VANDENBERG се разделят с Ronnie Romero, взимат Mats Leven

10 окт 2021, 11:11 ч. 1138 / 8 5
пред./следв.

   VANDENBERG - групата на холандския китарист Adrian Vandenberg (WHITESNAKE, MANIC EDEN, MOONKINGS) - обяви, че се разделя с вокалиста Ronnie Romero (RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW, LORDS OF BLACK, THE FERRYMEN и др.) и занапред ще се възползва от услугите на бившия фронтмен на CANDLEMASS, работил още и с Yngwie Malmsteen и др., Mats Leven (на снимката).

   Лидерът на бандата коментира, че е изключително развълнуван от предстоящата си работа с новия певец, както и че композирането на песните за следващ албум на формацията е вече започнало. През миналата година VANDENBERG издадоха албума "2020", в който участва Romero.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 10.10.2021 16:53:24 отговори + 2 7
Имаше едим момент през 80-те, когато Ковърдейл страдаше от сериозни проблеми с гърлото, записът на предвидения и завършен композиционно албум щеше увисна на косъм, а Внадерберг толкова си повярва, че се опита да уволни Ковърдейл от Уайтснек! )))))
Сега му е паднало наистина той да посочва вратата на останалите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 11.10.2021 08:29:07 + 5 0
Не той е посочил вратата на Рони- точно обратното. Рони не е пожелал да работи повече с него. Завърна се в своята група Lords of Black и направи блестящата втора част на,, Alchemy of Souls,,. Там Johan,Tony и Dany в комбинация с Рони са на едно много високо ниво.Jo e Бог на барабаните , въпреки че е едва на 33 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 11.10.2021 10:13:12 + 2 0
Повечето музиканти стават велики доста по-млади, барабанистите не са изключение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 11.10.2021 10:19:48 + 1 0
Така е не само за музиката На 33 е Адриан през 1987- албум,, Whitesnake,, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

не баш 12.10.2021 10:10:04 + 2 0
Бъркаш Ванденберг със Сайкс, ама нормално, щото дедо Ковърдейл сменил хора като за 5 групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".