Усилена подготовка за третия концерт на "Голямото Rock Междучасие"

5 дек 2016, 13:36 ч. 1016 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Училищните банди в „Голямото рок междучасие“ отново ще премерят сили в третия голям концерт в сряда (7-ми декември). Осемте банди, които оцеляха след последната елиминация, ще излязат на сцената на шоуто с кавър на известна рок песен в стил unplugged или версия на световна балада.

За да се справят с новото предизвикателство, младите музиканти ще разчитат на помощта на известния театрал и вокален педагог Евгени Господинов. Той има богата преподавателска практика по музикално обучение и солово пеене в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”, Театралния колеж “Любен Гройс” и Нов български университет. В момента Евгени Господинов е и музикален директор на Програмата за английска драма и мюзикъл на Американския колеж в София. Неговите напътствия ще бъдат безценни за участниците във формата, тъй като битката за големия финал става все по-оспорвана.

След третия концерт от „Голямото рок междучасие“ ще си тръгнат още две групи, на които ще остане само надеждата зрителите да ги върнат отново в надпреварата. Такава възможност вече бе дадена от продуцентите на формата. Това може да стане чрез онлайн гласуване на www.rockbg.com. Вотът е еднократен от едно IP и ще продължи до 23:59 часа на 14-ти декември. Феновете могат да гласуват още сега за отпадналите групи („Yo&The Boys“, „Hivemat“, „The Roost“, „Axez“ и „Рanic Station“) или да изчакат до края, за да преценят коя от общо 9-те елиминирани банди заслужава втори шанс.

Гледайте „Голямото рок междучасие“ всяка сряда от 21:00 часа по БНТ1 и
на повторение в събота от 20:00 часа по БНТ HD!

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 6.12.2016 07:16:11 отговори + 2 0
Странно, но горе долу се получава предаването, въшреки журито - диско дракулата нойзи с купешките думи, върбанов - "напомняте ми на", лейди "аз съм басист", рязания Дичо дето всичко му харесва и Кърнев, който даже свири по-добре, отколкото говори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 5.12.2016 14:57:50 отговори + 3 1
Като цяло идеята и предаването са хубави, но прекалено се фаворизират някои участници, особено една група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 5.12.2016 23:38:03 + 0 0
Коя е тя ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 6.12.2016 01:07:25 + 0 0
Гледай предаването и ще видиш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".