URIAH HEEP отбелязват 50-годишнината на "Lady in Black" с ново лирик-видео

24 мар 2021, 20:47 ч. 964 / 7 2
пред./следв.

   Британските хард/прог рок легенди URIAH HEEP отбелязват половинвековен юбилей на един от най-известните си сингли - "Lady in Black".

   По повод годишнината групата пуска ново лирик-видео към песента. Може да го гледате онлайн чрез плейъра по-долу. Вокалист по време на записите на песента е Ken Hensley, който почина през миналия ноември.

   Въпреки че композицията не е издавана като самостоятелен сингъл в Обединеното кралство и САЩ, тя излиза под тази форма в Германия и бележи сериозни успехи в класациите както през 1970-а, така и при преиздаването си през 1977-а. Оригиналът е от втория албум на URIAH HEEP "Salisbury".

 

 

още за:

Uriah Heep


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 25.03.2021 10:57:40 отговори + 5 0
Няма друг музикант възпял по този неповторим начин свободата, силата на любовта и слънцето. Животът е докато човек има малки бели крила- другото е съществуване. Поклон! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 25.03.2021 09:19:54 отговори + 7 0
ВЕЛИКИ ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".