В крайна сметка BON JOVI ще изберат коя наша банда да ги подгрява в София

2 май 2013, 20:47 ч. 265 / 8 17
пред./следв.
Преди около седмица бе обявено онлайн гласуване, чрез което да се определи коя българска банда ще подгрява легендарните BON JOVI при първото им гостуване у нас. Както знаете, събитието е на 14 май на националния стадион "Васил Левски" в София (поръчай билет онлайн).

   Ще направим малко отклонение, в което искаме да припомним, че докато на сайта ни се правеха текущи анкети, се отказахме да пускаме такива, свързани с български банди, още преди около десет години. Причината е, че всяко подобно допитване се превръща не в сравнение на качествата на две или повече групи, а в състезание коя банда ще успее да агитира по-голям брой свои приятели и познати. И приятели на приятели. Плюс приятели на приятели на приятели...

   Сега, на специално създадения за гласуването за предгрупа на BON JOVI микросайт може да се прочете съобщението:

   Поради засиления интерес от страна на фенове на групите и поради желанието на организатора избoрът на подгряваща банда за концерта да е достатъчно обективен и 10-те групи включени в гласуването ще бъдат изпратени на Бон Джови да бъде направен финалния избор!

   Явно развоят на събитията е довел до същия извод. Да, "опорочаването" и манипулирането на онлайн анкети е лесно. Но замислете се какъв е смисълът от него...
Bon Jovi

още за:

Bon Jovi


Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.05.2013 18:16:49 отговори + 0 0
говориш наизуст
или, по твоему, най-зуст

три поредни новини от днес тук:

VRANI VOLOSA представят новото си DVD с концерт на 31 май

Концерт на VIOLENTORY и NOCTURNAL REBIRTH в Пловдив на 10 май

HAMMERHEAD за първи път във Велико Търново


Или това са ебати и известните групи?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pisna mi 9.05.2013 18:06:56 отговори + 0 0
О да, извинете : "МЕДИИТЕ"!!СЕГА ВЕЧЕ Е ПО-ДОБРЕ И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПУСКАТ МАТЕРИАЛИ И ЗА НЕИЗВЕСНИТЕ ГРУПИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.05.2013 18:01:16 отговори + 0 0
"медийте"?!?

на мен пък ми писна от такива неграмотници
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pisna mi 9.05.2013 17:45:48 отговори + 0 0
akne_and_komedons- евала човече!! Много добре казано. Тъй като "медийте" и "сайтовете" пишат само за хора, които са "ИЗВЕСТНИ", на останалите "музикантчета" дето къща не хранят им остава да се борят със зъби и нокти и да агитират приятели на приятели, за да имат шанса да покажат че не само "ИЗВЕСТНИТЕ" МОГАТ ДА СВИРЯТ!!!има и други групи в България!Замислете се, до кога ще плюем родната сцена и култура и ще целуваме задниците на чужденците!!!!!??? Никой не е виновен нито на катехизис нито на Нова телевизия, че не можете да измислите система, която да не се превърне в спам... но всъщност ако се замислите цялата идея на такъв тип гласуване е то да бъде максимално разпространено!!!Все тая, мога да си говоря до утре, но резулта най-вероянто няма да има... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Katehizis.com 7.05.2013 10:56:59 отговори + 0 0
Пуснали сме новина, че когато се направи анкета, е с цел да се сравнят музикалните качества на две или повече банди, а не да се прави състезаниe по агитация на приятели. Толкоз.
От своя страна, вие правите от мухата слон и говорите за подкрепа, за уникалните ни посетители и така нататък.
Което идва да покаже, че ние като българска медия едва ли не дължим нещо на българските банди. Със и без анкети сме правили и правим за тях много. Тук е мястото и да запитаме - при това положение българските банди не ни ли дължат нещо в замяна?
Или не - целта на нашето съществуване е да ги подкрепяме безусловно и по всякакъв начин
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


akne_and_komedons 7.05.2013 10:45:29 отговори + 0 0
много добра новина сте пуснали бе катехизис..българските групи освен, че са голяма част от посетителите на сайта ви са и такива, които искат да се изявят по някакъв начин. Изявата се състои в това да свирят пред хора, което ако не е свързано с безплатен концерт или подгряване на известна група или свирене на кавъри на Соц Рок групи е доста сложно. А вие от своя страна като един от "най-посещаваните сайтове за праведна музика" в България пишете, че ние родните банди сме някакви измекяри, които правят всичко възможно да свирят на големи концерти и сме агитирали приятели на приятели на приятели...е това проблем ли се явява за вас бе пичове. Нали така ще натрупате още повече посещения на сайта си и ще се хвалите на 1 януари колко милиона УНИКАЛНИ ПОСЕТИТЕЛИ сте имали. Ние БГ бандите, които не сме от голямото доброутро, нямаме PR и manager и сме прекарали по-голямата част от живота си по репетиционни нямаме ли право да се борим да свирим на големи и посещавани концерти? А вие не сте ли тези които също трябва да ни помагате да бъдем чути от повече хора, не за друго, просто защото сте бълграска медия? Не бе, вие сте тези които няма да пуснат анкета с бг банди, а пускат новина как заради родни банди е пропаднало гласуването за погряваща група на Bon Jovi. Е верно ли бе пичове?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Abi 3.05.2013 16:52:58 отговори + 0 0
Ей Драма, абсолютно си прав(а)!!! Жалко, че организаторите не искат да се вслушат в думите на фенове като теб. Аман от тъпи банди - връзкари като Конкурент и Зле 2 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2013 15:16:07 отговори + 0 0
ХА-ХА, ааайде стиаа, бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2013 15:12:34 отговори + 0 0
Драма, продажбите за концерта са много далеч от ниски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2013 10:22:07 отговори + 0 1
Анонимен - 2013-05-03 00:25:00


Глупав(а) ли си или само се правиш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Драма 3.05.2013 02:20:05 отговори + 0 0
Сега пак ще оплюем бандите...тъпо! Играта не е спряна заради нереален вот! Според мен на някой не му стана изгодно, че Д2 и Шеката, които в редица медии предварително бяха спрягани за съпорт, не успяха да влязат в челната тройка! Я се замислете, Не са ли от всички тези банди само Д2 група на организаторите на тази игра а именно Вирджиния рекърдс! Решили са да сложат 8 млади банди плюс Шеката и Д2 и са се надявали, че лесно ще влезат в тройката, но са пропуснали да отбележат факта, че на хората им писна от тях! Едно съвпадение, на лйфа в Румъния имаше 3 подгряващи банди!!! А и не беше ли тази игра една добра реклама за този лайф, която Болкан си спретнаха защото се чува и, че продажбите са доста ниски...Болкан си сложиха Конкурент на AC DC, какво очаквате от тях! На вехтите звезди явно не им изнася млади банди да се кажват на тези сцени защото на Слаш се видя, че една млада БГ банда беше доста радушно приета от публиката а това е заплаха...хората ще вземат да не се сещат за Сигнал, БТР, Д2 и тогава... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2013 00:25:00 отговори + 0 0
Какво е неистинското на гласовете - нали зад всеки от тях е реален един човек с името си и фейсбук профил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2013 00:24:18 отговори + 0 0
Из Фейсбук-становище на член на Alley Sin:
"Циркът Бон Джови свърши! Моля не гласувайте вече! Играта е прекратена! Преди 2 дни пуснах пост, в който изложих мнението си какво може би ше се случи, че вота ще бъде манипулиран...Е оказах се прав!..."
...и т.н.
Навръзвайки 2 и 2, си спомних как някакви рок-величия хвалели Миро "Каризмата" по ФБ-профилите си. Разрових и...voila!
http://pik.bg/%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D0%B5%D0%B5-%D1%81-%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%BD-%D0%B1%D0%BE%D0%BD-%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D1%83%D0%B2%D0%B8-news68514.html
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Reality 2.05.2013 23:21:55 отговори + 0 0
"Да, "опорочаването" и манипулирането на онлайн анкети е лесно. Но замислете се какъв е смисълът от него..."

Смисъл, мисъл - такива порочни дейности в мангалия не се практикуват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.05.2013 23:09:00 отговори + 0 0
Ествено че мениджмънта ще реши. По тия ширини лъжем яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.05.2013 22:24:39 отговори + 0 0
Преди това тези гласове е може би по-добре да са истински Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петя 2.05.2013 21:55:45 отговори + 0 0
А може би на някой не му е удобно млади неекспонирани банди да имат много гласове........ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".