Утре излиза дебютното EP на DISTORTED REALITY "Reality of Madness"

8 дек 2017, 06:35 ч. 491 / 8 1
пред./следв.

   Дебютното EP на софийската дет метъл група DISTORTED REALITY - "Reality of Madness" излиза утре, 9 декември. На диск ще бъдат издадени три парчета - "Madness of Reality", "Sorrow and Death" и "Affliction". Това са сингли на групата, излезли през 2017 г. Тази събота ще бъде направена промоцията на физическия носител на изданието.

   От бандата коментират: "Тези песни са създадени през 1997 г., точно преди 20 години. Тогава не успяхме да ги запишем. Сега го направихме. Тези три парчета са една малка извадка от творчеството ни от онези години. Сега работим по нови идеи, песни, тесктове..."

   DISTORTED REALITY са в състав: Гияс Гулиев (вокали), Бойко Илиев (китари), Николай Велев (китари), Ивайло Андреев (бас) и Филип Филипов (ударни).

   DISTORTED REALITY и MYSTICA ще излязат на сцената на рок-бар "Fans" в София на 9 декември. Вратите на клуба отварят в 21:00 ч., входът ще струва 8 лв.

   Тийзър за изданието:

 

 

още за:

Distorted Reality


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


НКМ 8.12.2017 13:25:55 отговори + 1 2
Звучи отвратително - все едно oddcrew се мъчат да свирят дет метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".