В понеделник Johan Edlund от TIAMAT ще се среща с фенове

29 яну 2016, 14:11 ч. 1390 / 9 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Всички закупили билети за Sofia Metal Fest 2016 ще могат да се срещнат с Johan Edlund, този понеделник от 20:00 часа в столичния бар Rock It. Фронтменът на шведските легенди TIAMAT ще остане за около 2 часа, като в този интервал ще можете да се здрависате, да си кажете наздраве или да вземете автограф лично от неговата ръка.

TIAMAT ще свирят за първи път на софийска сцена в рамките на Sofia Metal Fest 2016, който ще се проведе на 9 и 10 април в зала Универсиада.

Започнали своето развитие като блек метъл група, а по-късно превърнали се в дуум дет и готик легенда, в комбинация с редките, но много силни участия, Tiamat очаквано поддържат големия интерес на феновете от региона. Затова и очаквано ще се представят със специален концертен репертоар и завършено пълно шоу.

“Сваляйте нашите албуми безплатно, но не забравяйте да идвате на концертите ни! Ако ни цените, ние винаги ще съществуваме заради вас!“, казва Johan Edlund.

Johan Edlund ще присъства в публиката като специален гост на концерта на TYR и SWALLOW THE SUN тази неделя в столичния клуб Mixtape5, а в понеделник, след 11 часа, ще гостува в предаването на Елена Розберг "Голият обяд" по радио Z Rock.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Johan 1.02.2016 16:30:39 отговори + 0 0
В понеделник Johan Edlund от TIAMAT НЯМА се среща с фенове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Незакупилият билет 29.01.2016 16:39:22 отговори + 3 2
мога ли да ида на бар без билет? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 29.01.2016 16:54:42 + 3 4
на бар можеш, но на мийт енд грийт не можеш

аман от мрънкалници и претенциозни мамини детенца
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 29.01.2016 15:51:04 отговори + 3 2
Само за закупулите билети или...? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".