Утре започва втората част от европейското турне на SEPULTURA

28 май 2014, 12:25 ч. 325 / 6 11
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След като първата част беше тотално разпродадена утре стартира втората част от европейското турне на SEPULTURA, в която попада и българската дата. Концерта е на 8 юни от 20.00 часа в столичния клуб „Mixtape5”. Както вече знаете сцената ще открият румънците от Dark Fusion, след което ще се качи официалния български съпорт, момчетата от NEW DISEASE.

SEPULTURA са феномен, който с творчеството си винаги е показвал развитието и тенденциите в твърдата музика. От 30 години насам бразилската четворка ни дарява с уникално брутален микс от metal, hardcore, thrash, punk и tribal , който надали би могъл да бъде по страстен или интензивен. Това което започва през 1984 година в Belo Horizonte много скоро се превръща в metal ураган, постоянно развиващ се с непредсказуеми бъдещи размери особено след привличането през 1998 година на американския вокалист Derrick Green. След раздялата със семейство Кавалера, корекцията в творчеството, напасването в групата и неуморната работа закономерно дойде и успеха на последния албум на групата наречен „The Mediator Between Head and Hands Must Be The Heart”. Напълно логично и 70% от концертите се разпродават напълно. В момента групата е във върхова форма - точно такава каквато сме свикнали да я виждаме и чувстваме. Но за да го разберете просто трябва да си дадете шанс и да видите бразилската легенда SEPULTURA на живо!

Билети се продават в мрежата на Eventim [поръчай онлайн] и на http://bgtsc.eu/sepultura/

 

още за:

SepulturaBgtsc


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пиче окосмен 28.05.2014 15:57:38 отговори + 0 0
Аман от концерти на кавър групи. Точно беше попритихнало това явление... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sep 28.05.2014 15:05:00 отговори + 0 0
Като не ти влиза в плановете какво правиш тук? Мишоците като теб със сигурност не са фенове, а просто нещастни хейтъри!
А за "жалкото" концертче съм си купил билет още първият ден, така както са направили или ще направят и тези които са фенове на SEPULTURA!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Макс 28.05.2014 14:43:37 отговори + 0 0
Сигурен съм ,че повечето фенове са на моето мнение.Колкото до жалкото ти концертче на псевдо бандата сепултура тц,не ми пречи,просто хич не ми влиза в плановете от както е обявен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 28.05.2014 14:27:35 отговори + 0 0
И аз съм израснал с Кавалера,но правя разлика между двата периода.Няма смисъл да ги сравнявам.С Кавалера е класика,новата Сепултура е отлична. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sep 28.05.2014 14:25:34 отговори + 0 0
Макс, само да не си обясняваме кой с какво е израснал и защо прякора ми над 25 години е Сепултурата!!! Много ми е мъчно за старите времена, но живота продължава!
Ти си типичния и тесногръд/ограничен комплексиран хейтър на който надали му пука за бандата, а по скоро като папагал повтаря едно и също криейки се зад друг проблем!!!
Явно, че много ти пречи концерта щом под всяка новина за него не спираш да плюеш!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Макс 28.05.2014 13:55:37 отговори + 0 0
Не става въпрос за тесногръдие бе папагали! Тук говорим за харизмата и мощната енергия на групата,която отдавна изчезна след напускането на братята Кавалера! Така,че аре да не ни обяснявате на нас старите фенове израснали с бандата?!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 28.05.2014 13:47:24 отговори + 0 0
Sep написа за тесногръдите хора и трима веднага решиха да покажат, какво наистина е да си тесногръд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Макс 28.05.2014 13:40:40 отговори + 0 0
Това не са SEPULTURA за това и няма да присъствам на концерта!! Ето това е SEPULTURA https://www.youtube.com/watch?v=_bAuPr7GEbQ
Да сме наясно!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NoNe 28.05.2014 13:34:36 отговори + 0 0
Без Макс и Игор НЯМА Sepultura! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пиче окосмен 28.05.2014 12:54:12 отговори + 0 0
След "Roots" няма Сепултура, колкото и да им се иска на тези в ляво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sep 28.05.2014 12:45:31 отговори + 0 0
"Но за да го разберете просто трябва да си дадете шанс"
- Правилно са го казали хората! Това не може да се случи при ограничени и тесногръди хора!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".