VADER канят фенове да изработят ново лого на групата

12 апр 2006, 10:56 ч. 99 / 2 2
пред./следв.
VADER са пуснали съобщение на официалния си сайт, в което обявяват състезание за ново лого на групата. Всеки, който желае, може да участва, проектите трябва да са създадени с "Photoshop", "Corel" или друг графичен редактор и изпратени в jpeg-формат на адрес info@vader.pl с тема на съобщението "New VADER's logo". Най-интересните от тях ще бъдат публикувани на сайта на бандата, а най-добрият ще краси обложката на новия албум.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CHALGOMRAZECA 13.04.2006 00:41:11 отговори + 0 0
Верно?! К'во му е на старато?! Не става ясно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 12.04.2006 19:18:26 отговори + 0 0
4e kakvo mu be6e na staroto? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".