В новия соло албум на Jordan Rudess ще има 33-минутна песен

28 дек 2018, 06:03 ч. 613 / 6 5
пред./следв.

   В скорошно интервю клавиристът на DREAM THEATER Jordan Rudess говори за предстоящия си самостоятелен албум, който се очаква да излезе през април от "Mascot Label Group".

   Музикантът споделя, че в творбата ще участват интересни гости, без засега да разкрива техните имена. В диска ще бъда включена и една "доста прогресив" 33-минутна композиция. Rudess коментира още и че самият той пее в някои от парчетата. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 

jordan rudess

още за:

Jordan Rudess


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


:-) 31.12.2018 13:07:06 отговори + 0 0
Като изключим Шериниан, соловите прояви на ората от ДТ са си скучни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 29.12.2018 12:19:53 отговори + 2 2
Школа по ноти. Няма лошо. Само дето е просто скучно и нищо не остава като усещане, след като свърши албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кевин Мур 29.12.2018 10:35:15 отговори + 2 1
Най доброто в което е свирил този чичо е Speedway Blvd. Размазващ албум! Другото са некви напразни усилия на любовта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 28.12.2018 13:28:59 отговори + 9 1
Рудес - соло, извън DT, е просто начесване на его. Като фен на DT имам соловите му дискове от предишните му албуми. А, сетете се дали съм ги чул повече от един - два пъти. Общо взето, вижте ме какъв клавирен дзвер съм. А, че е гениален клавирист, спор няма.
Този път ще му хвърля едно ухо в Spotify без да купувам диск. Не очаквам нищо изключително.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Илиан 28.12.2018 19:03:01 + 4 1
Напълно споделям. Много свирене, но нищо повече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".