В "Гласовете на рока" по "БНТ2" и "BNT World" на 2 октомври

2 окт 2014, 14:50 ч. 306 / 3 0
пред./следв.

   В "Гласовете на рока" по "БНТ2" на 2 октомври (четвъртък) от 22:25 ч. ще бъдат излъчени интервю с Chuck Billy и репортаж от концерта на TESTAMENT в София. В предаването още – "Sea Of Black Festival 2014" в Бургас и групите A-MORAL (Варна), O.H. (София), NECROMANCER (Бургас), AXECUTOR (София), WOMB OF MAGGOTS (Гърция), MUDDY (София), BROTHERS IN BLOOD (Плевен), ACT OF GROTESQUE (Бургас), UPYR (София) и AKRAL NECROSIS (Румъния).

   По "BNT World" предаването ще бъде излъчено на 2 срещу 3 октомври (четвъртък срещу петък) от 3:10 ч.

   Повторение на "Гласовете на рока" можете да гледате по "БНТ2" на 3 октомври (петък) от 10:30 часа, както и на 5 срещу 6 октомври (неделя срещу понеделник) от 0:00 часа. По "BNT World" очаквайте повторения на 11 октомври (събота) от 18:25 часа, както и на 12 срещу 13 октомври (неделя срещу понеделник) от 0:20 часа.

   Предаването може да се гледа директно онлайн и на tv.bnt.bg.

   На адреси www.bnt.bg и www.more.bnt.bg могат да се гледат онлайн стари издания на "Гласовете на рока".



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".