Urban Breed с видеообръщение към българските фенове за концерта на TRAIL OF MURDER

13 май 2013, 15:08 ч. 245 / 5 2
пред./следв.
По-долу може да видите видеообръщение на вокалиста Urban Breed към българските фенове за предстоящия концерт на групата му, TRAIL OF MURDER, тази сряда (15 май) в столичния клуб "Rock It". Напомняме, че на сцената ще бъде и култовият барабанист на MORGANA LEFAY - Pelle Akerlind. В репертоара за вечерта влизат освен целият албум "Shades Of Art", също така и песни от периода на Urban в TAD MOROSE и BLOODBOUND. Ще бъдат изпълнени и кавъри на известни метъл класики и една песен, която не е намерила място в дебютния албум на проекта.



trail of murder poster


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.05.2013 15:12:10 отговори + 0 0
Якоооо! Ърбан е страхотен глас и човек, бандата е смазваща, а албумът е великолепен! Чакам с сряда с мощно нетърпение! Чакам и албума на нашите Project Arcadia с Urban!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.05.2013 15:11:02 отговори + 0 0
Не е за изпускане! Най-после нещо ново! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".