Въпреки рака Ronnie Atkins завършва нов соло албум

10 ное 2020, 08:06 ч. 856 / 6 3
пред./следв.

   През миналия месец стана ясно, че вокалистът на PRETTY MAIDS Ronnie Atkins отново се бори с рака, въпреки че месеци по-рано лекарите обявиха, че е излекуван от коварната болест.

   Този път разсейките са в цялото му тяло и 55-годишният певец е в четвърта, неизлечима фаза на рак. Atkins заяви, че няма да "стои в ъгъла и да се самосъжалява", а ще продължи да прави музика, докато е в състояние за това.

   Ronnie е подписал с италианския лейбъл "Frontiers Music" и планира да издаде нов самостоятелен албум, озаглавен "One Shot" през пролетта на 2021 г. Продуцент на творбата ще бъде колегата му от PRETTY MAIDS Chris Laney, миксирането ще бъде поверено на Jacob Hansen. Сред музикантите, които ще участват в записите са: Laney, Allan Sorensen, Morten Sandager, Pontus Egberg, Pontus Norgren, Kee Marcello, Olliver Hartmann, John Berg, Anders Ringman, Linnea Vikstrom Egg и Bjorn "Speed" Strid.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 11.11.2020 14:23:33 отговори + 9 0
Не човек, а желязо - огромно уважение за Рони! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 10.11.2020 18:44:08 отговори + 31 0
РЕСПЕКТ И ШАПКИ ДОЛУ ЗА КУРАЖЪТ МУ.За силата на ДУХЪТ МУ ПРОСТО НЯМА какво да се каже... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 11.11.2020 11:30:44 + 14 0
Прекрасен коментар! Няма какво да се добави! Благодаря! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".