VAN CANTO пуснаха лирик-видео към "Back in the Lead"

22 юни 2018, 18:46 ч. 740 / 5 0
пред./следв.

   Германската акапелна метъл банда VAN CANTO ще издаде новия си, седми студиен албум по-късно това лято. Творбата носи името "Trust in Rust" и ще се разпространява на пазара от 10 август чрез "Napalm Records".

   Като гост-изпълнител в кавъра на HELLOWEEN "Ride the Sky" се изявява Kai Hansen. Това ще е първи албум с новия вокалист Hagen, заменил напусналия Dennis "Sly" Schunke

   Групата определя новия си албум като "по-твърд и по-метъл". В композирането са взели участие всички седем музиканти в бандата, има много нови идеи, но без да се губи добрият стар стил на VAN CANTO

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате официалното лирик-видео към песента "Back in the Lead", която е част от диска.

още за:

Van Canto


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".