер много време, за това май не беше помислено. А и не знам какво правеха отпред хора които седят със скръстени ръце чакайки си Nothing Else... и ще ми правят забележка че съм скачал на Down. Разбирам да нямаше трибуни, който е искал да седи така да е ходил там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GRRRRRR 26.07.2008 19:31:11 отговори + 0 0
така е Джеймс...а аз разбрах и нешо друго....макар и не особено впечатляващи колоните като брой....чух може би най-чистия звук който някога съм чувал в бг на концерт.не знам дали това се дължи на качествената апаратура или на саунд инжинерите им ,но беше перфектен.нямаше го ужасното бумтене като при Sword i Down които впрочем доста ме отегчиха с умрелата си музика...може да не съм голям фен на Metallica,но трябва да призная че те показаха класа, професионализъм, шоу.големи.много големи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ДЖЕЙМС 26.07.2008 18:10:21 отговори + 0 0
Снощи разбрах,че тая група я обичам много повече от обичта!Снощи разбрах,че след 21 години фенство и 4 техни концерта,нищо не е в състояние да разклати вярята ми в Металика до смъртта ми.Снощи разбрах,че на 36 години,мога да се разплача като дете.От кеф.Снощи разбрах,че Металика са ГИГАНТСКА група.Снощи разбрах,че всички останали групи малко ме интересуват.СНОЩИ УСЕТИХ ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕБЕ СИ ЖИВ!Е тва ше ви кажа братлета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йордан Йорданов от Ш 26.07.2008 17:52:01 отговори + 0 0
Ето истината (казват я и мнозина други):

единственият с бялта - 2008-07-26 15:33:57
ненормалана работа! какъв концерт! смачкан съм!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Блатодаря 26.07.2008 17:45:12 отговори + 0 0
Снощи бях на концерт, който вече е отправна точка за всички бъдещи такива в БГ.Благодаря на Металика и на страхотната публика в София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йордан Йорданов от Ш 26.07.2008 17:40:54 отговори + 0 0
Това, че се се роили хиляди заглавия на групи и албуми и десетки журналистически "пожанрови определения", че се прилагани стотици концепции на продуциране и промоутиране НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА! (Те само създават впечатление за сложност ни разнообразие!) Но от значение е единствено същественото, а същественият музикално-творчески феномен В ТРАША са Metallica, и притова в градивния си период (до And Justice... включително). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йордан Йорданов оТ Ш 26.07.2008 17:24:39 отговори + 0 0
Не смея да твърдя, че констатацията ми е особено умна и фактологично обоснована, но претендирам, че я изнасям по умен и изчерпателен начин. Трашът не е стил, а жанр; и притова не с кой знае колко много на брой характерни белези... Да, една група изчерпа жанра: и - по повод концерта - изказвам това в апотеоз на групата!... Нима когато Хитлер завършва речите си с "амин", то това "амин"е обосновано; и нима е подкрепено от факти и предназначено да убеждава разни "като цяло доволни" многознайковци като теб?... Концертът не е бил "много добър, въпреки че имаше и доста неща, които биха могли да са още по-добре" - концертът е бил невероятен, страхотен, изтребителен, супер як и т. н.!... Истината казвам аз - ако и да не съм присътвал там. А ти лъжеш, ако и да си "наблюдавал събитието". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


demon 26.07.2008 17:21:11 отговори + 0 0
В чисто музикален и идеен аспект. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 26.07.2008 17:07:55 отговори + 0 0
За мен концертът беше много добър, въпреки че имаше и доста неща които биха могли да са още по-добре... но няма да занимавам никого с тях защото като цяло съм доволен.

Йордан Йорданов от Ш - "И нещо повече - Kill 'em All, Ride the Lighting, Master of Puppets и And Justice for All изчерпаха траша." - пич, това е най-тъпото мнение което съм чел през целия си живот. Metallica са най-популярната група от този стил, за едни са любима група, за други не, но да кажеш че една група изчерпва цял стил показва само едно - че не си запознат с въпросния стил (жанр) и даваш мнение за нещо от което си нямаш никаква представа...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 16:58:11 отговори + 0 0
"най-влиятелната" - в какъв аспект?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

demon 26.07.2008 16:45:43 отговори + 0 0
Напълно вярно,Metallica са най-влиятелната мутал група за всички времена.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йордан Йорданов от Ш 26.07.2008 16:38:03 отговори + 0 0
Отзив на един неприсъствал. - Толкова ли е важно кой е Крал на Метъла? И да е важно, то чистосърдечно ще споделя пред вас, че не го разбирам това важене: макар да разбирам закачката, с която така елегантно завършва репортажът... Но разбирам преди всичко, че ако бях отишъл на концерта, то сега щях да бъда щастлив - щастлив не само от преживяното там, но тъкмо и от настоящия репортаж, а и от 85% от коментарите тук. Т. е. това, което сега чета, предизвиква у мен яд, че не направих невъзможното да отида... Знаем (но нека в този подходящ за ретроспекция ден упоменем), че всеки от първите четири албума на Metallica е едно фундаментално стъпало в развитието на метъла след Iron Maiden. И нещо повече - Kill 'em All, Ride the Lighting, Master of Puppets и And Justice for All изчерпаха траша. И, да, всички следваха Metallica! А ние вече спокойно можем да речем, че - в съответствие - трашът исторически се разпределя в четири периода: а именно Периодите (т. е. първите четири албума) на Metallica!... Вероятно и много други са го правили, но, както се казва, "с риск да стана банален" ще си позволя да сравня величието на Metallica с това на Led Zeppelin. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


demon 26.07.2008 16:32:53 отговори + 0 0
Neveroiaten concert! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 16:20:42 отговори + 0 0
СУПЕР ЯКО. Направо съм счупен.Все още съм в делириум,а изобщо има ли смисъл да говорим за други групи точно в тая статия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trash till Maiden 26.07.2008 16:01:15 отговори + 0 0
Анонимен - 2008-07-26 12:53:05
Хех, Айрян, то самите Металика на фона на други траш групи звучат като "лигаво хеви", но това е друг въпрос :Р Точно на тема Металика - Айрън Мейдън не трябва да има глупави заяждания, защото двете групи се уважават взаймно и особено Металика не веднъж са засвидетелствали уважението си към Мейдън. Та ми се струва, че би трябвало и между феновете на двете групи да има уважение Това с Run To The Hills не го казах с мисълта да се заяждам


ТОВА Е НАЙ-ВЕРНОТО нещо което некой е писал в тия форуми. Евала пич.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trash till Maiden 26.07.2008 15:54:02 отговори + 0 0
Як концерт !!! Кво друго мога да кажа? А тоя къде виде 50 000 човека нe знам. Почват искрено да ме дразнат тия неточности - слейър имало нз си колко ма били повече, менуар и т.н. Мисла че бехме около 35 000 най - много ма от тва само печелиме ние - по малко хора който са на концерт понеже "металика ги даваха по mtv". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

единственият с бялта 26.07.2008 15:33:57 отговори + 0 0
ненормалана работа! какъв концерт! смачкан съм! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.07.2008 15:18:55 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 15:13:20 отговори + 0 0
професионални снимки от концерта: http://netinfo.bg/index.phtml?tid=20&oid=4750&mgdi=16881 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darky 26.07.2008 15:03:40 отговори + 0 0
Да,българския принос към концерта се видя веднага повреме на първата песен като спря екрана и всякакво осветление на сцената, но нали сме в България не може без гафове. Иначе самия ефект от появяването им после беше просто неуписуем като цяло Металика знаят как да направят едно шоу страхотно! Дори и само с прожектори както и направиха в рамките на 2-3 песни. Аз съм много доволен от тях въпреки скучните THE SWORD, които ме караха по едно време да се чудя "какво правя аз тука?" , ала дочаках DOWN и видях за какво всъщност става на въпрос. Всички сигурно очаквахме да забият някое старо мощно парче от ерата на PANTERA от сорта на Cowboys from hell или WALK, но уви останахме с новите им парчета, които пък за сметка на това не са кой знае колко далече от стила на пантерите.
Браво за галерията , страхотни снимки! Въпреки че мисля че за този концерт можехте поне 50 да пуснете защото всеки миг беше нещо различно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 15:01:49 отговори + 0 0
На сцената на стадион "Васил Левски", както и в новия си албум бандата излиза с нов басист - Робърт Трухильо, който през 2003 г. замени Джейсън Нюстед.

"Той уважава музиката като цяло, с него се работи лесно, отворен е за нови идеи. Роб не се опитва да имитира нито Клиф Бъртън (трагично загиналият по време на турне в Швеция басист на групата), нито Джейсън Нюстед (който заема мястото на Бъртън). Те тримата са много различни като личности и като музиканти, но безспорно са много добри", коментира Джеймс Хетфийлд.

Статията е смешна - факт.Но никаде не пише че Роб е заменил "трагично загиналия" Джейсън.Неучете се да четете,ако не се варнете пак в 1-ви клас па барем ви научат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 26.07.2008 14:50:08 отговори + 0 0
kalandor,чети по-долу!!!! Или не ти се отдава?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mdenchev 26.07.2008 14:38:31 отговори + 0 0
Наистина - от тук насетне само AC/DC може да направят такъв фурор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

disco партизан 26.07.2008 14:25:39 отговори + 0 0
нямам душа! нямам глас! има само велик спомен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 26.07.2008 14:24:17 отговори + 0 0
както и да е.. повече няма ти обръщам никакво внимание.. ти си по зле от селска радиоточка. Едно си знае, едно си бае. Ма явно толкова можеш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 26.07.2008 14:14:01 отговори + 0 0
maiden - абе, кой каза нещо до тук за друга група бе ? Смятам че само текущия концерт се коментира в тази новина. Вземи да спреш, че дразниш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asatru 26.07.2008 14:06:55 отговори + 0 0
йееееее концерта РАЗБИ !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


zloster 26.07.2008 13:08:57 отговори + 0 0
страхотен концерт,страхотна публика,за първи път се озовавам на трибуните на концерт обикновено съм отпред пред сцената но бе разкошно,никога досега не съм имал възможност да виждам реакцията на публиката но вчера моментите в които ние всички бяхме едно цяло бяха доста
само не ми стана ясно защо имаше ралични цени на билети и сектори след като достъпът бе свободен.
на феновете и групата браво,дано да участваме в подобни празници по-често
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 26.07.2008 12:53:48 отговори + 0 0
Страхотен концерт.. СТРАХОТЕН. Толкова беше професионален .. някак.. от съвсем друга класа. Сцената, екрана, държанието им... просто те наистина, независимо кой ги харесва или не, са МНОГО големи. Като музика някои може да ги обича, друг не, но като мащабност..като група въобще .. са МНООООГО големи.. и това си пролича. Беше страхотен концерт.. сета беше невероятен.. просто нямам думи. Толкова се радвам, че бях там.. още говоря несвързано И според мен публиката беше страхотна.. поне 50 000 души имаше..но колкото и да бяха.. начина по който отпред се чуваше ехото на десетки хиляди души, пеещи заедно с Джеймс..побиват те тръпки, беше.... велико Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 26.07.2008 12:53:20 отговори + 0 0
Пак захапахте темата кой е по-по-най!!! Единственото по което си приличат Металика и Меноуар е това,че и двете групи са американски,само по това От там нататък.......разликата е в светлинни години в полза на Металика.Концертът беше убийствен,публиката невероятна....нямам думи.Незнам коя група трябва да дойде ,за да се повтори това(може би Ей Си/ Ди Си) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 12:53:05 отговори + 0 0
Хех, Айрян, то самите Металика на фона на други траш групи звучат като "лигаво хеви", но това е друг въпрос :Р Точно на тема Металика - Айрън Мейдън не трябва да има глупави заяждания, защото двете групи се уважават взаймно и особено Металика не веднъж са засвидетелствали уважението си към Мейдън. Та ми се струва, че би трябвало и между феновете на двете групи да има уважение Това с Run To The Hills не го казах с мисълта да се заяждам

И все пак по темата - концертът беше супер, определено най-професионалният, на който съм присъствал.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 12:48:34 отговори + 0 0
Най-обичам като се почне да се бистри кой е позьор, кой е комерс, кой не струва след еди-кой-си албум... Радвайте се на любимите си групи и оставете и другите да се радват на техните Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Airqn Razreidyn 26.07.2008 12:47:16 отговори + 0 0
Анонимен - 2008-07-26 12:35:06
Може да не са свирили химна, но пък по някое време преди края изсвириха началото на Run To The Hills m/

Слава богу се усетиха,че не върви да развалят цялото впечатлние от вечерта с лигаво хеви и си продължижа с траша.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 12:42:16 отговори + 0 0
Carnalsoul - 2008-07-26 12:12:59
те да не са MleKovaR FROM STEEL не че металика са нещо повече

Напротив,много много много повече са.И като влияние и като музика,като текстове,като визия.И най-вече Металика са инстински,не гадни позьори облечени все едно са от някой гей фестивал като Млековара.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 12:35:06 отговори + 0 0
Може да не са свирили химна, но пък по някое време преди края изсвириха началото на Run To The Hills m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

damageplan 26.07.2008 12:33:37 отговори + 0 0
Balkan Entertainment Company и г-н Петър Петров
благодаря ви много , две са групите на които съм ревал като малко дете metallica , Machine Head
поклон пред вас , все така ни радваите
Virginia Records- Станислава Армутлиева вие сте ********** търсеща единствено финансовата облага ,от все сърце се моля и се надявам пазара за пиратски дискове на славеиков да възкръсне и да както и торент тракерите да почнат да никнат като гъби след дъжд,ще съм наи-щастливия човек ако те видя на витошка с табелка моля помогнете с квото можете ..........
както и да е .
иначе за концерта , не съм ходил на много но според мое лично мнение снощният беше без никакви забележки ае дано догодина ги видим пак под логото "Death Magnetic"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ARCTURUS 26.07.2008 12:27:52 отговори + 0 0
Анонимен - 2008-07-26 12:09:09
Ам те и химна не свириха...

в 00:00 часа по канал едно го дават....там си го слушай...аман от малоумни изказвания
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Humppa 26.07.2008 12:27:46 отговори + 0 0
Ето така се прави концерт!!! Дано на стадиона да са били всички БГ "промоутъри" и са си водили записки!

Първият ми концерт бе Металика 1999! Този може да ми е последния. Ходил съм общо на около петдесетина концерта. Но дори и да не стъпя повече на концерт няма да има за какво да съжалявам!

Страхотно шоу, огромна сцена, страхотен звук, пълен стадион, най-великата група! Това е за снощи!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Carnalsoul 26.07.2008 12:12:59 отговори + 0 0
те да не са MleKovaR FROM STEEL не че металика са нещо повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 12:09:09 отговори + 0 0
Ам те и химна не свириха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mutant 26.07.2008 12:06:10 отговори + 0 0
Мдаа доста добро шоу не бях в Пловдив и някакси очаквах повече но определено не съм разочарован :> мисшех че ше се заформи пого на целия стадион но публиката беше статична - некой много добре пусна мегадет преди да излезат металика напълни ми душата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sofia cartel 26.07.2008 11:54:45 отговори + 0 0
най-уникалния и перфеткен и голям мега ултра концерт на най-най-голямата група фъф фселената, батко!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metaXata 26.07.2008 11:46:09 отговори + 0 0
перфектно!от перфектно,по-перфектно!само ще помоля пишещите ревюта да не изказват лично мнение,което ухае все едно са им се из$%@*и в устата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sofia cartel 26.07.2008 11:35:21 отговори + 0 0
Лелееее голем кеф, егати кефа, накефих се якууууу!!!!!Уникално невероятно бешеееее!!!!!!!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Toni 26.07.2008 11:25:12 отговори + 0 0
Леелееее нема такъв кеф!!!!!!!!!! Уникално беше!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sir_J 26.07.2008 11:06:34 отговори + 0 0
На мен ми се стори, че DOWN изсвириха 10 пъти една и съща песен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 26.07.2008 10:57:36 отговори + 0 0
Пропуснах похвали за пироефектите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


carpe_diem 26.07.2008 10:56:13 отговори + 0 0
Джейсън е мъртъв за нас!!!


Ся по-сериозно вече... Аз, въпреки че съм от клана на Megadeth, сууууупер много се накефих... Толкова як и балансиран звук никога не ми се е случвал на концерт... Може би заради разположението ми - точно между "двете кули"... Беше ми малко тихичък, ама го отдавам на това, че все пак бях доста далечко...

През цялото време обаче си мислех, че някой си играе със средните и високите, ама после от седалките ми казаха, че имало вятър по- на високото...

А мрънкала винаги ще има - не знам, сигурно и от дъжда някой се е оплакал - не прочетох всички мнения...

Ама казвам евала на всички - перфектно изпълнение на перфектна група (само ми се искаше Harvester of Sorrow, ама голяма работа нали), перфектна организация - влязох за 2 мин - през борисовата, а не откъм центъра, където май се чакаше доста дълго, а да - и малко забележки към публиката - около мене бяха леко заспали и не достатъчно шумни, ама напред със сигурност не е било така

Неееееема такъв кеф!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 26.07.2008 10:55:46 отговори + 0 0
Концерта беше страхотен. Страхотен сетлист, добро изпълнение, невероятна публика, и макар на Джеймса гласа му да е поизпаднал вече това не му попречи да направи добро шоу. Звукът.. хм.. тук нещата са сложни.. централно беше на ниво, но встрани по към трибуните звучеше все едно някоя маймуна си играе с EQ-то, което особено важеше за THE SWORD и DOWN. Осветелението - като изключим първоначалните проблеми с тоците беше на средно ниво според мен. И по-хубаво сме виждали. Като обобщение - невероятно емоционално, но доста слабо техническо изпълнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 26.07.2008 10:43:29 отговори + 0 0
", който през 2003 г. замени трагично загиналия Джейсън Нюстед......"

лелеееееееееее, тия netinfo изкъртиха мифките!!! ХАХАХАХАХ
Все се чудя що в България за концерти пишат хора, които хал хабер си нямат от съответната група, а пускат гугъл и четат на две на три, ама така да погребат Джейсън е ебаси и излагацията.
Уджаст!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Торментор 26.07.2008 10:34:14 отговори + 0 0
....На сцената на стадион "Васил Левски", както и в новия си албум бандата излиза с нов басист - Робърт Трухильо, който през 2003 г. замени трагично загиналия Джейсън Нюстед......

WTF ?!?!? Тия от нетинфо ?!?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kasabira 26.07.2008 10:21:39 отговори + 0 0
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1220421
някои хора не знаят за какво пишат, голям смях
иначе концерта беше много як!!! БРАВО!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


NAI-GOLEMITE 26.07.2008 10:16:56 отговори + 0 0
Аве София картел,що не се разкараш от този сайт.10 годишни фенчета имало.Ти на колко си?На 17 сигурно,извинявай големия.
Звука си беше добър,особено на Металика.Гледал съм концерти от големи световни фестивали,където се губят и вокали и китари и всичко,а снощи такива неща нямаше.Какво повече искате от момчетата?да слязат и да говорят със всеки от публиката поотделно ли?
Металика били чалгата.Ми ходи слушай там Горгорот или квито са там,дето свирят пред 100 човека.
Металика снощи направо ни отвяха.Искаше ми се Battery или Wiplash,но не може всичко все пак.И спрете с тея сравнения с Айряна с меденките,че аман от тея лигьовци,детоси мислят че свирят тежка музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tormentor 26.07.2008 10:16:52 отговори + 0 0
sofia cartel ти от коя не успялa да покани Металика промоушън компания си ???? Смешник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 26.07.2008 10:13:33 отговори + 0 0
@sofia cartel

от коментарите ти само ми става ясно, че си от обичайните нещастни хора, намиращи едничко щастие в мрънкането. не се притеснявай, мрънкай си, щом те кефи да почваш съботата си тъй.

"е къде да го видиш пълен бре това е първия концерт на него ако изключим лепа брена през 90 те години"

и кво? това го прави по-малко пълен ли? или пак да си кажеш мръна.

"а това че си излизал 1 час и половина не е за друго а защото организацията мирише на село"

ти от организацията ли си, че знаеш? или пак си говориш по принцип - щото си свикнал да мрънкаш. аз не коментирам организацията. достатъчно ми беше като излизах, че видях цялото стълпотворение от народ по Гурко и Евлоги Георгиев - толкова народ никой не може да "организира".

@ Blackiel

Вече писах по-долу - DOWN бяха велики, газеха с рифове, а Анселмото ми се стори отслабнал, но все съшия изрод. Първата песен още влизах и не знам коя беше, но после се размазах на Lifer, Stone The Crow, On March The Saints, N.O.D., Ghosts Along The Mississippi, а накрая доколкото помня беше Bury Me In Smoke.
Пак казвам - дано дойдат пак самостоятелно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shupiluliluma 26.07.2008 10:07:36 отговори + 0 0
Пак ли има такива, на които не им е харесало!?!
Сет-а кърти мивки. Факт е, че имат песни както за страшен концерт, така и за доста слаб. Радвам се, че в случая беше първото. Велико беше.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 26.07.2008 09:58:54 отговори + 0 0
Ехееееи цял ферман сте изписали от коментари. От статията ми прави впечатление как отношението на промоутъра може да се отрази върху обективността на медята отразяваща концерта говоря за други събития, на конкретното не съм присъствал. Както и да е. Фенове на Down как изкарахте Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ДЖЕЙМС 26.07.2008 09:57:02 отговори + 0 0
Снощи разбрах,че тая група я обичам много повече от обичта!Снощи разбрах,че след 21 години фенство и 4 техни концерта,нищо не е в състояние да разклати вярята ми в Металика до смъртта ми.Снощи разбрах,че на 36 години,мога да се разплача като дете.От кеф.Снощи разбрах,че Металика са ГИГАНТСКА група.Снощи разбрах,че всички останали групи малко ме интересуват.СНОЩИ УСЕТИХ ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕБЕ СИ ЖИВ!Е тва ше ви кажа братлета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DM 26.07.2008 09:53:35 отговори + 0 0
концерта беше мноо як обаче ми се стори, че звука беше доста тих... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sofia cartel 26.07.2008 09:45:54 отговори + 0 0
harvestar of sorou - 2008-07-26 09:09:28
жалко че не испяха нищо от последния албум той ми е любимия
а този цитат от статията накрая от къде е - много е хубав
------------
ето типичния посетител вчера, по ника ще го познаете
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sofia cartel 26.07.2008 09:34:31 отговори + 0 0
Анонимен - 2008-07-26 08:19:08
А ве тея дето се изказват за най-велик концерт в България и пр. на колко всъщност са ходили? И реална представа за подчертавам музикални умения имат ли?
-------------------

и аз това се питам, да живии чалгата, у нас мИеталика са част от нея
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sofia cartel 26.07.2008 09:32:55 отговори + 0 0
mm - 2008-07-26 09:28:44
не знам колко човека е имало и не ме интересува, но аз никога не съм виждал този стадион толкова пълен. никога. час и половина излизахме.
------------

е къде да го видиш пълен бре това е първия концерт на него ако изключим лепа брена през 90 те години

а това че си излизал 1 час и половина не е за друго а защото организацията мирише на село
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mm 26.07.2008 09:28:44 отговори + 0 0
не знам колко човека е имало и не ме интересува, но аз никога не съм виждал този стадион толкова пълен. никога. час и половина излизахме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sofia cartel 26.07.2008 09:23:37 отговори + 0 0
пич, луд ли си, официално има над 50 000 продадени билета, стадиона беше претъпакн и празно място имаше само в сектор Б срещу сцената в краищата които бегха срещу двете кули и хората не можеха да виждат оттам...

ако на стадиона имаше 30 000 щеше да излгежда празен...
----------------

пич не знам откъде си и дали някога си бил на този стадион преди, на мач примерно, и не знам на колко годинки си, но не си виждал никога 50 000 човека, това е сигурноу

официално имало 50 000 продадени, е кой го казва това, министерския съвет ли? имаше не повече от 25 - 30 000, и даже и това беше много
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 26.07.2008 09:22:40 отговори + 0 0
Е, Ози, много добро ревю - много реално и балансирано, без да се люшка в "бомбастични" сравнения и странни метафори, както обичат да правят някой други катехизисци. )
Само не разбрах заигравката с Мановар накрая за какво е? Няма нужда.
И една поправка - DOWN не почнаха в 20 - в 20 те всъщност почти бяха свършили (по-точно 20.10) почнаха някъде към 19 30, с което изненадаха доста хора, които бяха дошли и заради тях, а ги пропуснаха. Размазваща група и още тогава бях без глас. Изключително се надявам да дойдат самостоятелно пак - мисля, че и те видяха, че имат много мощна подкрепа от феновете тук. Надежди...

За Металика няма какво да кажа по простата причина, че отношението ми към тях далеч надхвърля израза "фенство". Оказали са такова ОГРОМНЕЙШО влияние върху светогледа ми точно, когато той се формираше, че в много от реакциите, мисленето, отношението ми винаги ще има нещо от тях. Единствената дума, която ми идва, мислейки за тях е МОНУМЕНТАЛНИ. И никога не съм предполагал, че ще имам шанс да ги гледам и втори път в България и то с такъв сетлист - благодарен съм на съдбата или каквото там има.

На мен пък Трихуйо-то ми стана по-симпатичен след снощи. Абсолютно съм съгласен, че Джейсън пасваше на групата невероятно, но и Трихуйо ) лека полека е "влязъл" в образа на групата, променя го по уникален начин, за някои по-добре, за други по-зле, но безспорно изглеждат различно.

И не знам дали някой забеляза, но само при нас в София изсвириха STONE COLD CRAZY - неизменно в последните концерти вместо нея правиха SO WHAT. Кавъра на Куин май от доста концерти не са го правили. Не знам как са го решили, но това придаде още малко уникалност на БГ концерта им.
Сега остава по думите на Ларс наистина да се върнат догодина след излизането на Магнетика.

Няма друга такава група.

Към злобните коментари, който по правило са от "анонимен", който най-вероятно не е бил там снощи - няма нужда, със злобата си само показвате собствената си ограниченост. Металика е група, която или е за цял живот твоя, или не е. Или го имаш, или го нямаш. Толкоз.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sofia cartel 26.07.2008 09:15:14 отговори + 0 0
reign in blood - 2008-07-26 02:27:14
защо обсъждате некви маловажни неща като звука,който беше доста приличен, а не кажете като си сложите ръка на сърцето че не е имало такъв концерт досега в БГ- направо феноменални METALLICA
-------

защото драги ми 10 годишен мИетъл, музиката е звук ако не си забелязал, а феноменални металика бяха ***************************
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sofia cartel 26.07.2008 09:11:51 отговори + 0 0
най смешния концерт!

звук - 2 - как пък с колонките на жокер медия се озвучава стадион в левски?
сцена - построена от строителни конструкции мейд ин булгерия, ако беше завалял дъжд немаше да има концерт
групата - жалко жалко жалко, то верно с тоя звук не се чува нищо ама и да свирят не могат
публика - смех голям, стадиона бил продаден , да бе да, имаше ни повече от 25 - 30 000 от които 80 % не знаеха къде са, никакъв ентусиазъм, никакво знаене на песните, провинцията беше дошла на мИетъл у Софията

повече в булгаристан на концерт не ходя, а тия смешници **************************!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


harvestar of sorou 26.07.2008 09:09:28 отговори + 0 0
жалко че не испяха нищо от последния албум той ми е любимия
а този цитат от статията накрая от къде е - много е хубав
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 26.07.2008 08:52:37 отговори + 0 0
do metallica fan

пич, луд ли си, официално има над 50 000 продадени билета, стадиона беше претъпакн и празно място имаше само в сектор Б срещу сцената в краищата които бегха срещу двете кули и хората не можеха да виждат оттам...

ако на стадиона имаше 30 000 щеше да излгежда празен...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metallica fan 26.07.2008 08:29:49 отговори + 0 0
Искам да поздравя първо автора на репортажа, който е свършил страхотна работа. Но имам и една забележка към него - нека да подписва своите материали, защото може само да се гордее с тях, а и ние ще знаем кой е той.
Мъчно ми е, че на концерта не дойдоха достатъчно хора, за да го изпълнят до краен предел и да се създаде още по-вълнуваща атмосфера. По мои изчисления хората бяха между 30 и 35 хиляди. Наистина не знам къде да търся причините за игнорирането на титаните на хеви метал музиката от много хора - дали във все по-стягащата прегръдка на чалгата, отпускарския период, цената на билетите или нещо друго.
Концертът на Металика си беше едно голямо събитие, което напълно оправда очакванията ми. Разбира се, първият път в Пловдив преди 9 години беше по-вълнуващ за мен, но така е с всяко силно преживяване. Изобщо не успях да усетя как се изтърколиха двата часа докато титаните бяха на сцената. По отношение на звука нямам забележки, защото на трибуната на сектор А, където се намирах, се чуваше ясно и отчетливо без никакви шумове или изкривявания на звука.
Направи ми впечатление, че Металика направиха няколко промени в подбраните от тях парчета в сравнение с Италия и Румъния, но това говори отлично за тях. Те не желаят да бъдат като папагали и да повтарят непрестанно едно и също. Но пък съжалявам, че не чухме Четиримата конника и Жътваря на мъка, както и кавъра "Умри, умри, скъпа".
Гафът, който стана в началото с екраните и осветлението, не успя ни най-малко да развали атмосферата на концерта, защото озвучаването и прожекторите не отказаха.
И едно от най-добрите ми впечатления идва от българската публика, която беше страхотна. Публиката беше в пълен унисон с групата и затова си личеше как музикантите се раздават докрай.
Накрая искам да кажа, че едно е сигурно - Металика за пореден (втори) път доказаха, че по-добра група от тях не се е появявала в България. Но дано не изпълнят обещанието си да дойдат още следващата година, защото хората, които ще отидем да ги слушаме и видим, ще бъдат не повече от 10-15 хиляди души (както се случи и с Manowar). Мисля, че е време да се срещнем догодина и с едни други гиганти на тежката музика - AC/DC. Защото го заслужаваме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 26.07.2008 08:28:56 отговори + 0 0
Анонимен - 2008-07-26 02:36:11
аз смятам че ако спреш да бъдеш гаден фенбой щеше да разбереш че Металика не са богове а са хора които акат и не са най-добрите...
най-добра група няма...всеки с вкуса си... и да според мен мейдън направиха много по-голямо шоу от това което направиха металика ... все пак бруса и на 80 да стане ще пее по-добре от джеймс дори от сън да го бутнеш... да не говорим за инструменталите
п.с.извинявам се ако обидя някой но ми писна от тъпи 14 годишни "фенове" според които думата "метАл" идва от металика

-------

сменшик, мейдън със смешното плейлистче с 4 песни от новия албум дето почнаха, с мижавото свиерене от едва час и половина, с умрялата публика, с прекалено тихия звук...с какво всъщност направиха щещо повече от металика бе? металика забиха 18 парчета от които само фюел и стон колд крйзи не са абсолютни класики в метъл музиката...а когато мейдън накарат публиката да взриви целия стадион как металика на мастър ми се обади...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 08:19:08 отговори + 0 0
А ве тея дето се изказват за най-велик концерт в България и пр. на колко всъщност са ходили? И реална представа за подчертавам музикални умения имат ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.07.2008 06:19:19 отговори + 0 0
По-добър звук в България не е имало от години. Говоря за сета на Металика. Първите две групи заради олдскул разбиранията в йерархията на подобни концерти, за съжаление страдат от липсата на саунд. Но фактът, че на 9 години чуваме по веднъж такъв саунд, е жалък. Още по-жалко е някой да си прави труда да подценява това. Показаха им и на Кис и на Уайтснейк и на маса други взети заедно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 26.07.2008 05:22:05 отговори + 0 0
Евала на публиката......УДИВИТЕЛНА!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Black Corsair 26.07.2008 04:47:56 отговори + 0 0
Тва с "приказката" накрая на по-горното ЕМОционално писание - меко казано не бе много умно !
Не Ви прави чест.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радо 26.07.2008 03:48:27 отговори + 0 0
Разкошен материал, Satyr, поздравления. ЕДНА ВЕЛИКА ГРУПА ИЗНЕСЕ ЕДИН ВЕЛИК КОНЦЕРТ В БЪЛГАРИЯ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vili Vucov :D 26.07.2008 02:46:10 отговори + 0 0
Евала за сетлиста! Колкото и тъпи неща да правят металика напоследък похвално е, че избягват да ги свират на живо. Избиха ни с класики и така трябва на концерти в страна като нашата, където такива рядко стъпват. Колкото до звука не може да се каже еднозначно добър, лош и т.н. Зависи в ляво ли си, в дясно ли си, напред ли си, назад ли си. И да е имало проблеми се тая, който иска перфектен звук да си ги слуша вкъщи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Demonaz 26.07.2008 02:39:17 отговори + 0 0
Satyr, по-добре затвори секцията за коментари за тази новина. В 2:38 какво става, представи си утре, ха-ха-ха )) Еб*ти идиотите, бллаалал!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 02:36:11 отговори + 0 0
аз смятам че ако спреш да бъдеш гаден фенбой щеше да разбереш че Металика не са богове а са хора които акат и не са най-добрите...
най-добра група няма...всеки с вкуса си... и да според мен мейдън направиха много по-голямо шоу от това което направиха металика ... все пак бруса и на 80 да стане ще пее по-добре от джеймс дори от сън да го бутнеш... да не говорим за инструменталите
п.с.извинявам се ако обидя някой но ми писна от тъпи 14 годишни "фенове" според които думата "метАл" идва от металика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 26.07.2008 02:28:18 отговори + 0 0
абе дай да говорим за Металика, а това знаме дето го вдигнаха металика беше нашето, на едиснтвеният лока чаптър в БГ, www.harvesterofsofia.com Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

reign in blood 26.07.2008 02:27:14 отговори + 0 0
защо обсъждате некви маловажни неща като звука,който беше доста приличен, а не кажете като си сложите ръка на сърцето че не е имало такъв концерт досега в БГ- направо феноменални METALLICA Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 26.07.2008 02:27:10 отговори + 0 0
Стига с тея сектори, че ще вадя червени картони! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


redordead 26.07.2008 02:23:29 отговори + 0 0
волфи, не разбра, в секотр Г бяха Металика, кел файда, че Б е бил пълен с мангали...тях с Боговете ли ги сравняваш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonaz 26.07.2008 02:19:10 отговори + 0 0
Ха-ха почна се!!!!!

DIE, DIE, DIE, DIE,DIE,DIE,DIE !!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolfy 26.07.2008 02:18:09 отговори + 0 0
Аха. Ама сектор Г беше празен - както обикновено. А пък Б - пълен. Пак както обикновено

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 26.07.2008 02:15:22 отговори + 0 0
волфи, виж сега, металика влязоха в легендарният сектор Г, където беше сцената, а тия дето са социално слаби си взимаха билетчета по 40 лева за говеждия скетор Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolfy 26.07.2008 02:13:59 отговори + 0 0
Не бе, ебавам се малко, ма явно не си вързал. Ама това е щото си reд. Затва - BLUE OR DEAD! ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.07.2008 02:13:58 отговори + 0 0
Звукът им в Пловдив беше доста по-добър, така че знаем, че може да е и по-добре... не е като само да мечтаем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 02:12:14 отговори + 0 0
Ако трябва да сме точни, хейтърите ги създават балъците.
Ако нямаше кой да им се връзва, нямаше и да ги има хейтърите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 02:11:42 отговори + 0 0
За тези, които плачат от 'лош звук' - миналото лято гледах Металика на стадион Уембли и там също звука не беше кой знае какво... и въпреки огромните 'гроздове' с колони, звука беше някак недъгав, ту адски силен и премодулиран, ту затихваше необяснимо, а на моменти баланса между инструментите беше ужасен. По същия начин и след първите пиро-ефекти угасна част от осветлението горе, лявата част от екрана в дъното на сцената спря да работи и така и не тръгна до края на шоуто... това са си рисковете на 'живото' предаване, щом гафове се случват и в Лондон, могат да се случат и в София. Въпреки всичко си беше празник безкраен за всички сетива! Дано доживеем до третото им гостуване в БГ. m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 26.07.2008 02:09:49 отговори + 0 0
абе волфи, би ли се иказал по-адекватно, искаш да кажеш, че сега не е имало хора на концерта ли що ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolfy 26.07.2008 02:08:38 отговори + 0 0
"Джейсън е един от най-жалките басисти на всички времена. Робърт е велик само ще кажа Suicidal Tendencies!!!!!!!!!!!!!!!"

Те затова събираха по един файтон хора, щото е много велик басист, пък Металика с жалкия Джейсън си пълнеха стадионите. Ебаси несправедливия свят!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Demonaz 26.07.2008 02:08:30 отговори + 0 0
Redordead, давай да раздаваме съвместно шамари на хейтърите в тази новина ))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 26.07.2008 02:07:09 отговори + 0 0
това е най-добирият концет до момента в БГ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonaz 26.07.2008 02:07:06 отговори + 0 0
Браво Сатире, великолепно ревю на концерта, а къде го чухте гадния звук, незнам.

Смазващо, титанично, невероятно!!!!

П.п.
Проблеми: На моменти се губеше китарата на Кърк и осветлението в началото. Но така е, винаги може да се случи нещо такова!!!!

МЕЕЕЕТАААААЛЛЛЛЛИИИИККАААА!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 02:05:41 отговори + 0 1
Джейсън е един от най-жалките басисти на всички времена. Робърт е велик само ще кажа Suicidal Tendencies!!!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 02:04:00 отговори + 0 0
Репортажът можеше наистина и да е по-добре, но проблемът определено не е в последния абзац. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Илия (Regressor) 26.07.2008 02:03:50 отговори + 0 0
Според мен звука си беше добър! The Sword не можах да ги чуя, Down като че ли бяха леко по-тихи отколкото ми се искаше, но за Metallica - нормално - децибелите се увеличиха. Може би ниските наистина бяха напомпани излишно и при частите с две каси се губеха малко китарите, но това сякаш беше до време или просто не се забелязваше на фона на цялата еуфория! Какво да кажа - това, че Metallica свириха със хъс всички го видяха и усетиха. На мен също не ми хареса особено солото на Кърк, защото такова почти липсваше... не изсвири нищо особено, при положение, че всички значт какво можеше навремето. Не казвам, че сега не може, но поне не го показа. Трухильо се поизмори към средата на концерта и нещо спря с маймунджалъците... но за сметка на това Джеймс и Ларс доказаха, че са сърцето на групата и даваха всичко от себе си! Евала! Не съжалявам, че ги гледах пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolfy 26.07.2008 02:02:09 отговори + 0 0
"А репортажът, с извинение, е зле. Последния абзац буквално съсипва всичко. Аман от хейтърщина."

Абе щo някои сядат да пишете коментари, като се натряскат не знам...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 26.07.2008 02:00:55 отговори + 0 0
"Аман от хейтърщина."
Аман и от позьорщина :-§)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rangele 26.07.2008 01:57:56 отговори + 0 0
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 01:56:49 отговори + 0 0
А репортажът, с извинение, е зле. Последния абзац буквално съсипва всичко. Аман от хейтърщина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 26.07.2008 01:55:31 отговори + 0 0
Снимките се пекат, очаквайте да почнем да ги вадим от фурната след около 2-3 часа. Два-три часа, не 02-03 ч. :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 01:54:40 отговори + 0 0
Звукът беше доста зле, интересно как на някои им е харесал.
Свиренето също беше по-зле спрямо предния концерт (макар че кой му обръща внимание, когато е на живо).
Сетлистът беше много добър, близо до перфектен.
Джеймс беше доста по-адекватен и дружелюбен от предния път.
Като цяло добър концерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

madfire 26.07.2008 01:54:19 отговори + 0 0
А снимки? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 26.07.2008 01:53:42 отговори + 0 0
Върнаха ме в подготвителен клас тия чичета Поклон, Джеймс, Ларс, Кърк и Роб. Ей така се прави шоу. И така се правят момичета щастливи (не като Джоуи ДеМайо )) А недоволни от звука винаги ще има. Слушайте си ги на уредбата вкъщи... сигурно ще ви е по-добре, ха-ха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slayer 26.07.2008 01:51:32 отговори + 0 0
Страхотно шоу. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


lightning-rider 26.07.2008 01:47:32 отговори + 0 0
жестоко! никога не съм се забавлявал толкова жестоко през живота си! е, липсваше в сета само Whiplash, ама пък изненадата с Wherever I May Roam беше изключително приятна! дано да доживеем пак да се върнат в Бг!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Carnalsoul 26.07.2008 01:38:08 отговори + 0 0
мда малко се осраха с звука но все пак стана шоу ... но звукът наистина не беше на ниво :/ жалко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vexo-NekroSexo 26.07.2008 01:33:01 отговори + 0 0
Анонимен - 2008-07-26 01:22:27
солото на Кърк не ми хареса особено ,но сичко др беше повече от колкото очквах. Малко ще е да кажа че секи пропуснал това може спокоино да се застреля

Застреляй се ти кат си толко въодушевен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 01:32:28 отговори + 0 0
Защо в репортажа нищо не се споменава за отвратителния звук??? По-лош не можеше да бъде на моменти не беше ясно какво точно свирят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 01:22:27 отговори + 0 0
солото на Кърк не ми хареса особено ,но сичко др беше повече от колкото очквах. Малко ще е да кажа че секи пропуснал това може спокоино да се застреля Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Trin 26.07.2008 01:21:51 отговори + 0 0
Бахти, кога се прибрахте, кога репортаж написахте... Аз едвам гледам и изобщо не мога да говоря. Страхотно шоу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

harvestar of sorou 26.07.2008 01:19:12 отговори + 0 0
бяха най големите - най голямата сцена, най големите прожектори, най големия екран. все едно бях на кино. леле много яко беше. само ако можеха и да пускат по бързо. не ми остана глас и затова не мога да пиша. отивам да изчукам котката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 01:16:42 отговори + 0 0
Бозава и слаба история. Можеше в пъти по-добре. Но нищо, нека ултрасите се радват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 01:15:49 отговори + 0 0
фааааааааак беше върховно!!! тотъли рокс и подгряващите бяха на ниво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 01:11:55 отговори + 0 0
не казахте нищо за Manowar дотук ;Pp Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


King 26.07.2008 01:11:32 отговори + 0 0
Невероятно шоу
А тази вечер на Алкатраз и Греъм Бонет в Берковица на БЕРКРОК (rock)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mago De Oz 26.07.2008 01:04:15 отговори + 0 0
Добър сет-лист, радвам се за феновете ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mitaka 26.07.2008 01:01:27 отговори + 0 0
мноо як концерт
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 26.07.2008 01:01:07 отговори + 0 0
Сет листа - невероятен
Звук - отвратителни ниски. Бях най-отпред и на времена щях да повърна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

P.R. 26.07.2008 01:00:38 отговори + 0 0
Ебати ЛАЙФА!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


wolfy 26.07.2008 00:55:25 отговори + 0 0
Яко! Сетлистът смачка! Който не е дошъл може само да съжалява! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 00:54:54 отговори + 0 0
Беше мазало! Евала на Металика! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hetfield 26.07.2008 00:51:10 отговори + 0 0
Страхотно шоу. Балансиран звук може би най-добрия след концерта им в Пловдив, защото там си мисля че звукът беше перфектен. Невероятен сетлист.
Абе Металика какво да кажа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.07.2008 00:49:22 отговори + 0 0
Аз не бях на на този хубав концер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".