VAN HALEN все пак работят по нов албум, планират много концерти догодина

16 ное 2010, 14:48 ч. 161 / 6 6
пред./следв.
Противоречивите информации относно нов албум на VAN HALEN с вокалиста David Lee Roth се обогатяват с още една новина. Австралийският вестник "Herald Sun" съобщава, че бандата не само записва нова музика, но и планира голямо турне за 2011 г. То ще обхване Северна Америка, вероятно Европа и евентуално Австралия. Съставът ще е като от последното турне на групата през 2007-а: Eddie Van Halen - китари, Alex Van Halen - ударни, Wolfgang Van Halen - бас и David Lee Roth - вокали. Споменава се и за подписан договор с "Warner Bros.", както и че музикалната компания се опасява, че албумът може да не е готов преди концертната офанзива на VAN HALEN. Все пак, това отново не е официална информация от самата група и няма гаранция за достоверността й. За продуцент се сочи Ross Hogarth (MOTLEY CRUE, COAL CHAMBER, FASTER PUSSYCAT, DEVILDRIVER и др.).

още за:

Van Halen


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


gels 16.11.2010 21:42:14 отговори + 0 0
Сами наистина е велик,но все пак Дейвид е оригиналния вокал и ще е радващо да го видим!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 16.11.2010 19:31:17 отговори + 0 0
Раздвоен съм от тази новина. От една страна Еди Ван Хален е великолепен китарист, но от друга винаги съм предпочитал вокалите да са с гласището на Сами Хагар в тази група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Критикът 16.11.2010 18:56:53 отговори + 0 0
Една от най-големите американски рок банди. За жалост, почти непознати в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 16.11.2010 17:33:37 отговори + 0 0
И аз бих ги гледал с удоволствие!!!И все пак повече ги харесвам със Сами... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gels 16.11.2010 15:14:31 отговори + 0 0
и аз си ги пожелавам- супер фен съм на групата!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


veskob 16.11.2010 15:00:12 отговори + 0 0
Дано дойдат и при нас-ще бъде още една сбъдната мечта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".