URBAN GREY и WARSCUM ще подгряват CANNIBAL CORPSE в София

10 юни 2015, 10:29 ч. 1776 / 9 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Вече можем да съобщим, че култовите CANNIBAL CORPSE одобриха присъединяването на местните любимци Urban Grey и младата сензация Warscum към концерта им на 25 Юли, събота в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 часа. Шоуто е част от европейското турне в подкрепа на последният тринадесети албум на метъл иконите озаглавен A Skeletal Domain. Освен композиции от него ще чуем и видим и най-доброто от бандата.

Urban Grey са създадени през 2000 година от Николай Берберов (Бебо) и Чавдар Вълчев (Чаво). От началото, музиката и звученето са ориентирани към Industrial течението, но постепенно с присъединяването на другите членове на бандата нещата започват да поемат в посока на metal и thrash Metal. В момента стилът на групата може да бъде оприличен като  crossover – смес от thrash, hard core и metal. Имат два демо албума и два официално издадени от самите тях – Fearfight (2008) и Age of Awareness (2014), а в момента работят по следващия си албум. През 2007 година подгряват Napalm Death в София, 2009 година Sepultura и In Flames отново в София, а през 2012 към списъка си добавят и Brujeria. Свирили са не само из цялата страна, но и в някои от съседните държави – Гърция, Турция, Румъния. Най-прясното постижение на бандата е класирането сред една от петте най-добре представили се на тазгодишното първо издание на WOA Metal Battle Bulgaria.

WARSCUM е група създадена през септември на 2014 година. Стила на бандата е интензивна смес от old school death metal и grindcore. Бандата се състои от добре познати на българската публика музиканти Славейко Сандански „Птицата” – вокали, Иво Масларов”Хиената”, басиста Мирослав Даскалов и датския барабанист Мадс Лауридсен(свирил с банди като Konkhra, The Cleansing). През ноември, само два месеца след създаването си бандата предостави за свободно сваляне дебютното си EP озаглавено Society Rape. То съдържа 5 композиции пропити с бързина и сурова агресия. В момента Warscum работят върху „пълнокръвния” си първи албум, който се очаква да излезе към края на тази година. Групата също беше сред участниците на тазгодишното първо издание на WOA Metal Battle Bulgaria.


Видео на URBAN GREY: https://www.youtube.com/watch?v=cxdJVO9CLxk
Видео на WARSCUM: https://www.youtube.com/watch?v=GSvMRgkkMPE


Практически билети могат да бъдат закупени от всякъде след като вече се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM, Ticket Pro и TicketLogic в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Easy Pay, Fast Pay(Фаст Пей) билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

В момента и до деня на събитието 40  лева. При налични в деня на събитието и на място в клуба цената  ще е 50 лева.


Клубът не работи с резервации
Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на още подробности.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билетите и спазването на реда в клуба!

Cannibal_Corpse_Supports_25_july_2015



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sasasa 9.07.2015 17:52:01 отговори + 1 2
По добре да бяха викнали Concrete за подгряваща група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нота 15.06.2015 15:36:08 отговори + 7 2
URBAN GREY са класни музиканти!Малко са ушите в България,които като ги чуят, могат и да ги оценят! Момчета от градската сивота,палете валяците и МАЧКАЙТЕ!Вие се нуждаете от подкрепа,защото сте много,мното добри!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Миуи Ваниуи 11.06.2015 11:50:04 отговори + 4 9
Боко - смешник! По-добре Милко Калайджиев да беше викнал, поне има присъствие. Бебето плака, плака, че не спечели квота за Вакен и ти му пъхна биберон в устата да млъкне. Като стил какво общо имат с Кенибъл, не знам. Виж, Уорскъм е друго, с толкова дългогодишен концертен опит, с толкова много албуми... Кенибъл ги били одобрили, хахахахахахахахаха. ебати шуробаджанащината, поне беклайн за тъпите ти концерти безплатно си уреди доживот, *****! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DonkeyCock 11.06.2015 05:45:53 отговори + 4 6
Не са ги одобрили Кенибъл ама карай. С връзки към прогрес... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БРУТАЛИЗМО-САТАНИЗМО 10.06.2015 21:46:50 отговори + 2 0
Ако някой може да ме уреди с един рекламен постер от концерта.....срещу съответна цена? За контакти - horrorboy@mail.bg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Urban Gay 10.06.2015 15:06:24 отговори + 11 10
Тъп избор на подгряващи. UG започват да стават досадни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 10.06.2015 11:33:47 отговори + 10 5
Супер! Очаква ни касапница! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".