VADER потвърждават промените в състава си, не успяват да запишат концертно DVD

8 сеп 2008, 17:44 ч. 216 / 7 4
пред./следв.
Полските детметъли VADER разпространиха официално съобщение относно промените в състава си, за които ви съобщихме скоро, както и юбилейното шоу по случай 25-годишнината на бандата. По технически причини групата се е отказала да запише DVD от концерта, нито е успяла да построи специалната планирана за случая сцена. Въпреки това, VADER смятат събитието, гости на което бяха GRAVE, ROTTING CHRIST, DISMEMBER, GOREFEST, MARDUK, NILE, ENTOMBED и SAMAEL, за успешно.
   Поляците потвърждават и новината за напускането на китариста Mauser (Maurycy Stefanowicz) и барабаниста Daray (Dariusz Brzozowski), които след юбилейния концерт вече не са част от бандата. Споменава се, че двамата са свирили повече като сесийни музиканти, без истински да се посветят на VADER и тази промяна е била обмисляна от около година. В момента групата "се оглежда" за нови попълнения, като е възможно имената им да бъдат обявени още следващата седмица.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 9.09.2008 15:23:58 отговори + 0 0
а вие двамата май хич не можете да четете,първо казах че по едно време бяха най-добрата,не казвам че сега са,а содом,хайде кажи кое ми е неграмотното,имам изтървани точно 3 букви(се-сеГА,иделни-идеАлни)и 1 запетая,това е,има далече по-зле от мен хора,хайде ходи там на погребението(R.I.P.)на бившия барабанист на содом и недей се заяжда с глупости Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 9.09.2008 12:55:42 отговори + 0 0
borknagar - 2008-09-08 18:58:50
Абе младеж, вземи да пишеш поне малко по-грамотно, че така е трудно да се разбере какво искаш да кажеш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.09.2008 07:20:19 отговори + 0 0
"най-силната европейска дет група" - хахахаха, тия палячовци. айде не ме карай да ти изброявам наистина силни дет метъл европейски групи. VADER от около десетина години си бият яко на трашарийка ала SLAYER по-скоро! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 8.09.2008 18:58:50 отговори + 0 0
малииииии как се променят нещата преди някоя друга година най-силната европейска дет група(е сега каркас се събраха отново и по друг начин са нещата хахаххаха),а се разпарчетосан труп,а и малко странно ми се струва изказването,че Mauser сесиен музикант,ама явно нещата не са били толкова иделни колкото изглеждат,според мен вече тази група вече нищо добро няма да излезе(е дано да не съм прав) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".