VADER се разделят с басиста си, анонсират временен заместник

16 юни 2008, 16:21 ч. 248 / 7 1
пред./следв.
Полските детметъл ветерани VADER се разделят с басиста си Novy (чието истинско име е Marcin Nowak) след петгодишна съвместна работа. В изявление, публикувано на MySpace-страницата на групата музикантите обявяват, че Novy е взел решението след приключването на европейското турне на бандата. "Благодарим му за всички тези години, през които успешно сме работили заедно. Ние, членовете на групата, му пожелаваме всичко най-добро за в бъдеще!", се казва още в съобщението. Напускането на Novy преди американското турне "Summer Slaughter Tour 2008", където VADER ще свирят на една сцена с групи като THE BLACK DAHLIA MURDER, KATAKLYSM, CRYPTOPSY и други, според изявлението е труден момент за бандата, но те вече са намерили заместник на басиста си за това турне - Martin (екс-DECAPITATED). След лятното турне ще бъде обявен и заместник за останалите дати от концертната обиколка на детметълите. Съобщението завършва с покана към желаещите да кандидатстват за постоянен басист на VADER: те могат да изпратят данните си на info@vader.pl. "Търсим сериозен и опитен музикант," уточняват от групата.

Novy при последното (засега) посещение на VADER в България - 19 май 2007 г.

още за:

Vader


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цецо 17.06.2008 12:50:31 отговори + 0 0
Жалко....дано намерят добър заместник... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".