URIAH HEEP ще запишат нов албум през февруари

2 авг 2020, 09:24 ч. 671 / 8 2
пред./следв.

   Британските хард рок легенди URIAH HEEP планират да влязат в студио през февруари 2021 г., за да запишат 26-ия си дългосвирещ албум.

   Новината са съобщили китаристът Mick Box и басисът Davey Rimmer в скорошно интервю. Музикантите споделят, че по време на изолацията заради коронавируса са имали време да пишат материал за следващата си творба. През януари ще започне предпродукцията за творбата.

   Актуалният диск на бандата "Living the Dream" излезе през септември 2018-а. А през февруари 2019-а URIAH HEEP осъществиха последния си засега концерт в София, с който отбелязаха и половинвековен юбилей.

 

още за:

Uriah Heep


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Andi 3.08.2020 10:27:15 отговори + 8 2
Да се надяваме на нещо по-твърдо като звучене ! Последния им концерт в София беше уникален Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 2.08.2020 12:37:04 отговори + 18 0
Яко,последния им албум беше страшно силен,може би най-добрият от много дълги години!Групи като Пърпъл и Хийп си остават великани дори и на тези години,албуми,турнета до откат,няма предаване! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".