URIAH HEEP ще свирят и в Пловдив на 4 май

13 фев 2016, 14:34 ч. 3170 / 13 4
пред./следв.

   Днес община Каварна публикува официална информация за концерта на URIAH HEEP в града на 6 май. Той ще е с вход свободен и ще започне в 21:00 ч. на централния площад. В информацията е споменато и че събитието е част от турне на групата в България, организирано от "Loud Concerts". Както знаете, URIAH HEEP ще свирят в Русе на 7 май. 

   Справка на официалния сайт на бандата показва, че Mick Box и компания ще гостуват и в Пловдив на 4 май. Мястото е зала "Колодрум".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ай сиктир бе 14.02.2016 11:22:30 отговори + 2 4
Организиран е ама друг път. Стига сте се опитвали да политизирате всяко рок събитие. Не разбрахте ли, че никоя община не изпълнява ролята на промоутър. Общините нямат пари да се усмихнат , па концерти ще организират и фестивали-пълни глупости. Дори и да имат няма как да ги дадат за събитие, което не е много сигурно, че ще е на печалба. Все едно да кажеме, че Фандъкова е докарала тая или оная група.

Общината освен, че е домакин на събитието понеже то се провежда на нейна територия нищо друго не прави. Най-много да удължи работното време на градския транспорт ако е необходимо.

Никоя община или кмет не сключват договори за концерти и фестивали. Хонорарите на артистите не се плащат от бюджета на общините. Стига с глупостите, че Цонко докарал тея или онея....докарал е трънки. Цонко е просто кмет и фен и това улесняваше работата по организацията и логистиката на фестивала- нищо повече.

Изкарахте ,че всяка община е организатор на концерти. Айде стига врели -некипели. Лауд,,СМЕ и другите кво- краставици на пазара ли продават?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 15.02.2016 09:44:22 + 1 0
Цонко е популист, даже и от рок музика не разбира. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лъжа и слава 13.02.2016 17:27:22 отговори + 7 7
Концерта в Русе е организаран е изцяло от нашата Община и няма нищо с никакви промоутъри !!!!!!!!!!!!!!! Стига сте правили безплатни реклами на каквито и да е било промоутъри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock'N'Troll 13.02.2016 21:58:16 + 7 6
Пич, що се изказваш неподготвен? И аз не ги харесвам бастуните от Лауд, но това, което казваш е смехотворно. Общината е нищо повече от касичка - освен ако не твърдиш, че в Русе има общинска концертна агенция. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".