В соло албума на Alissa White-Gluz ще гостуват членове на KAMELOT и ARCH ENEMY

27 авг 2017, 21:14 ч. 2199 / 7 0
пред./следв.

   През септември миналата година стана ясно, че фронтдамата на ARCH ENEMY (екс-THE AGONIST) Alissa White-Gluz подготвя дебютен албум на свой самостоятелен проект, наречен ALISSA. В скорошо интервю певицата разкрива, че в творбата ще гостуват членове KAMELOT и поне един от колегите ѝ от ARCH ENEMY

   Идеята за соло кариера е дошла от бившата вокалистка на ARCH ENEMY Angela Gossow, която продължава да менажира бандата, както и своята заместничка зад микрофона. Към момента е написан половината от материала, като музикално в диска ще има и "някои изненади". Албумът със сигурност няма да звучи като ARCH ENEMY.

   При всички случаи до появата на творбата остава още доста време. А до новото гостуване на ARCH ENEMY в София остава по-малко от месец. То ще се случи на 21 септември в столичната зала "Универсиада" (поръчай билет онлайн).

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".