В новия албум на SEPULTURA ще има брас секция

31 май 2016, 17:46 ч. 1196 / 6 6
пред./следв.

   Бразилските траш метъл ветерани SEPULTURA съобщават, че в предстоящия им студиен албум ще има някои "различни (тежки) звуци". Музиканти от оркестъра на "Teatro Sao Pedro" (на снимката) са записали аранжименти, създадени от маестро Renato Zanuto, който работи със SEPULTURA и по предишната им творба - "The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart". От фотоса е видимо, че бъдещият албум ще включва и... брас секция.

 

още за:

Sepultura


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 1.06.2016 12:22:05 отговори + 1 2
Дори не след Chaos A.D. След Arise спря да съществува Сепултура в истинския й вид - такава, каквато е била замислена - корава, енергична, нахъсана, гневна и прогресивно мислеща бразилска банда от момчета, които искат да покажат на света, че не само в Америка и Великобритания се прави метъл. Чеъс ей ди, беше първия в който си пролича, че стилът се променя. Скоростта падна, напевите се увеличиха, дръм-секцията стана накъсана и някак хаотична /искам да кажа не стегната и отсечена, както в Beneath the remains например, който ми е любимият албум на Сепултура - смятам го за еталон в траш-дет музиката и не само аз. Чеъс ей ди е последния албум, който мога някак да понеса да изслушам целия, но рядко се случва. Докато Шизофрения, Бенийта и Арайс, мога да ги слушам и по два пъти един след друг. И наистина няма да имат вече оня успех с който пробиха преди 25 години. Не защото са остарели, а защото вече не са прогресивни, гневни и енергични, както вече казах. Комерсията се появи сред тях, после жените, скандалите, разделите, експериментите и ей на...едно нищо. Виж Слейър като не експериментират много-много, как напълниха Зимния дворец снощи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дядо рок-стар хеви метъл 31.05.2016 23:12:42 отговори + 1 3
Сепултура бяха живи до именно-Chaos.AD-за такъв тип метъл-смазващт комерсиален успех.Като се има предвид че бяха траш във най-суровата му форма е не лигаво полу хеви-полу от типа на Кис.

Не е за вярване че групата издала концертната красика от Барселона някъде през 1991 -абсолютен еталон за това как се прави траш-метъл на живо за своето време днес е ......грозна и кичозна пародия на себе си.

И нема големият комерсиален успех какъвто имаше пред 25 години.И след 25 години нема да го повтори.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стамен 31.05.2016 19:54:59 отговори + 3 1
Тази банда спря да съществува за мен след " Chaos AD". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бургерите на Диму 31.05.2016 21:45:11 + 0 0
Или поне с траша бяха до там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Max cavalera fan 31.05.2016 22:24:13 + 0 0
след Руутс бе ****** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1.06.2016 01:15:45 + 3 1
Руутс не е лош, но това не е сепултура, нищо че Макс е в бандата по това време. Просто оттам се почнаха прекалените бразилски изпъмнения, които не спират и до днес. Нищо чудно, че дори Макс се поспря с тия простотии в Соулфлай през последните няколко издания. Ама Андреас май още не е схванал, че на фенофете им писна. Не съм изненадан, чв Сепултура основно е хедлайнер в Бразилия Южна Америка. В САЩ например или са съпорт или свирят в супер смешни клубове пред 1000 - 1500 човека. Sad but true. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".